Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sorumluluklarının Bilincindesin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 100%
Para 30%
Sağlık 30%

Bugün birinin ayaklarını yerden kesmeye karar verebilirsiniz. Bu özel kişiye karşı güçlü bir sevgi hissediyor olabilirsiniz. Onun için şiir yazmak veya şarkı bestelemek isteyebilirsiniz. Ya da ilginizi açıkça belirten tutkulu bir mesaj gönderebilirsiniz. Risk almaya hazırsınız.

Bugün, harekete geçmeniz gereken günlerden biri aksi durumda harekete geçirileceksiniz. Amacınıza karşı çalışan inatçı, saldırgan güçler var, ve eğer dikkatli olmazsanız, olayların ortasına kolayca sürüklenebileceğinizi göreceksiniz. İnsanların yanlış dediği şeyler hakkında çok endişelenmeyin. Kendinize ve doğru olduğunu bildiklerinize güvenin.

Eğer bugün büyük bir işbirliğiyle çalışan bir savaş gemisinin kaptanı olsaydınız, önemli bir stratejik karar alırdınız. Piyasa payınızı arttırmanız ve üretim araçlarını geliştirmeniz gerektiğinin farkında fakat aynı zamanda, kendini yenilemeyen işlerin ölüme mahkum olduğunu da biliyor olurdunuz. Bugün, aklınızdaki en önemli konu!

Her şeyin kolayca akıp gideceği bir gün önünde uzanıyor. Tek yapman gereken hislerinin dengesiz olduğunun farkına varmak. Kelimelerinin ardında büyük etkiler var ve insanlar da bunun farkına varıp seni dinliyor olacak; ki dinlediklerine göre zekiler demektir. Bugün söylediğin her şey hedefi tam ortadan vuracaktır.Bugün fethetme isteğinizin aktif duruma geldiğini ve zihninizin de harekete geçmeye elverişli olduğunu fark edebilirsiniz. Bu hisse kulak verin ve içinizdeki ateşi körüklemekten çekinmeyin. Her duruma yaklaşım biçiminizde belirli bir risk almaya istekli olduğunuz sürece etki alanınızı fazlasıyla genişletebilirsiniz. Yaptığınız işlerde atılgan ve cesur olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklenmedik bazı hislere kapılabilirsiniz, duygusal yanınız ağır basıp uzakta yaşayan akrabalarınızı ya da arkadaşlarınızı özleyebilirsiniz. Biraz zaman ayırıp onlara birer e-posta ya da kartpostal yollamaya ne dersiniz? Hatta daha sonra akşam saatlerinde bu çok özel insanlardan birine telefon edebilirsiniz. Onun sesini duymak size çok iyi gelecektir.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında ve finansal konularda netleşmeler sağlanabilir. Yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, çalışma ortamında oluşan karışıklık ve yoğunluğu daha iyi yönetebilirsiniz. Küçük rahatsızlıklarda şifa, iyileşme ve toparlama söz konusu olabilir.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zaman kaybetmek sana göre bir olumsuzluk. İş yerinde işlerini zamanında teslim ediyor olman patronlarının olumlu yönde dikkatini çekebilir. Kardeşinin sorumsuzluk ettiğini düşündüğün ailevi meselelerde onu uyarıyorsun. Ondan aldığın olumlu yanıt seni şaşırtabilir.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişiminizin güçlü olduğu bir gün olabilir. İstediklerinizi elde etmek için bugünü iyi değerlendirmelisiniz. Partnerinizle ilişkinizi resmiyete taşımak isteyebilirsiniz. Mutluluğa giden bu yolda ailelerinizden beklediğiniz destek sizinle olacaktır. 

12 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızın daha rahat bir şekilde üstesinden geleceğiniz bir gündesiniz. Dışa dönük tavrınız çalışma arkadaşlarınızı da etkileyecektir. Keyif aldığınız konularda harcamalar yapabilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizde sizi iyi hissettirecektir. Akşam saatlerinde iletişim ön planda olabilir. Planlar yapabilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş, görev ve sorumluluklar öne çıkarken, hedefleriniz doğrultusunda kararlı ve planlı hareket etmeyi isteyeceğiniz bir gün olabilir. Düzen, organizasyon gerektiren işleri daha rahat kotarabilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile yaşamınıza ağırlık verebilir, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabilir ve evde sevdiklerinizle eğlenceli partiler düzenleyebilirsiniz. Alım satım işlerinizde başarı olan bugün, finansal konularda beklediğiniz bir parayı alabilir, özel hayatınızda romantik bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir projeyi bitirmek veya yeniden düzenlemek için biraz zaman ayırın. İşiniz bittiğinde bir rahatlama hissedeceksiniz. O zaman aşk arayışınıza zaman ayırdığınız için kendinizi suçlu hissetmeyeceksiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahative kariyer hayatınızı ön plana taşıyor.İş plan ve stratejilerinizi gözden geçirebilir, yenifikirleri üzerine kafa yorabilirsiniz. Neptün ile Jüpiter arasındaki etkileşim romantik konular için destek sunuyor. Partnerinizle ve çocuklarınızla ilişkilerinizi güçlendirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızın umutsuz bir şekilde sürüp gitmesine izin vermeyin. Finansal açıdan daha iyi bir konuma ulaşmak istiyorsanız, ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamamaya özen gösterin. Daha fazla su içmeye çalışın.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş hayatınızın yoğunluğu yüzünden kendinizi biraz sevgilinizden uzaklaşmış hissedebilirsiniz. Ama emin olun, onun duygularında hiçbir değişiklik yok. İş yerinde yaşadığınız bir problemin üzerine yeterince gitmiyorsunuz. Olanakların yeterli olmadığını düşünmeyin. Gevşekliğe gösterdiğiniz tepki, bazı durumlarda karşı tepkiler doğurabilir. Parayla ilgili karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmek için gözünüzü dört açmanızda fayda var. Rahatsızlığınızın süreklilik göstermemesi sizi gevşetmesin.

12 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 48' 52" R
Ay
Balık
29° 19' 30"
Merkür
Koç
19° 18' 49"
Venüs
Boğa
06° 34' 22"
Mars
Koç
03° 12' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 56"
Satürn
Balık
16° 57' 47"
Uranüs
Boğa
22° 36' 25"
Neptün
Balık
29° 02' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 41"
Lilith
Başak
23° 50' 22"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:34

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>