Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Toplumsal meselelere kafa yorabilirsin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Belli bir konuda sizinle zıt görüşlere sahip olan biriyle hararetli bir sözlü tartışma yaşamanız muhtemel. İkinizin de puan kazandırmanızı sağlayacak gerçek bir bilgi birikiminiz var. Ancak büyük olasılıkla, duymayı beklemeyeceğiniz bir şey olabilir. Belki de endişe konusu olarak görmediğiniz bazı şeyler aslında resmin tamamında çok önemli şeylerdi.

Özellikle kariyerinizle ilgiliyse, bir şeyleri gelecek nesillere bırakmaya karar vermiş olabilirsiniz. İsminizin tarihe geçmesini sağlamak için çok çalışmanız ve risk almanız gerekiyor! Bu, önümüzdeki birkaç gün boyunca size işkence yapacak olan zor soru şu: "Sonunda, sizden istedikleri kadar kendinizi zorlamaya değecek mi?" Zor bir soru, ama bir cevaba ihtiyacı var!

Kafanızdaolması gerektiğinden daha fazla parasal sorunlar olabilir. Onları biraz fazla büyütüyor ve normalde olduğundan daha kötü görüyor olabilirsiniz. Bu nedenle, objektif olmak için özel bir çaba harcamanız mantıklı olabilir. Bir şeylere kestirme yoldan ulaşıp geçici ekonomik önlemler alma ihtiyacı duyabilirsiniz fakat şu anki durumunuz 1 veya 2 hafta içerisinde normale dönecek. Rahat olun!

Kendi dünyan içinde bir öncü ol. Cesur ve yürekli bir şekilde bu dünya içerisinde bir maceraya atıl. Hislerin tutuştu ve gitmeye hazırsın! İçgüdülerin ise yeni bir mücadeleye hazır. Eğer seni bir şeylerin yavaşlattığını fark edersen, bunun büyük ihtimalle senin kendi rasyonel düşüncen olduğunu hatırla. Öz koruma mekanizman, tam heyecanlı kısım başlarken çalışabilir. Fakat dengeyi doğru tutturmayı hedeflemelisin.Görünüşe bakılırsa harika bir gün olacak. Belki bir defa olsun rahatlayıp içinizi kemiren kararsızlıktan kurtulmayı bile başarabilirsiniz. İki hafta kadar önce ev hayatınız için bir gidişat belirlemiş olabilirsiniz. Bugün bunun iyi bir karar mı, yoksa kötünün iyisi mi olduğu konusunda hüküm verebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğuştan bir yenilikçi olma özelliğiniz bugün ortadan yok olmuş gibi görünüyor. Aslında, otomatik olarak gerçekleştirebileceğiniz rutin görevlerin dışında bir şey yapmak istemeyebilirsin. Sadece düşük vücut ritminizden muzdaripsin, bu yüzden tembel bir serseriye dönüştüğünüzü hissetme tuzağına düşme. Bugün ve yarın dinlenirsen, yarın her zamanki enerjik ve yaratıcı kendin olacaksın. Bu akşam takip ettiğin dizileri izle ve bugünü unut.

17 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta ilerleyen Ay, İkizler burcuna 05:29 itibariyle geçiyor. Bu zaman dilimiyle birlikte günün genelinde ekonomik koşullarınıza vakit ayırabilirsiniz. Bu özellikle kredi ödemeleriniz ile ilgili olabilir. Ay'ın Mars ile oluşturduğu pozitif etkileşim sayesinde hakkınız olan, savaş verdiğiniz maddi sorunlarda zaferle ayrılan siz olabilirsiniz. Bu bir miras meselesi de olabilir.

17 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toplumsal meselelere kafa yorabilirsin! Öğleden sonra eski bir tanıdıkla karşılaşman günün akışını değiştirecek. Yalnız bir Akrep burcuysan senin için heyecan dolu bir gün yaşanacak. Evli bir Akrep burcuysan, çocukların eğitimi ile ilgili eşinle fikir ayrılığına düşebilirsin. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla toplumsal meseleler üzerine kafa yorabilirsin.

17 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızın ve sosyal çevre ilişkilerinizin gündemde olduğu bir gün ama bununla ilgili önünüze bazı engeller çıkabilir. İletişiminizi kolaylaştıracak tavırlar içinde olmalısınız.

17 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı koşullarla uğraşabilirsiniz. Gün içinde ilgileneceğiniz yazışma ve görüşmelere özen göstermenizde fayda var. İletişimi yüksek hızlı akan bir gün olabilir. Kriz yaratması olası koşullara karşı dikkat etmelisiniz. Öğlen saatlerinde zihinsel dalgalanma hissedebilirsiniz. Akşama doğru fikirlerde netlik olacaktır. Kararlarınızı almak sizin için daha kolay olacaktır.

17 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer bağlamında atacağınız adımlar olumlu sonuçlanabilir. Risk alarak başarıya gidebileceğiniz bir gündesiniz. Başarısızlıklarınızı tecrübe olarak kabul etmelisiniz.

17 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile finansal anlamda beklediğinizi alabilir, alım satım işlerinizi başarıyla gerçekleştirebilir, para akışı konusunda rahat edebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek, kendinize olan güveninizi insanlara göstermek vehayatında yeni bağlantılar kurmak için ideal bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerde huzur ve güven duygusunu daha yoğun hissedebilirsiniz.

17 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün irade savaşına katılırsanız, geri çekilmenin yanlış bir şey olmadığını unutmayın! Kendini koruma bazen nasıl göründüğünüzden daha önemlidir, bu nedenle, insanların ne düşünebileceğini takmayın.

17 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında ortaklarınızla yeni yatırımlar için imzalayacağınız sözleşmenin maddelerini imzalarsınız.Ortak paylaşımlar, miraslar, eşinizin kazancıyla ilgili yeni konular gündeme gelir. Şimdi sizi zorlasa da ileride bu girişimlerin olumlu geri dönüşlerini elde edersiniz. Borsa ve spekülatif yatırımlar için işin uzmanlarından destek alacağınız bir gündesiniz.

17 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

17 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kafanız çok karışık olabilir. Dert ettiğiniz bir sürü konu var. Eski defterleri kurcalama arzusu içinde olabilirsiniz. Mutlu olmak istiyorsanız hem beklentilerinizi biraz daha aşağıda tutmalı hem de kuruntularınızı bir kenara atmalısınız. Mümkün olduğunca yalnız kalmamaya ve sosyalleşmeye çalışın.

17 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; güven ihtiyacının arttığı birkaç günün ardından olaylara biraz daha yüzeysel bakabilir, daha ticari düşünebilirsin. Finansal konularda adım atmak için kulislere kulak kabartabilir, dedikoduları kendi mantığınla yorumlayarak, plan yapabilirsin. Arka plandaki kişilerden bilgi alman işini kolaylaştıracaktır.

17 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 52" R
Ay
Oğlak
15° 36' 09"
Merkür
Koç
16° 38' 36"
Venüs
Boğa
00° 07' 08"
Mars
Balık
29° 10' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 26"
Satürn
Balık
16° 30' 44"
Uranüs
Boğa
22° 18' 23"
Neptün
Balık
28° 53' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 06"
Lilith
Başak
23° 15' 30"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>