Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İşinde Hırslı Davranabilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 40%

Çok fazla zaman harcadığınız şeylerden uzaklaşmak için biraz zaman ayırın. Elinizdeki işe o kadar odaklandınız ki, etrafınızdakilere karşı yabancılaştırmaya başladınız. Kendinizi tek bir faaliyete tamamen kaptırmayın. Sadece bir süreliğine bunlardan kaçın ve gerçek dünyada biraz zaman geçirin. Yakınlarınız bu dönüşünüzü çok hoş karşılayacak!

Hiç terapi ya da başka teknikler üzerinde, kendi başınıza çalıştınız mı? Bu özel alanlara biraz ilgi gösterebilirsiniz çünkü kendinize, kişiliğinize ve sahip olduğunuz farklılıklara özellikle ilgi duyacaksınız. Bugün kendi “sırlarınızı" çok daha iyi anlayabileceksiniz.

Bir grup toplantısı veya sosyal bir etkinlik size belki de hepsini kavrayamayacağınız yeni ve ilginç bilgiler getirebilir. Sizinle aynı fikirlere sahip bazı yeni arkadaşlarınız sizinle birlikte bir yere gitmek ve sohbete devam etmek isteyebilirler. Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor ve genelde ilginizi pek çekmeyen sıra dışı fikirleri bile kavrayabilirsiniz. Bunun dezavantajı ise kafanız bunlarla çok meşgul olacağı için tökezlemeniz mümkün bu yüzden dikkatli olmakta fayda var!

Hayatın adeta bir mücadele ve sen bunu muhtemelen biliyorsun. Zamanının büyük kısmı insanları fikirlerine inandırmaya ve onları ikna etmeye çalışarak geçiyor. Yine de, bugün bunlara enerjin yok gibi. Seçim kampanyası gezisine çıkmaya dair bir tutkun bugünlük bulunmuyor. Biraz dinlenmek ve stratejilerini gözden geçirmek isteyeceksin.Bugün sizin tarafınızdan gelebilecek herhangi bir bencil davranış, hangi koşulda olursa olsun hoş görülmeyecek. Etrafınızdakilerin duygularını incittiğinizi fark etmemiş gibi yaparak durumu kendiniz için daha da kötü bir hale getirmeyin. İnsanlar bugün muhtemelen normalde olduğundan çok daha hassas olacak, dolayısıyla tek istediği onu dinleyebilecek ya da omzunda ağlayabileceği bir kişi olan birisini kullanmaya çalışmadığınızdan emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Omuzlarınızda on tonluk bir ağırlık taşıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Normalde on dakika süren işleriniz artık bir saat sürdüğü oluyor. Bazıları olana kadar tekrar tekrar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu aslında bitmek bilmeyen bir durum ama muhtemelen bugün bitecek gibi. Bugün en önemli işlerinizi yapmak için elinizden gelen çabayı gösterin sonra kalanını yarına kadar bırakın. O zaman daha iyi bir olacaksınız.

11 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir süredir sizi meşgul eden, düşündüren veya strese sebep olan durumlardan kurtulabilirsiniz. Evinizi yenileme, ilişkilerinizde yeni bir sayfa açma, aile ilişkilerinde toparlanma söz konusu olabilir.

11 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında yapacağın girişimlerde oldukça hırslı olabilirsin. Bu durumu fazla aşırıya kaçırman agresif bir imaja sahipmişsin gibi görülebilir. İlişkisi yeni bitmiş bir Akrep burcuysan eski sevgilin ile tesadüfen karşılaşabilirsin. Nezaketinden ödün vermiyorsun. Olgun davranış sergileyebilirsin.

11 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde soğuk ve uzak davranışlarda bulunabilirsiniz. Birebir görüştüğünüz herkese bunu yansıtmanız yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Takıldığınız konuları, olayın muhatabı ile görüşmelisiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün güven içinde olmak sizin için çok önemli olabilir. Kendinizi rahat hissettiğiniz kişilerle görüşmek isteyebilirsiniz. Aile ile ilgili konular gündeme gelebilir. İlişkilerde sıkışmalar yaşanabilir. Kabullenme içine gireceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kaynaklı olaylarda iç sesinizi dinlemelisiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabit kalmak yerine hayatın bir miktar sizi savurmasına izin verin böylelikle ilhamınız ve mutluluğunuz artacaktır. Maddi konularda bereketleneceksiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

11 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşınızdakinin söyledikleri ile hissettikleri arasında büyük bir kopukluk var ancak neden böyle davrandığının arkasındaki gizem sizin çözmeniz gereken bir şey değil. Sadece ne demek istediğini anlamaya çalışmanız yeterli olacaktır. 

11 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yaşantınızda önemli gelişmeler söz konusu olacak. Bugün ince ve nazik davranışlarınızla çevrenizde iyi bir etki bırakarak, mükemmel bir örnek teşkil edeceksiniz. Aşk konusunda, hiç kimseye ödün vermeden yaşıyorsunuz. 

11 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihninizin, hayalleri ikinci plana alıp görevlerinize odaklanacağı bir gün geçireceksiniz. Bu da, tamamen günlük işlerinizle ilgilenmeniz sonucunu getirecektir. Geleceğe yönelik beklentilerinizi, uzun vadeli planlarınız kafanızdan çıkarıp, yapılması gereken işe yoğunlaşacaksınız.

11 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günün ilerleyen saatlerinde eşiniz ile birlikte romantik bir şeyler yapacaksınız. Bir bütçe oluşturmayı ve ona bağlı kalmayı öğrenin. Bugün kendinizi her zamankinden biraz daha kaygılı ve öfkeli hissedebilirsiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize karşı anlayışlı ve daha duyarlı bir davranış şekli geliştirmek için çok çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bugün ilk denemelerinizi yapmak için çok uygun. Her türlü anlaşmazlığınıza çözüm üretebilecek ikna yeteneği sizde mevcut. Hatta etrafınızdaki insanların anlaşmazlıklarında bile arabuluculuk yapabilirsiniz. Bu günlerde cömertliğiniz üzerinizde. Ancak bütçenizi de düşünün! Sırt ağrılarınıza dikkat edin. Biraz yüzmek ya da egzersiz, adalelerinizin güçlenmesine yardımcı olacak.

11 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 42" R
Ay
Başak
15° 47' 51"
Merkür
Boğa
01° 55' 60"
Venüs
Boğa
21° 51' 13"
Mars
Koç
12° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 25"
Satürn
Balık
17° 54' 02"
Uranüs
Boğa
23° 19' 37"
Neptün
Balık
29° 22' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 09"
Lilith
Başak
25° 12' 58"
True Node
Koç
14° 54' 00"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>