Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Birden Fazla İşle Meşgulsün Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün çift olarak geçireceğiniz zaman ikiniz için de eğlenceli olabilir. Geleceğe dair alınan kararları gözden geçirip güncelleyebilirsiniz hatta. Beraber zaman geçirerek ilişkinizi güçlendirmeniz, aşkta daha güzel gelişmeleri tetikleyebilir.

Son 2 ya da 3 hafta boyuncayerinizde özel bir şeyler olmamış gibi görünebilir. Ama bugün, tüm sıkı çalışmalarınızın ödüllerini alacaksınız. Toplantılardan olumlu etkiler yaratacaklarının farkına varmadan bazı yararlı isimler edinmiş olabilirsiniz. Görüyorsunuz ya, tanıştığınız hemen hemen herkesin yaşamınız üzerinde olumlu bir etkisi olabilir.

İş konusunda seni sıkan durumları geride bırakabilirsin. Hayallerini gerçekleştirmekte daha şanslı olabileceksin. Maddi gücünün bu güzel gelişmelerle daha da iyi bir hal almaya başlayabilir bugün.

Yediklerine ve içtiklerine özenle yaklaşabilirsin bugün. Bol su tüketip yağlı yemeklerden kaçınmanda genel olarak yarar var. Bunun yanında biraz da yürüyüş yapmak senin için çok daha etkili olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün şans yüzüne gülebilir. Girdiğin ortamlarda romantik ve sosyal olarak daha fazla göz önünde olmanın da etkisini görebilirsin. Yeni insanlarla tanışabilir, yeniimkanları bulabilirsin genel olarak. Kendini yeniliklere açmak için tam zamanı!

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu hafta sonu gördüğünüz veya duyduğunuz bir şeye aşırı tepki gösterme tehlikesi var ve sakin kalacağına güvenilebilecek biri olarak itibarınızı arttırırsanız, bir darbe alacak. Düşüncelerinizi kendinize saklayın ve bırakın gerçekler konuşsun.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelecek ile ilgili karar almak konusunda biraz daha düşünmelisin. Sonrasında yanılmak istemeyeceksin. Kendini bugün her zamankinden daha hareketli ve becerikli bulabilirsin. Birçok konu ile ilgilenebilir, kafanı gereksiz konularla meşgul etmeyebilirsin. Eğer ilişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, hiç ummadığın birisi seninle iletişime geçebilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üstlerinizle aranızdaki samimiyete güvenerek bazı gerçekleri konuşmak istiyorsunuz. Yapılan yanlışın herkes tarafından bilinmesi taraftarısınız. Ama bunların bilinmesi aynı zamanda bazı zorlukları da beraberinde getirebilir. Lütfen ölçüp tartıp düşünmeden konuşmayın. Sonradan pişman olacağınız hiçbir şeye kendinizi bırakmayın.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yanan yolda ilerleyen Ay, bazı kontrol edilemeyen durumlara, beklemelere işaret etmekte. Akşam saatlerinde ilişkileriniz üzerinde daha çok düşünebilirsiniz.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yaratıcılığınızı etkin şekilde kullanabiliyor olsanız da, büyük kurumlarla çalışmak sizi zorlayabilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Herhangi bir entelektüel ie giriştiysen, bugün bu işe kendini fazlasıyla ciddi bir tavır takınarak kaptırabilirsin. Oyalanarak zaman kaybetmek istemiyorsun. Ayrıca biraz da şizofrenik hissediyor gibisin. Bir yanın espriler üretip yazıya dökmek isterken; öbür yanın gramer çalışmak istiyor. Ama bu iki eylem birbiriyle uyumlu değil bile! Neden gramere takıntılı biri hakkında bir komedi skeçi yazmıyorsun?

14 Mayıs 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev hayatı şu anda sizin için özellikle besleyici olmayabilir. Dünyadaki işlerin veya diğer önemli sorumlulukların yeteri kadar tatmin edici olmadığını düşünmek sorun değiş ancak işinizi veya diğer sosyal sorumluluklarınızı aksatmaktan kaçının.. Arkadaşlarla bağlantı kurmak, bir orta yol sağlayabilir. Çok fazla baskı olmadan ihtiyacınız olan doğrulamayı elde etme olasılığınız daha yüksektir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hissederek gerçekleştirmek istediğiniz düşüncelerinize karşı oluşabilecek hiçbir zıt düşünce sizi negatif etkilemeyecek. Arkadaş toplantılarında entelektüel yönünüzle ilgi topluyorsunuz. Her türlü olaya karşı dikkatli olun.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünya sizin etrafınızda dönüyormuş gibi gelecek. Ama etrafınızdakiler böyle düşünmediğinden, hayal kırıklığına uğrarsanız şaşırmayın. Beklentilerinizi biraz kısın ve başkalarının ihtiyaçlarını da göz önüne alın. Yoksa bu bencil tutumunuzla sadece düşmanlar edineceksiniz ve aileniz ve arkadaşlarınız sizden bariz biçimde uzak durmaya çalışacak. Bencillik uzun vadede her zaman sorun yaratır.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güne başlarken biraz düşük enerjide olabilirsiniz. Ancak Ay öğleden sonra burcunuza geçiyor ve modunuz değişiyor. Kendi yaşamınıza ve isteklerinize odaklanıyorsunuz. Gölge taraflarınızla yüzleşmenizi gerektiren durumlar yaşayabilirsiniz.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşınızdaki kişilerin farklı konuşmalarından yola çıkarak birçok olayın iç yüzünü kısa süre içinde çözümlüyorsunuz. İnatçı yapınızla herkesi hayretler içinde bırakıyorsunuz. Bugünilişkilerinizde kendinizi rahatça ortaya koyacaksınız.

14 Mayıs 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 56' 19" R
Ay
Başak
17° 21' 20"
Merkür
Boğa
02° 06' 21"
Venüs
Boğa
22° 00' 57"
Mars
Koç
12° 48' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 17"
Satürn
Balık
17° 54' 34"
Uranüs
Boğa
23° 20' 04"
Neptün
Balık
29° 22' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 33"
Lilith
Başak
25° 13' 51"
True Node
Koç
14° 54' 12"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>