Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Akılcı Çözümler Üretiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2020, Salı

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 70%

Sevdiklerinize sevgi sözcükleri söylemeyi unutmayın. Odadan her çıktığınızda, bir daha asla o odaya giremeyebileceğinizi düşünün. Belki de o insanları bir daha asla görmeyeceksiniz? Sevdiğiniz insanlara ilgi gösterdiğinizden emin olun. İnsanlar sizin tarafınızdan sevildiklerini ve önemsendiklerini hissetmek için ekstra ilgiye ihtiyaç duyabilirler. Sizin için önemli olan insanlara samimi bir şekilde sarılın.

Geçmişte gösterdiğiniz azmi ve başarıyı hatırlıyor musunuz? Şimdi, bu azmi yeniden devreye sokmanın zamanı geldi. Tüm işaretler kendinize daha iyi bakmaya başlamanız gerektiğini gösteriyor. O kadar meşgulsünüz ki, egzersiz yapmak için zaman ayırmak karşılayamayacağınız bir lüksmüş gibi hissetmeye başladınız. Aslında, egzersiz ve doğru beslenme, karşılayamayacağınız lüksler değiller. Son zamanlarda gece gündüz çalışıyorsunuz ve bunun etkisini hissetmeye de başladınız. Tamamen tükenmeden önce durun!

Bugün para harcama konusunda sınırları zorlayabilirsiniz dikkat edin. Şu konuda hiç şüphe yok ki: Alışverişi çok seviyorsunuz! Fakat bugün elbise dolabınızı size hiç yakışmayan şeylerle dolduracak kadar çok fazla şey alabilme riskiniz var. Onun yerine, alışveriş eğilimlerinizi farklı şeylerde kullanın. Örneğin, bir kütüphaneye veya müzeye gidin. Buralarda, bir kuruş harcamadan sanatın zenginliğinin tadını çıkarabilirsiniz.

İnsanların içindeki hevesi canlandırmak için uygun bir gün değil. Günün temkinli, tutucu yanının yaşam enerjinden çaldığını fark edeceksin. Ama bu durumun da şeylerin doğal döngüsü olduğunu unutma. Her zaman ümitli ve güçlü olmayı bekleme. Bir mola ver ve enerjini içine yönelt. Sinirlerini yatıştırdıktan sonra tekrar işe koyul.Bugün karşınıza çıkan her türlü problemi çözmek için yaratıcılığınızı kullanmaktan çekinmeyin. Mutlaka rasyonel ve sistemli bir tutum izlemeniz gerekiyormuş gibi hissetmeyin, zira bu düşünce yapısı zaten daha önce denendi. Şimdi daha sezgisel bir yöntem bulmanın zamanı. Duyarlı tabiatınızı daha çok çalıştırın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün fethetme isteğinizin aktif duruma geldiğini ve zihninizin de harekete geçmeye elverişli olduğunu fark edebilirsiniz. Bu hisse kulak verin ve içinizdeki ateşi körüklemekten çekinmeyin. Her duruma yaklaşım biçiminizde belirli bir risk almaya istekli olduğunuz sürece etki alanınızı fazlasıyla genişletebilirsiniz. Yaptığınız işlerde atılgan ve cesur olun.

13 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında önemli işleri tamamlama, önemli görüşmeler sağlama süreçleri içinde olabilirsiniz. Süregelen bedensel rahatsızlıklarla ilgili tedavi alabilir, hastane ziyaretleri yapabilirsiniz. Yardımlarda bulunmak, geçmişte bulunduğunuz yardımlar bugünlerde size geri dönebilir. Bazı sosyal ilişkilerde ise hoşnut olunmayan durumlar yaşanabilir.

13 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evini dekoratif olarak düzenlemek istiyorsun. Duvarların rengini değiştirip daha aydınlık tonlar tercih edebilirsin. Bu değişim için yaptığın birikimi kullanıyorsun. Evli bir akrep burcuysan eşinle arandaki problemleri akıllı bir yol ile çözüme ulaştırıyorsun. Bu davranışın fevri durumların önüne geçiyor.

13 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızda geçmişten gelip çözülemeyen bir sorun var ise bu noktada olumlu gelişmeler yaşanabilecek bir gün olabilir. Kadersel etkilerle yeni bir değişimin eşiğinde olabilirsiniz. Fırsatları değerlendirmek sizlerin elinde. Bu konuda şans sizin yanınızda yer alacaktır.

13 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konularda yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenizdeki değişimler ilginizi çekebilir. Mesleki gruptaki arkadaşlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde ilerleme kaydedebilmek için sorumluluk almanız gerekebilir.

13 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski partnerin dönüşü ya da haber almak mümkün. Kendinizi yüksek enerji ve tempo ile akıcı bir üslupla ifade edebileceksiniz. Bu da dikkat çekmenizi sağlayacak.

13 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzdaki Merkür'ün retrosu öncesinde bugünü özellikle sosyal iletişime ağırlık vererek geçirebilirsiniz. Fikirlerinizi ifade edip anlatabilirsiniz, sonrasında bu biraz daha zorlaşabilir.

13 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş sorunları, mantık ve dikkat gerektirir. Her gün iyi ya da kötü olma potansiyeline sahiptir ancak bugün daha küçük ayrıntılara odaklanın.

13 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcuna girişi ile sosyal ve dışa dönük bir ruh haline bürünüyorsunuz.Bugün arkadaşlarınızla duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Merkür'ün burcunuzdaki geri hareketi ile kendinizi ifade etmenin kolay olmayacağı bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki 3 haftada önemli kararlar almamanızda fayda var.

13 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

13 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizdeki bazı problemleri çözmek için, eşiniz ile birbirinize zaman verin. Finansal durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçınmaya çalışın. Etrafınızdaki insanlara güven veriyorsunuz ve onları eğlendiriyorsunuz.

13 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün fethetme isteğinizin aktif duruma geldiğini ve zihninizin de harekete geçmeye elverişli olduğunu fark edebilirsiniz. Bu hisse kulak verin ve içinizdeki ateşi körüklemekten çekinmeyin. Her duruma yaklaşım biçiminizde belirli bir risk almaya istekli olduğunuz sürece etki alanınızı fazlasıyla genişletebilirsiniz. Yaptığınız işlerde atılgan ve cesur olun.

13 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 35' 22" R
Ay
Balık
25° 56' 13"
Merkür
Koç
19° 09' 24"
Venüs
Boğa
06° 17' 14"
Mars
Koç
03° 01' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 41"
Satürn
Balık
16° 56' 37"
Uranüs
Boğa
22° 35' 37"
Neptün
Balık
29° 02' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 55"
Lilith
Başak
23° 48' 50"
True Node
Koç
15° 23' 51"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>