Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Düşüncelisin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün küçük düşüncelerinizin sizi yanıltmasına izin vermeyeceksiniz; doğrudan meselelerin merkezine ineceksiniz. Ortamınıza ve çalışma koşullarınıza çok az önem veriyorsunuz, bunun yerine kendiniz için belirlediğiniz hedefe odaklanmaya çalışıyorsunuz. Bir Akrep kadını bir hedef belirlediyse, hepimizin bildiği gibi, hafife alınmaması gereken bir güç!

Bugünün kısıtlayıcı ve ölçülü nüansları sizi yıpratabilir . Bununla birlikte, bu enerjiyi sizin avantajınıza çevirmenin püf noktası, oyun planınızı günün havasına uyacak şekilde ayarlamaktır. Sıradan ev işlerine ve küçük engellerle ilgilenin. Gerçekçi planlar yapın ve kısa vadeli hedeflerinizi yerine getirin. Bitkilerinizi sula. Disiplin ve konsantrasyon gerektiren şeyleri yapın.

Bugün kendi küçük dünyanızda kalmaya çalışın. Ne yazık ki, etrafınızdakiler çok aksi bir ruh halindeler. Onların şikayetleri size negatif enerjiden başka bir şey vermeyecek bu nedenle işinizle ilgilenirken onları kendinizden uzaklaştırın. Etrafınızdaki bu devamlı şikayet etmelerden uzak durma konusunda çok kesin olmanız gerekebilir. Yapabilirsiniz, merak etmeyin.

Gün boyu ekstra gelir elde etme yolları aklına gelip duracak. Bazıları biraz zorlu olsa da seni durdurmalarına izin verme. Olasılıklara bak; göründükleri kadar cüretkar olmayabilirler. Bugün kendi ilgi alanların konusunda ilerleyebilirsin, harikalar yaratacak bir enerji ve motivasyona sahipsin. Günün avantajlarını sonuna kadar kullan!Bugün, ilgini her zamankinden daha fazla çekmekte olan bir konu üzerine bir projeye girişebilir; kendini buna olması gerektiğinden çok daha fazla kaptırıp içinde kaybolabilirsin. Asıl yapman gerekenleri unutmadığından emin olmalısın. Sahip olduğun doğal zekan, bugün oldukça keskin ve içgüdülerini de değerli pratik veriler elde etmek için kullanabilirsin. Akşamı meditasyonla geçirebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İki farklı yana çekiliyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Belki de ikiarasında karar vermeye çalışıyorsunuz. Daha yüksek bir maaşla çalışabileceğiniz bir pozisyon teklifi almış olabilirsiniz. Fakat aynı zamanda yaratıcı yönünüzü daha iyi ifade etme imkanı tanıyan bir başka teklif de cevaplanmayı bekliyor olabilir. Sıkılmaktan nefret ediyorsunuz, bu yüzden yaratıcılığınızı destekleyen teklif sizin için çok daha uygun. Fikriniz netleşene dek düşünün.

12 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aşk size yeni sürprizler hazırlamaya çalışabilir. Aşka hazırlıksız görüntünüzü yok etmeniz gerekiyor. Akşama doğru sosyal ve kültürel konulara ilginiz artabilir. Tek başınıza çekici bulmadığınız sosyalliklere, bu sıralar karşılaşabileceğiniz yeni insanlarla katılabilirsiniz. Ailevi bir sorunla ilgili alacağınız haberler moralinizi daha da yükseltecek. İş yerinde uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu yakın bir arkadaşınızın yardımıyla sonuca ulaşacak. Uykunuza dikkat ederseniz kendinizi daha sağlıklı hissedebilirsiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini gün içerisinde sık sık enteresan düşünceler içerisinde bulabilirsin. Bu düşünceler senin motivasyonunu etkileyebilir. Kardeşlerinden ve yakın akrabalarından haber alabilirsin. İnsanların da kendilerine göre dertleri olduğunu görüyor ve empati geliştiriyorsun. İlişkilerinde daha fazla özverili ve duygusal olabilirsin. Evli bir Akrep burcuysan eşin ve onun ailesi hakkındaki sorunlara çözüm buluyor ve yardım ediyorsun.

12 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş ve partnerle aranızda baskı ve kıskançlıklara dair sorunlar söz konusu olabilir. Anneniz ya da kadın figürleri ile aranızda herhangi bir rekabet oluşturmamalısınız. Güç çekişmeleri içine girmek yerine biraz daha geri adım atmanız doğru olacaktır.

12 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz esneklik göstermek ve olaylara farklı gözle bakmak çok şey kazandırabilir. Duygusal inatlaşmalardan kaçının.

12 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mücadele ile geçen bir süreç yaşadınız ve bugün öfke patlaması yaşıyorsunuz. Ruh halinize hakim olmayı başarmalısınız. İş arkadaşlarınızla asla ağız dalaşı yaşamayın.

12 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

12 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızı renklendirmek için çabalarken bekârlığın tadını çıkarmayı unutuyor olabilir misiniz? Hayatınıza yeni biri girmeden önce tek başınıza yapmak isteyip de yapamadığınız şeyleri gerçekleştirmeye ne dersiniz?

12 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

33 senede bir meydana gelen Satürn ve Plüton kavuşumu sizin 3. evinizde gerçekleşecek.Kardeşleriniz veya kuzenleriniz gibi yakın çevrenizdeki kişilerin hayatıyla ilgili önemli gelişmeler gündeminize oturabilir. Eğitim hayatınızla ilgili dikkatli hareket etmeniz gereken bir dönemden geçiyorsunuz. Kısa süreli seyahatlerinizde çıkabilecek aksiliklere karşı hazırlıklı olun.

12 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kararsızlığınıza bir an önce son vermek gerekiyor. Eğer kısa süre içinde karar alamazsanız karşılaşacağınız olaylar sonucunda ortaya çıkabilecek karışıklıklar sinirlerinizi bozacak ve strese sokacak. Eskiden beri süren bir ilişkiniz çok farklılaşacak ve hiç beklemediğiniz bir hız alacak.

12 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda çok şanslı bir gündesiniz. Piyango ve şans oyunları denenebilir, maddi anlamda risk içeren konularda kararlar alınabilir. Maddi anlamda büyümek için hırslanmış olabilirsiniz. Maddi isteklerinizin rotasını tamamen değiştirmek istiyor olabilirsiniz. Özetle gündem para ve kaynaklar.

12 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; ailenin ve sosyal çevrenin içinde bulunduğu ortamlarda yer alabilir hatta herkesi bir araya toplayıp organize edebilirsin. Hem duygularını hem de kişiliğini açığa çıkarmaktan keyif alıp, kendi isteklerin doğrultusunda çevrendekileri ikna edebileceksin. Ancak fazla göz önünde olman senden beklentileri de artırabilir.

12 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 08" R
Ay
Başak
17° 31' 10"
Merkür
Boğa
02° 07' 27"
Venüs
Boğa
22° 01' 58"
Mars
Koç
12° 49' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 54' 38"
Uranüs
Boğa
23° 20' 07"
Neptün
Balık
29° 22' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 35"
Lilith
Başak
25° 13' 56"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>