Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gelecek düş kırıklıklarının önünü kesmeniz zor değil. Ama nedense bu konuda aldığınız uyarılar sizi kızdırıyor. Onu yakından tanıdığınızda bir miktar abartmış olduğunuzu düşünebilirsiniz.

Temponuz ve sabrınızlaarkadaşlarınız arasında hayranlık uyandırıyorsunuz. Çalışma yaşamınızdaki deneyimlerinizle, oyunu kuralına göre oynama taraftarısınız.

Çoktandır düşünü kurduğunuz bir şeyi almayı düşünüyorsunuz. Ama önemsediğiniz biri sizi bundan caydıracak. Daha işlevsel ihtiyaçlarınızı daha ön sıralara almalısınız.

Bir gelişmede yönlendirme çabaları içindesiniz. Bu gelişmeyle ilgili düşünceleriniz son anda değişecek. Ama gelişmeyi yönlendiremeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayrıntılara verdiğiniz önemi şu sıralar belli sınırlarda tutmanızda yarar var. Bir bütünsellik içersinde ele alamayıp toparlayamadığınız konularda ciddi tıkanmalar yaşayabilirsiniz. Evcimen özellikleriniz bugünlerde hareket halinde. Bu hareketlilik, ev dışı sosyalliklerinizin bir kısmında sorun olarak yaşanabilir, sitemkar eleştirilere muhatap olabilirsiniz.

10 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay uzun süreli olarak 05:05-16:13 arası boşlukta kalıyor. Eğitim hayatınızdaki konularda sonuç almakta zorlanabilirsiniz. Seyahatlerinizde de gecikmeler yaşayabilirsiniz. Saat 16:13 olduğunda Ay Aslan burcuna giriş yapıyor. Ay'ın Uranüs ile gergin açısıyla akşam saatlerinde kariyer hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yöneticinize veya müşterinize karşı sert tepkiler vermemeye dikkat edin. Geceye devam ederken bu stresli durum da etkisini yitiriyor olacak.

10 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Risk almaktan korkmuyorsun!Ay, günün büyük bir bölümü boşlukta hareket edecek. Risk almaktan korkmayacaksın. Daha büyük kazançlar için cesur davranacaksın. Ekonomik alanda rahatladığın bu süreçte, güvenli yatırımlar yaparken aynı zamanda kazançlarını da büyüteceksin. Ayağına gelenfırsatlarını değerlendirmelisin. Neşe dolu tavırların,arkadaşlarını bile şaşırtıyor. Ancak gün içerisinde yakın çevrenle ilgili alacağın olumsuz haberler, seni üzebilir. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, katılacağın bir davette adeta gözlerini kamaştıracak biriyle tanışacaksın. İçe kapanık ve utangaç halin fark edilmemene neden olabilir. Biraz daha atak olmaya ne dersin?

10 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızda bazı isteklerinizin partneriniz tarafından hoş karşılanmaması sizi rahatsız edebilir. İsteklerinizde ne kadar haklı olduğunuzu ispat etmeye çalışmamalısınız.

10 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğlene kadar evle ilgili işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelecek. İlerleyen saatlerde yurtdışından gelen arkadaşınızla görüşebilir veya yabancılarla ortaklaşa yaptığınız işlere yönelebilirsiniz. Bugün almak istediğiniz kararlarda bazı stresler olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde ise zevk aldığınız konulara yönelebilirsiniz.

10 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve sosyal yaşamınıza ait grup çalışması gerektiren konularda kendinize uygun kişiler ile harekete geçebilecek olmanız keyfinizi arttıracak.

10 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep; bu ara sevecen ve yapıcı tavırlarınla göz dolduruyorsun fakat çevrendeki bir takım insanlar bu durumdan çok da memnun görünmüyor olabilir.  Eğer bir ilişkin yoksa bu ara sosyal medya, kültürel veya sanatsal alanlarda seni etkileyen biriyle tanışman mümkün. Kariyerinle ilgili gelişmelere hazırlıklı ol.

10 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akrep burçlarının evliliklerine güneş doğuyor. Var olan birliktelikler sağlamlaşıyor. Bekar Akrep burçları içinse durumlar hala biraz karışık. Kimin doğru kimin yanlış olduğuna karar veremiyor olabilirsiniz. Birine bağlanmaktan korkuyor, anı yaşamayı tercih ediyor olabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar değişiyor. Yeni çevrelere giriş yapıyorsunuz.

10 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Örgütler, dernekler, politik ortamlar, sosyal ilişkiler için hareketli bir gün. Fikirlerin çarpıştığı hizmet temasının ön planda olduğu ortamlarda varlığınız önem kazanır. Arkadaşlarınızla bugün sakın tartışmayın. Eleştirel fikirler canınızı sıkabilir. Söylenenleri iyi niyetle dinleyin. Daha mükemmele ancak bu şekilde ulaşabilirsiniz. Burç burç yorumları Cuma günlük burç yorumları

10 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz.

10 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 28' 12" R
Ay
Yay
15° 02' 59"
Merkür
Koç
16° 06' 08"
Venüs
Koç
27° 15' 07"
Mars
Balık
27° 22' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 57"
Satürn
Balık
16° 18' 09"
Uranüs
Boğa
22° 10' 27"
Neptün
Balık
28° 48' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 29' 10"
Lilith
Başak
23° 00' 01"
True Node
Koç
15° 29' 33"
Son Güncelleme : 27/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>