Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendinle Gurur Duyuyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 30%
Sağlık 90%

Anlaşmazlık veya başarısızlık korkusuyla riskli bir şey yapmak sizin için korkutucu olabilir. Belki de fark edilmeden arada kaynamak için farklı durumlarda görünmez olmaya çalışmış olabilirsiniz. Bu savunma mekanizması bir süreliğine işinize yarayabilir ancak korku veya suçluluk duygusuyla hareket etmek sizi hayatınızda gitmeniz gereken yere asla götüremez. İstediğinizi elde etmek için sağlam bir güven, sevgi ve inanç temelinde hareket etmelisiniz.

Bugün finansal konular gündemde olacak. Bu her zaman en sevdiğiniz bir konu değil, ancak bugünle birlikte mali cepheye iyi haberler gelebilir. İşyerinde bir zam veya bir tür ikramiye hakkı kazanmanız mümkündür, ancak bu fazla gelirin sürpriz bir kaynaktan gelmesi daha olası. Belki de bilmediğiniz zengin bir amcanız vardır! Ya da bir hesap hatası yapmış olabilir ve kredi mevzuatınızı yatırmayı unutmuş olabilirsiniz. Bu sürpriz paranın nereden geldiğini onunla ne yapacağınızı düşüneceğiniz kadar düşünmeye ihtiyacınız yok. Tavsiyemiz: kenara atın!

Bugün bir arkadaşınızın canını sıkan şey hakkında endişelenebilirsiniz. Bu kişi biraz üzgün ve kaygılı gibi görünüyor ancak sizinle kaygılarını paylaşmak istemiyor gibi. Bütün belirtiler, kafasındakilerin para mevzuları olduğunu gösteriyor, bu da onun içine kapanmasına neden oluyor. Bırakın kapansın. İhtiyacı olursa, burada olduğunuzu onu hissettirin ve kendi işlerinize konsantre olun. İyi hissettiğinde, sizinle kaygılarını paylaşacaktır.

Gün ilerledikçe gerilim kokusu alabilirsin. Üzerinden atamadığın yorgunluk gittikçe yığılarak birikiyor gibi hissedebilirsin. Sana yakın birisiyle de tartışmaya girebilirsin. Ama bunun da bir nedeni var elbet. Durumdan, arkadaşınla aranı temizlemek ve yeni bir başlangıç yapmak için faydalan...Bir arkadaşınıza beslediğiniz güçlü sadakat bağı sizi zorlu bir durumun içine sürükleyebilir bugün. Arkadaşınız sizden sizin için imkansız olmasa da yerine getirilmesi zor bir iyilik isteyebilir. Durumu bir değerlendirin ve yardım alabileceğiniz bir nokta olup olmadığına bir bakın. Yoksa, daha sonrasında da yardım alabilirsiniz. Bazen yapabileceğimizin en iyisi budur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli bir kişisel projeye başlayabilirsiniz. Belki evinizin tadilatı için birkaç plan yaparsınız. Ya da yaptırmayı istediğiniz bir mobilyanın çizimini yapabilirsiniz. Bir heykeltraş olmanız durumunda bir sonraki eserinizi tasarlayabilirsiniz. Önemli bir yaratıcı girişimin eşiğinde olacaksınız. Bugün hayal gücünüzün nimetlerinden faydalanmanın tam zamanı.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğe dair merak, bilinmez konulara dair sorgulama ve araştırma öne çıkabilir. Etrafınızdaki kişilere kendinizi tam olarak yansıtmak istemeyebilir, etrafın söylemlerinden iç dünyanızda daha fazla etkilenebilirsiniz. Enerji alanınızı koruma zamanı. İlahi fırsatlar ve ödüller gelebilir.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda aldığın sıkı tedbirler meyvesini vermeye başlıyor. Kalabalık bir ailede yaşıyorsan ebeveynlerin tarafından kardeşlerine örnek gösterilebilirsin. Kendinle gurur duyduğun bir gündesin. Hobilerine odaklanırken yeteneklerini son ilhamına kadar kullanıyorsun.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Sizleri yoran herkesle yollarınızı ayırmak istiyor olabilirsiniz. Gerçekliğinize göre yeni bir çevre oluşturmanız sizlere pozitif etki olarak yansıyacaktır.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgilerinizi daha iyi anlatabileceğiniz, yaratıcılık açısından akıcı bir gündesiniz. Tembellik etmeyin. Yeni insanlarla bir araya gelebilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki kişiler üstünüze gelse bile siz sakinliğinizi koruyabilirseniz sonradan pişman olabileceğiniz şeyler yapma durumlarınızı engelleyebilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz, ikili ilişkilerinizde mutluluk veren bir enerjide olmanıza rağmen, kişisel olarak bazı kararsızlıklar yaşayabilir, yönsüzlük ve agresiflik hissedebilirsiniz. Bu etkinin geçici olduğunu bilerek hareket etmeniz ilişkileriniz açısından faydalı olacaktır.

10 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yıldızlar, değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabul etmenizi, gücünüzün yettiği şeyleri değiştirme cesaretine sahip olmanızı ve farkı anlatma yeteneğinizi geliştirmenizi söylüyor.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati din, inançlar ve felsefe konularını ön plana çıkarıyor.Hukuk ve eğitim konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Venüs ile Uranüs arasındaki etkileşim ikili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Arkadaşlarınız aracılığıyla tanışacağınız biriyle flört edebilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, mutlu olmak için uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat zor günler kısa sürecek. Aşkta ise daha olumlu gelişmeler olacak.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün özgür davranmak, uzaklaşmak, yabancılarla, yeni insanlarla tanışmak, farklı ve yeni yerler görmek için sabırsızlanabilirsiniz. Uzaklardan haberler ve seyahatler gündeminize gelebilir.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi bu kadar ihmal etmeyin. Hayatınızda yeni bir dönüm noktasına gelmek, eskiyi silmek istiyorsunuz. Fakat bu sizin için uygun bir zaman değil. İlk başta eski karışık durumlarınızdan ve sabit fikirlerinizden kurtulmalısınız. Bazı hatalarınızı üstlenmeniz bir gereklilik olarak görünüyor. Gelecek planlarınızda bazı aksamalar söz konusu olabilir. Umudunuzu bağladığınız bir paranın gelmesi gecikebilir. Stresten kaynaklanabilecek bazı sağlık sorunlarına karşı dikkatli olun

10 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 17' 36" R
Ay
Balık
21° 29' 09"
Merkür
Koç
18° 57' 17"
Venüs
Boğa
05° 54' 39"
Mars
Koç
02° 47' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 23"
Satürn
Balık
16° 55' 05"
Uranüs
Boğa
22° 34' 33"
Neptün
Balık
29° 01' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 54"
Lilith
Başak
23° 46' 48"
True Node
Koç
15° 23' 27"
Son Güncelleme : 04/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>