Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Çalışkansın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2023, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Eğer bir ilişkin varsa bugün sevdiğin kişi ile çok keyifli vakitler geçirebilirsin. Eğer hayatında kimse yoksa yeni bir insandan hoşlanabilir ve onu tanımak için kendine zaman ayırabilirsin.

İş hayatınız açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Amirinizden aldığınız bir haber üzerine çok sevineceksiniz ve daha çok çalışmak için hırs yapacaksınız.

Maddi konularda çevrendeki insanların yaşadıklarından kendine ders çıkarabilirsin bugün. Parasal konularda yeni şeyler öğrenmek ve farklı adımlar atmak sana daha iyi gelecek.

Diyet ve egzersiz konularında dikkatli olman gerekecek. Daha fazla hareket etmek ve daha sağlıklı beslenmek için profesyonel bir destek alman gerekebilir. Kendin için güzel bir rutin oluşturabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün keyfinin yerinde olacağı bir gün. Genel olarak enerjin çok yüksek olacak. Hem sevdiklerinle vakit geçirmek hem dekonularında güzel adımlar atmak sana daha iyi gelecek. Bugün istediğin her konuya vakit ayırabileceksin.

16 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda üzerinize iyiden iyiye bir miskinlik çöktüğünü hissediyorsanız, büyük ihtimalle bugünden çok keyif alacaksınız. Bugünün gezegen etkisi sayesinde kendinizi çok daha güçlü ve enerjik hissetmeniz mümkün. Biraz dışarı çıkıp ertelediğiniz bazı şeyleri yapmak için fena bir gün olmayabilir. Bu enerjiyi en iyi şekilde değerlendirip tamamlanması gereken işleri bitirebilirsiniz; özellikle de yarıda bıraktığınız işleri düşünürseniz. Gününüzün keyfini çıkarın.

16 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrende sana yaklaşmak isteyen kişilerin varlığından habersiz olabilirsin. Etrafında olan bitene bugün biraz daha duyarlı bakıyorsun ve talep etmemelerine rağmen birilerine yardımcı olabilirsin. Bugün, iletişim konusunda başarılısın ve yönlendiriciliğini kullanarak, gelişmelere bağlı kalabilirsin. Devlet dairelerindeki işleri bugün halledebilirsin.

16 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki insanların, hayatınızda nerede durması gerektiğini tekrar düşünmeniz gerekebilir. Bazı yüzleşmeler yaşamak sizi şaşkınlığa uğratsa da kabullenme sürecini uzatmamanızda fayda var. Ortaklı işleriniz ve maddi akışlarda kendinize bir B planı oluşturmanız iyi bir hazırlık olabilir.

16 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda büyüme kaydetmek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde sıkı çalışabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmelisiniz. Duygusal konularda zorlanmalar olabilir. Teknik işleri çözümlemek için uygun bir gündesiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

16 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnızlığın asla size göre olmadığını ve çok sosyal olduğunuzu anlayacaksınız. Ancak yine de sadece çevreniz olsun diye kendinizi kullandırmamaya dikkat edin.

16 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların isteklerine göre yaşamaktan vazgeçmen önemli bir konu haline gelebilir. Beklentilerini karşılayabileceğin ortamlara girmen senin için daha yararlı olacak. Aynı zamanda beklentilerinin gerçekçi kalması da çok önemli bugün.

16 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatta ilerlemekten korkuyorsanız, bugünün sizi adeta ileriye iten enerjisi ile hızlanabilirsiniz. Sizin için hazırlanan yolda nazikçe ama emin adımlarla ilerlemeniz mümkün. Hayattaki yeni bulduğunuz amacı onurlandırın ve artık size doğru gelmeyen her şeyi ortadan kaldırın. Endişelerinizi bir başka zamana bırakın ve yaşamınızı mümkün olan en iyi şekilde uyumlu hale getirmelerine izin verin. Nereye gitmeniz gerektiğini biliyorsunuz ve size düşen tek şey yola koyulmak. Çatışma, büyüme için alan yaratır, bu nedenle, kendinizi mevcut senaryonuzun dışına itmek için daha geniş bir bakış açısı kullanın.

16 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Duygusal konularda çekimser ve karamsar davranmakla kendinize sorun yaratıyorsunuz. Bilinçaltı rüyalarınız yoğunlaşabilir.

16 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir şey yolunda gitmezse hemen suçu kendinizde aramayın. Belki de sadece dış koşullar müsait değildir. Kendinize iyi davranın, her şeyi oluruna bırakın. Böyle yaptığınızda, bazen önünüzde öyle yollar açılır ki yepyeni olanaklarla karşılaşırsınız. İşte o zaman enerjinizi vargücünüzle harcayabilirsiniz.

16 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündemimize gelebilir. Jüpiter boğa ile 1 sene boyunca; partner, ortaklık, mahkeme konularında ani sorunlar yaşansa da büyük şanslar da karşınıza çıkacak. Harika bir gün dilerim.

16 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde aşırılığa kaçabilir ve olaylara sıkı bir disiplin getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal baskılara gelemiyorsunuz. Kafanızda her zaman, uğraştığınız işin dışında, henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var.

16 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 25' 57" R
Ay
Terazi
18° 03' 46" R
Merkür
Boğa
05° 38' 25"
Venüs
Boğa
25° 12' 05"
Mars
Koç
14° 46' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 34' 57"
Satürn
Balık
18° 04' 46"
Uranüs
Boğa
23° 29' 04"
Neptün
Balık
29° 25' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 08"
Chiron
Koç
21° 42' 18"
Lilith
Başak
25° 31' 04"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 20/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>