Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Tepkini Veriyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün, sevdiklerinizin hayatınızdaki önemini anlamanız için iyi bir gün. Çocuklarınız bir hayvanat bahçesine veya en sevdiğiniz müzeye gitmek gibi özel bir eğlencenin tadını çıkarabilir. Onları şımartırsanız, kendinizi de iyi hissedeceksiniz. Sevgiliniz/eşinizle evde güzel bir akşam yemeğinin tadını çıkarabilirsiniz. Özel bir tarif denemek istiyorsanız, bugün bu konuda cesaretli olun. Şu an insanlara karşı hissetiğiniz sevgiyi ifade etmeniz önemli.

Çalıştığın yerde biraz sıkılıyor musunuz? Bacaklarınızı uzatmak için yeterli alanın var mı, kollarınızı uzatın, ve evet, nefes alın. Eğer alan yeterli ise, boğucu olan şey işiniz olabilir mi? Belki de çok rutin veya kısıtlayıcı olmaya başladı? Bunu düşünmek iyi olur. Ve fiziksel sağlığınızı da unutmayın. Hiç kimse şekilsiz bir vücuttan istediği verimi alamaz.

Uzak bir yerde bir tatil planınız mı var? Beklenmedik küçük problemler planınızı bozabilir, bu da hevesinizi kırıp size tüm planı iptal etmeniz gerektiğini düşündürtebilir. Hatta telefon açıp bunu yapmayı bile düşünebilirsiniz. Bugün böyle bir eyleme girişmeyin. Genel durum yarınla beraber açıklığa kavuşacak gibi gözüküyor. Planınızı tekrardan dört gözle beklemeye koyulacaksınız. Odaklanın ve sakin kalın.

Sözlerin bugün başını belaya sokabilir. Ne söylediğine dikkat et. Yoğun hislerin sebep olabileceği aceleci yorumlardan uzak dur. Bu yorumlar olması gerektiği gibi olmayabilir ve ileriki dönemlerde sana karşı kullanılabilir. Grubuna biraz neşe kat; inatçı tavırlarını evde bırak. Hedefler ve disiplin, günün en öne çıkan temaları olacak.Kendinizi hep olmak istediğiniz o spontane insan olmaktan uzak tutan içsel engellerden arındırmak ve özgür hissetmek için iki haftadır kafanızda yapısal bir takım değişiklikler yapıyorsunuz. Bu gerçekten harika! Kendinizi ifade etmek için içinizden gelen o doğal isteksizliği aşmak için yola koyulmuşsunuz. Sırf kendinizi başkalarına açıyorsunuz onlarla doğanızı paylaşıyorsunuz diye, zavallı bir insan olmazsınız, merak etmeyin. Onlar da böylesi özel bir dokunuşla taçlandırılabilecekler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkinizin ne kadar kolay bir şekilde kontrolünüzden çıktığını görmek bazen size çok acayip gelebilir. Bugün çevrenizdeki gerginlikle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumu kimse anlamıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Sadece biraz sakin olmanız gerek! Ailenizde göz ardı ettiğiniz problemleri çözmeye ne dersiniz?

15 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son birkaç haftadır aklınıza gelen soruları ele almak için ideal bir gün. Duygusal yaşamınızdaki belirsizliklere odaklanın. Şu anda tatmin edici olmayan ilişkiler içindeyseniz, onları geride bırakmaktan korkmayın. Yanıtlanmamış bir istek hakkında endişeleniyorsanız bırakın. Hiçbir yanıt gelmeyecek. İnsanların bugünlerde zihinlerinde çok şey var, bu yüzden kişisel bile olmayabilir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Biten ilişkine tekrar ikinci bir şans vermek istiyorsun fakat geçmişte yaşadığın tatsız hadiseler aklına geliyor. Düşen enerjin bu günlerde tazeleniyor. İş hayatında karşılaştığın sorunlara zekice yaklaşman patronlarının dikkatini çekiyor. Yakın bir arkadaşının başka bir arkadaşına vesvese verircesine konuşmaları seni rahatsız edebilir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayal gücünüzün ve yaratıcılığınızın oldukça yüksek olacağınız bir gün genelindesiniz. Bunun yanında önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Ne istediğinizden emin olun.

15 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşk hayatınızdaki konularınız gündeminizi etkileyebilir. Açığa çıkan sabırsızlık duygusuyla, fevri hareketlerde bulunabilirsiniz. Bu ilişkilerinizde huzursuzluğa neden olabilir. Gün boyu tepkilerinizi kontrol etmeye özen göstermelisiniz. İş hayatınızdaki mücadeleci tutumunuz sizi yorabilir. Cesaretli davranışlarınız sayesinde güzel sonuçlar elde edersiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnançlılığınız ve dualarınız artarak süreç daha da kolaylaşabilir. Gerçekten karar verdiğiniz ve inandığınız konularda her şey yolunda gitmeye başlayacak.

15 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun zamandır denemek istediğiniz ancak bir türlü cesaret edemediğiniz bir hobiyle bugün ilgilenmeye başlayacaksınız. Heyecanlı günler sizi bekliyor!

15 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Balık burcunda seyahat etmeye başlayacak. Kendinizi romantik ve duygusal hissedersiniz.Partnerinizle keyifli zaman geçirmek ve çocuklarınıza vakit ayırmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Mars ile kavuşumu yaratıcılığınız arttıracaktır, sanatsal aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürecek. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

15 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrepler bugün ruh haliniz oldukça dengesiz. Ancak neyse ki partneriniz bu tür durumlara karşı nasıl tepki vereceğini gayet iyi biliyor. Sizi rahatsız eden bir şey var. Ya birisinin size borçlu olduğunu ya da yanlış bir şeye yatırım yaptığınızı düşünüyorsunuz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde aşırılığa kaçabilir ve olaylara sıkı bir disiplin getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal baskılara gelemiyorsunuz. Kafanızda her zaman, uğraştığınız işin dışında, henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var.

15 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 25' 17" R
Ay
Balık
23° 24' 22"
Merkür
Koç
19° 02' 28"
Venüs
Boğa
06° 04' 24"
Mars
Koç
02° 53' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 14"
Satürn
Balık
16° 55' 45"
Uranüs
Boğa
22° 35' 01"
Neptün
Balık
29° 01' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 20"
Lilith
Başak
23° 47' 40"
True Node
Koç
15° 23' 38"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>