Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hırsların Gündemde Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2021, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün kişisel hayatınıza bir şeyleri çözmek için istekli olabilirsiniz. Belki de sevdiklerinizle birlikte yapmanız gereken bir tartışma ya da birlikte planlamanız gereken bir etkinlik vardır. Bir gelecek oluşturmak ve birbirinize olan bağlılığınızı güçlendirmek için iyi bir gün. Sevgiliniz ilişkinizde bir sonraki adımı atmaya hazır olabilir ve bugün bu konuda beyin fırtınası yapmak için iyi bir gün olabilir.

Genellikle güvenilir yargılarınız bugün bazı duygular tarafından bulutlanmış görünebilir. Belki de, kendinizi farklı eylemler arasında karar veremez, biraz dikkati dağılmış ya da ne yapılması gerektiği konusuna bir türlü odaklanamıyor hissederken bulabilirsiniz.İşleri birkaç günlüğüne bırakıp, daha az bedeli olan bir şey üzerinde çalışmaktan korkmayın. İşler yarın daha net görünecek, ki bu da yeterince yakın. Gününüzü rahatlayarak geçirin; bir süre işi unutun.

Zihniniz entelektüel uğraşlara yönelecek gibi görünüyor ve bunları sorgularken fazlasıyla meşgul olacaksınız. Fakat bugün, beyniniz çok hızlı çalışıyor ve merakınız üst düzeyde diğer işler yapılmayı beklese de bu isteğe karşı koyamayacaksınız. Kitaplar, videolar, web siteleri ve konuyla ilgili herhangi bir bilgi düşüncelerinizi besleyecek. Arkadaşlarla sohbet etmek de ilgi çekici olabilir. Keyfini çıkarın!

Kaynaklarını boşa harcama. En kesin ve emniyetli yolu tercih et. Seni eyleme teşvik eden kuvvetli bir güç mevcut; fakat çok da inatçı bir tutum sergilememelisin. Bu sadece senin desteğine güvenen ve inanan insanların senden uzaklaşmasına yol açar. Eski ve yeni arasında sağlıklı bir denge oluştur. Değişime ise her açıdan açık ol. Esnek bir tutum benimse.Bugün iletişim konuları için garip bir gün olabilir. Önemli bir telefon görüşmesinin ortasında hattan düşebilir ya da henüz daha cümlesini bitirmemişken biri çıkıp çok dramatik bir şey söyleyebilir. Bu yüzden gününüz hakkında kafanızda bazı soru işaretleri belirebilir. Bu sorunlar şu anda tamamen çözülebilecek noktada olmayabilir. Bu sebeple sabırlı olup, ilişkiniz hakkında vardığınız hiçbir sonuca doğrudan atlamayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün boşa koysanız dolmaz doluya koysanız almaz bir durumda kalabilirsiniz. Bir yanınız bulutlarda gezinirken bir yanınız da mantıklı, planlı, düzenli ve tertipli bir yaklaşımı sahiplenmekten endişeli olabilir. Bu içsel çatışma, her iki yaklaşımın da değerli olduğunu kabul etmediğiniz sürece devam edecek.

12 Ekim 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün akşam saatlerine kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde yetenekleriniz, zekanız ve bilgi birikiminiz sayesindehayatında önemli bir başarı elde edebilir, bir şans yakalayabilirsiniz. Finansal konularda bereketin artabileceği, ummadık şansların gelebileceği bir gün.

12 Ekim 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hırsların daha da açığa çıkacak. Önüne engeller koyan kişilerle mücadele etmekten geri kalmayacaksın. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişinin ailesinde yaşanan sorunlar konusunda ona destek olabilirsin. Ailevi konulardaki tavrın, dikkatleri üzerine çekiyor. Miras konuları alevlenebilir. İstemesen de birtakım konularda sözcü olmak durumunda kalabilirsin.

12 Ekim 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle duygusal konuşmalar yapabilirsiniz. Alınganlık yaptığınızı düşünseniz de düşüncelerinizi paylaşarak sorun gibi görünen konuları çözüme kavuşturabilirsiniz. Sevginizi doyasıya yaşayın, durduk yere kendinize engel çıkarmayın.

12 Ekim 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. İletişim trafiğinden kaynaklanan aksaklıklara dikkat etmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşmanızda fayda var. Ev hayatınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Eşinizi ihmal etmemeye özen gösterin. Yakın çevre ilişkilerinizde denge de kalmaya çalışın.

12 Ekim 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdakilere de kendinize de faydalı olmak isteyeceksiniz. Bunun için gösterdiğiniz çaba bir şeylerin başarıya ulaşmasına vesile olacak.

12 Ekim 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklenmedik bazı hislere kapılabilirsiniz, duygusal yanınız ağır basıp uzakta yaşayan akrabalarınızı ya da arkadaşlarınızı özleyebilirsiniz. Biraz zaman ayırıp onlara birer e-posta ya da kartpostal yollamaya ne dersiniz? Hatta daha sonra akşam saatlerinde bu çok özel insanlardan birine telefon edebilirsiniz. Onun sesini duymak size çok iyi gelecektir.

12 Ekim 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabırsızlığınız, onu doğru kullanmayı başarırsanız sizin için oldukça yararlı olabilir. Her şey hemen olmasa da siz hemen uğraşmaya başlayabilirsiniz. Yaptığınız bir hatayla yüzleşebilir veya sizi harekete geçirecek bir sorumluluk duygusu hissedebilirsiniz. İlişkilerde nihayet şansınız size gülüyor ve aşk hayatınız yoluna giriyor.

12 Ekim 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorundasınız.. Yaşamınızda gerçekleşebilecek olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Aşırı çalışmanız gerekebilir.

12 Ekim 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

12 Ekim 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Harekete geçmek için uygun zamanı beklemeniz gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi iyi biliyorsunuz. Değişim gösteren koşullara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmayın. Tercihleriniz konusunda daha tedbirli olmaya çalışın.

12 Ekim 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşka bakış açınız, partneriniz kadar sizi de yormaya başladı. Duyguların bağımsız yaşanmasına alışmanız gerekiyor. İlişkinizi kuralcılığınızla biraz zorluyor gibisiniz. Sizi acele bir karara, ya da bir işe zorlayan kimseler var. Bu kişileri hiç görmemezlikten, duymamazlıktan gelin, onlar kendi menfaatlerini düşünüyorlar. Yapacağınız bir fedakarlık yok! Para sıkışıklığınız, bu konulara biraz fazla iyi niyetli yaklaşımınızdan kaynaklanıyor. Sevgi duyduğunuz birinin ciddi hastalık haberi sizi üzecek.

12 Ekim 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 59' 42" R
Ay
Yengeç
14° 35' 21" R
Merkür
Koç
25° 57' 04"
Venüs
Boğa
15° 42' 36"
Mars
Koç
08° 54' 01"
Jüpiter
Boğa
26° 45' 44"
Satürn
Balık
17° 32' 49"
Uranüs
Boğa
23° 02' 13"
Neptün
Balık
29° 14' 36"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
21° 18' 42"
Lilith
Başak
24° 39' 45"
True Node
Koç
15° 00' 25"
Son Güncelleme : 12/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>