Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kazancını Artırmak İstiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 10%

Seks ve romantizm sizin için her zaman önemliydi, ancak bugün daha da önemli. Aşk sarhoşu halleriniz yüzünden yanınızdan geçen her yakışıklı adamdan etkilenebilirsiniz. Romantik romanlar ve filmler özellikle çekici görünebilir ve biraz kıyafet almak veya yeni makyajlar denemek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı bir yerde kullanmanız gerek, bu nedenle yeni bir proje başlatmak isteyebilirsiniz. Akşam ise; Sevgilinizle samimi bir akşam yemeği planlayın!

Atmosfer bugün karışık ve gergin. Mesleki yaşamınızda, neyin "işe yaradığını" ve neyin işe yaramadığını bilirsiniz. Ne yazık ki,arkadaşlarınız aradaki farkı bilmiyormuş gibi hissediyorsunuz ve disiplin eksikliği olduğunu düşündüğünüz için rahatsız olabilirsiniz. Bununla birlikte, bazen rahatsızlığın içinde, sadece yumurtadan çıkmayı bekleyen harika bir fikir vardır ve bunu görebilecek tek kişi siz olabilirsiniz ...

Modern teknolojideki yeni ilerlemelere düşkün olduğunuz bir dönemin sonunda olabilirsiniz. Burcunuz genelde tutucu olmakla bilinir fakat aynı zamanda diğerlerinin pratik amaçlar için fazla radikal bulduğu fikirlerden beslenebilmek de burcunuzun özelliklerinden biri. Bugün, 21. yüzyıla yeni bir yol açmanın tam zamanı.

Evcil bir moddasın ve evini zevkine göre düzenlemek istiyorsun. Derleyip toplamak, fazlalıklardan kurtulmak isteyebilisin. İçerisinde rahatlayıp keyif yapabileceğin bir ortam istiyorsun. Ev kaledir ve her şeyin yerli yerinde olması insanı memnun eder... Bu deyimi benimsersen iyi hissedeceksin!Odaklanın ve harekete geçin. İçinizde kendi kendine çözülmeyecek derece şiddetli bir çatışma var. Durumu düzeltmek için, enerjinisi köklemeniz ve trenin istasyondan çıkış yapmasını kendiniz sağlamanız gerekecek. Hareketi başlattığınız anda, meselelerin çözüme kavuşması muhtemeldir. İlk başta olaylar öyle olmayabilir ama, başlamadığın sürece asla bilemezsin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi hep olmak istediğiniz o spontane insan olmaktan uzak tutan içsel engellerden arındırmak ve özgür hissetmek için iki haftadır kafanızda yapısal bir takım değişiklikler yapıyorsunuz. Bu gerçekten harika! Kendinizi ifade etmek için içinizden gelen o doğal isteksizliği aşmak için yola koyulmuşsunuz. Sırf kendinizi başkalarına açıyorsunuz onlarla doğanızı paylaşıyorsunuz diye, zavallı bir insan olmazsınız, merak etmeyin. Onlar da böylesi özel bir dokunuşla taçlandırılabilecekler.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi oldukça tembel hissedebilirsiniz. Kalp meselelerinde, normalden biraz daha romantik hissedebilirsiniz. Bu gün, başkalarıyla empati kurmanıza neden olan harika bir duygusal ruh hali getiriyor.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi açıdan kazancını artırmak istiyorsun. Aklındakiplanlarını uygulamaya koyabilirsin. Bu konuda ailenin desteği senin için çok önemli. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan ilişkinin geleceği için yeni kararlar alman karşı tarafın panik olmasına yol açabilir. Bu durum senin aklında da soru işaretleri oluşturuyor. Gelecek ile ilgili karar almak konusunda biraz daha düşünmelisin.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çok uğraşıp zor bir şekilde kurduğunuz profesyonel işlerin ya da bağlantıların bugün ortağınız ya da partneriniz tarafından önemsiz gibi algılanmasına tahammül edemeyebilirsiniz. Sakin kalmalı, işlerinize odaklanmalısınız.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzla uyumlu kalıyor. Genel olarak şanslı olabileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcı konulara, eğlenceye daha çok zaman ayırabilirsiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde her şeyin yolunda gidebilmesi için bazı belirgin değişiklikler olması gerektiğini hatırlamaya ve sakin kalmaya çalışın. Sezgilerinize güvenmelisiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız ve sevdiklerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İstek ve beklentilerinizi iyi ifade ettiğinizden ve doğru anlaşıldığınızdan emin olmalısınız. Egolar bugün yanlış yönlendirebilir.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun zamandır denemek istediğiniz ancak bir türlü cesaret edemediğiniz bir hobiyle bugün ilgilenmeye başlayacaksınız. Heyecanlı günler sizi bekliyor!

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Balık burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Bugün kendinizi duygusal ve romantik hissedebilirsiniz.İlişkilerde duygusal paylaşımların ön planda olacağı bir gün. Neptün ile Venüs arasındaki kare açı finansal konularda temkinli hareket etmeniz gerektiğini anlatıyor.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrepler bugün yine vahşi bir atılım yapıyorsunuz. Tutku ve hazlarınız sizi sakin tutamıyor. Kardeşi olan bir Akrep iseniz kardeşinizle uzun zamandır içinize attığınız konular hakkında konuşacaksınız. Bu aranızdaki bağı güçlendirecektir.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kısa yolculuklar yapmak için uygun bir gün. İstediğiniz her türlü iletişimi ortaya koyacaksınız. Hayalleriniz ve hedefleriniz herkese göre çok farklı. Yapmak istediğiniz işlere odaklanıyorsunuz. Ama bazen beklemeniz gerekebilir.

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 40' 37" R
Ay
Balık
27° 15' 18"
Merkür
Koç
19° 13' 02"
Venüs
Boğa
06° 23' 54"
Mars
Koç
03° 05' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 57"
Satürn
Balık
16° 57' 04"
Uranüs
Boğa
22° 35' 55"
Neptün
Balık
29° 02' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 13"
Lilith
Başak
23° 49' 26"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 04/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>