Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak sağduyu sahibi oluşunuz ilişkinizin canlılığını koruyor. Birbirinize zorlama yapmıyor, özel zevklerinizi, eskisi gibi paylaşma zorunluluğu getirmeden kendi başınıza yaşayabiliyorsunuz.

İş yaşamı dışındaki huzurunuzu da olumsuz etkileyen bir geçimsizliğiniz var. Daha ölçülü ve uygarca bir ilişki kurma çabanızdan sonuç alamıyorsunuz. Bu ilişkiye bu şekilde bir süre katlanmak zorunda kalacaksınız.

Bir paranın bekleyişi içindesiniz. En küçük hesapları bile ciddiye alarak yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Umutlu olduğunuz para meselesinde yakında bazı gelişmeler olabilir.

Aranızın açık olduğu biri, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle yaklaşmak isteyecek. Bundan yararlanıp ilişkiyi biraz da olsa düzeltmeniz mümkün olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Nedense bugün içinizde bir savurganlık arzusu var. Paraları saçmak istiyorsunuz. İyi bir gün geçirmek istemenizin yanında, bunun başka bir nedeni daha olabilir. Birkaç zamandır eli sıkıya çıkan adınızı kurtarmak istiyor da olabilirsiniz. Bugün yaşamınıza girecek yeni insanların çok anlam yüklemiş olduğunuz bazı eski arkadaşlıklarınızdan daha tatmin edici olduklarını göreceksiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 00:01 Merkür-Mars görünümü, ilişkimizle ilgili konularda güvendiğimiz insanlarla konuşabiliriz. Kendimizi, duygularımızı paylaşmaktan hoşlanırız. Genelde yaşça büyük kişilerle sohbetler hoşumuza gider. Ancak bugün eskiye dair bazı meseleler canımızı bir hayli sıkabilir. Geçmişte yaşanmış bitmiş ancak hala izlerini taşıdığımız bir ilişki nedeniyle aşka soğuduğumuzu düşünürüz. Belki bu nedenle dış dünya aramıza zaman zaman mesafe koyabiliriz. Saat 10:14-18:09 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Sorunlu bir ilişkiniz varsa, sevgilinize doğru çekilebilirsiniz. Şikayet ettiğiniz noktalar gözünüzde önemsiz hale gelir. Romantizm, bağımlılık duygusu sizi farklı bir dünyaya götürür. Gerçekçi düşünmeye çalışmalısınız. Saat 10:14 Ay-Koç burcu geçişi etkinliğinde, sağlığımıza önem verelim. Çabuk sinirlenmek, anlayışsız davranmak, bize uymayan bir durumla karşılaştığımızda tepki göstermek mümkündür. Kendi kendimize kararlar almaya kalkışmayalım. İşimizdeki kurallara gerekirse riayet edelim. Kural dışı veya sert davranan kişilere karşı da gözümüzü dört açalım. Saat 21:47 Merkür-Satürn görünümü, olasılıkları hesaba katmadan hareket etmenin sakıncaları olacağını hatırlatıyor. Kaybetmek istemiyorsak, aklımızı başımıza almalıyız. Gün güzelliğiyle bizleri ışıklandırsın. Gün güzelliğiyle bizleri mutlu kılsın. Kalben sevgilerimle,    

14 Ekim 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinize güvenme özelliğinizi çevrenize de, aksettireceğiniz bir gün. İş yaşamınızda yeni kararlar almanızın zamanı geldi. Başlattığınız hiçbir işi yarım bırakmayı düşünmediğiniz ve olayları gurur haline getirdiğiniz için, başarı her geçen gün size yaklaşıyor. Bugün ailenizden baskı görmek istemeyebilir ve onlara bunu açıkça belirtebilirsiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde size kendinizi daha rahat hissettirecek, yeni şeyler keşfetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz. Evden yapılan çalışmalar veya evde tamamlanan işler söz konusu olabilir. Biraz romantizm ilişkilerinize iyi gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kendi fikirlerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Başkaları ile birlikte olduğunuz zamanlarda ifadelerinize dikkat etmenizde fayda var. Risk almak için uygun bir gün değil. Öğleden sonra çalışma hayatınızdaki koşullar sizi zorlayabilir.

14 Ekim 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski korku ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara dalıp gideceksiniz. Kendi değerlerinizle karşılaştırabilirsiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

14 Ekim 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı düşüncelerinizi uygun zemine oturtup harekete geçmek için elverişli bir gün olabilir. Yaptığınız işlerde nasıl davranmanız ve en uygun yolla neleri halletmeniz gerektiğini biliyorsunuz.

14 Ekim 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son iki gündür Ay'ın Balık burcu geçişi devam ediyor. Duygusal olarak yoğun ve derin bir gün deneyimleyeceksiniz. Ancak bugün akşam dek Ay boşluğu söz konusu olacak. Akışta kalıp yeni bir başlangıç yapmazsanız daha iyi olacaktır. Çocuklarınızla olan iletişiminizde sevgi, merhamet ve şefkat dozunu yükselteceksiniz. Müzik, dans, sanatsal hobiler bugün biraz daha hayatınıza dahil olabilir. Akşam saatlerinden itibaren dinamik ve keyifli bir cuma akşamının planını yapıyor olarak kendinizi bulabilirsiniz. Balık Balık Burcu

14 Ekim 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

14 Ekim 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 35' 37" R
Ay
Başak
00° 48' 29"
Merkür
Boğa
00° 18' 58"
Venüs
Boğa
20° 17' 56"
Mars
Koç
11° 44' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 32"
Satürn
Balık
17° 48' 51"
Uranüs
Boğa
23° 15' 13"
Neptün
Balık
29° 20' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
21° 30' 18"
Lilith
Başak
25° 04' 34"
True Node
Koç
14° 52' 34"
Son Güncelleme : 16/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>