Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Radikal Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2020, Salı

Aşk 10%
Para 30%
Sağlık 10%

Evet, projenizin başlaması biraz zaman aldı. Bunun nedeni, yeterince konsantre olmamanız. Tek seferde birçokyapıyorsunuz, dolayısıyla da işler beklediğinizden daha yavaş ilerliyor. Uyum sağlama evresinde enerjinizi tek bir yöne odaklamanızı gerekiyor. Peki, hangi yöne?

İşe gitme zamanı. Akrep olarak, biraz çılgınca, bazen de oldukça parlak fikirleri olan bir insansınız ... Kalabalıktan sıyrılmaya devam etmek istiyorsanız, normalden daha sıradışı fikirler ortaya koymak zorunda kalacaksınız. Bugün sizin gününüz, beyninizin sınırlarını kabul etmesine izin vermeyin. Sadece fikirlerinizi üretin ve onları hayata geçirin!

Bugün kendi kabuğunuza çekilip herkesten uzak kalmak isteyeceğiniz bir gün olabilir çünkü etrafınızda apaçık bir sürü iğrençlik var. Bu sizin hatanız değil. Yorucu bir gün ve insanlar buna tepkili. Bugünkü hedeflerinize odaklanın ve negatif enerjiyi üzerinize çekmeyin. Hissedebileceğiniz gereksiz baskıyı başınızdan savmak için, gün içerisinde molalar verseniz iyi olur.

Bütünsel iyileşmeye yönelebilirsin. Fiziksel sağlığını geliştirmek istiyor olabilirsin. Bir beslenme uzmanı veya otacıya enerji seviyeni arttırmak konusunda danışabilirsin. Küçük çaplı bir sırt ağrın olabilir ya da bir masör tarafından iyileştirilebilecek bir rahatsızlığın olabilir. Bedenine daha olumlu bir enerji akışı getirecek şeyler yap. Spiritüel yaklaşımlar içeren teknikler benimsemeyi de unutma.Hala eski küreğinizi kullanıyor ve tarlayı öyle sürüyorsanız, küreği artık yenileme zamanı. Koca dönümü çarçabuk sürecek o büyük makineyi alın. Özetle, daha verimli olabileceğiniz yolları düşünün. Hayatınızı daha kolay ve rahat bir hale getirmeye yardımcı olacak şeylere yatırım yapmaktan çekinmeyin. Büyük ihtimalle, günün doğal akışı sizi gitmeniz gereken yere götürecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğuştan bir yenilikçi olma özelliğiniz bugün ortadan yok olmuş gibi görünüyor. Aslında, otomatik olarak gerçekleştirebileceğiniz rutin görevlerin dışında bir şey yapmak istemeyebilirsin. Sadece düşük vücut ritminizden muzdaripsin, bu yüzden tembel bir serseriye dönüştüğünüzü hissetme tuzağına düşme. Bugün ve yarın dinlenirsen, yarın her zamanki enerjik ve yaratıcı kendin olacaksın. Bu akşam takip ettiğin dizileri izle ve bugünü unut.

6 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kişiler ve konular üzerine daha çok kafa yorabilir, yüzeysel davranmanız gereken durumlarda kendinizi zihnen yorabilirsiniz. Gizli konular, bilinmez durumlar gündeme gelebilir. Bazı gizli durumlar açığa çıkabilir. Arkadaşlık ilişkilerinde maddi-manevi yardımlaşmalar önem kazanabilir.

6 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinde radikal bir karar alarak sektörünü değiştirebilirsin. Bu konuda yakın bir akrabanın desteği sana güven veriyor. Ailenin her ne kadar bu konuda çekinceleri olsa da kararlarını kolay kolay değiştirmiyorsun. İlişkisi olmayan bir Akrep burucuysan eski ilişkinde üzeri kapanmamış sorunlar önüne gelebilir.

6 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızın aşkı ile sürpriz bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Sevgiyi tutkularında yaşayan siz mutluluğa doğru koşabilirsiniz. Çalışma ortamınızda iletişim problemleri yaşamamak için bugünü yalnız geçirmeniz olası bir tartışmanın önüne geçecektir. Mesai bitimi ile derin bir nefes alabilirsiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde bazı şansızlıklar, kontrolsüzlükler yaşayabilirsiniz. Gün içinde kriz yaratan koşullardan uzak durmanızda fayda var. Endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Parasal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yenilenmeye gidebilirsiniz. Duygusal açıdan bağlayıcı konular söz konusu. Hareketli ve yoğun bir gündesiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal konulara ve sevgiye daha fazla önem verebilirsiniz. Hayatı mümkün olduğunca olduğu gibi karşılayın ve direnç göstermeden yaşamaya çalışın.

6 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

6 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi can sıkıntısına yenik düşürmeyin. Hayat durmuş olabilir, ancak bu durum hiçbir şey yapmamanız gerektiği anlamına gelmez. Biraz değişiklik istiyorsanız, hızınızı değiştirin.

6 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati finansal konuları ön plana taşıyor.Bugün odak noktanızda krediler, borçlar ve nafakalar gibi başkalarının finansal kaynaklarıyla ilgili konular olacaktır. Eşinizle veyaortaklarınızla gelir paylaşımı üzerine konuşabilirsiniz. Sosyal çevrenizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

6 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte çocuk sahibi olmak konusunda kısa bir konuşma yapabilirsiniz. Geleceğiniz için para biriktirmeye başlamalısınız. Yapmaktan zevk alığınız aktivitelere yönelin ve yaşadığınız anın tadını çıkarın.

6 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki ilişkiler son derece yoğun olacak. Bu arada gizli aşk maceralarına atılırken tedbirli davranmalısınız. Kariyerinizle ilgili gelişme ve ilerleme elde edeceğiniz fırsatlar gündeminize girebilir. Gücünüzü artıracağınız olanaklar ortaya çıkacak. İşlerinizde dikkatli ve uyanık davranın, sorumluluklarınızın altından çok rahat kalkacaksınız. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan büyük kazançlarla giderilecek. Ayak sağlığınız için ayakta durmamaya dikkat edin.

6 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 45' 41" R
Ay
Başak
27° 26' 15"
Merkür
Boğa
03° 14' 28"
Venüs
Boğa
23° 03' 59"
Mars
Koç
13° 27' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 23"
Satürn
Balık
17° 57' 60"
Uranüs
Boğa
23° 23' 03"
Neptün
Balık
29° 23' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 07"
Lilith
Başak
25° 19' 32"
True Node
Koç
14° 55' 31"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>