Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İlişkinde Fırsatları Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 80%

Birinin arkasından yanınızda olduğunda duymak istemeyeceği şeyleri söylemeyin. Duygular böyle bir günde çok çabuk incinebilir ve insanlar içgüdüsel olarak onlar hakkında olumsuz şeyler söylediğinizi hissedebilirler. Sevdiklerinize karşı itiraflarınızda dürüst olun.

Bir arkadaşınız ya da akrabanız hasta, işe gelmemiş ya da sorunlarla boğuşuyor olabilir ve ona yardımcı olabilmek için elinizden gelen her şeyi yapmak isteyebilirsiniz. Bu durum sinir bozucu olabilir fakat elinizden geleni yaptığınızda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu kişinin kendi sorumluluklarıyla yüzleşip onlarla başa çıkması gerektiğini de unutmayın. Yaşadığı zorluklar, sizin değiştiremeyeceğiniz şeyler.

Eğer bugün büyük bir işbirliğiyle çalışan bir savaş gemisinin kaptanı olsaydınız, önemli bir stratejik karar alırdınız. Piyasa payınızı arttırmanız ve üretim araçlarını geliştirmeniz gerektiğinin farkında fakat aynı zamanda, kendini yenilemeyen işlerin ölüme mahkum olduğunu da biliyor olurdunuz. Bugün, aklınızdaki en önemli konu!

Yaratıcılık sana enerji dalgaları halinde gelecek. Sadece sık aralıklı ve heyecan yüklü olmakla kalmayıp aynı simultane düşünce örüntüleri şeklinde kendini gösterecek. İnsanların belirli trendlere karşı tepkileri ve senin gelecek hakkındaki fikirlerin tam isabet olacak. Yaratıcı eğilimlere karşı bir duyarlılığa sahipsin ve şimdi bu değerli içgüdüyü yaratıcı şekilde kullanma zamanı geldi.Son zamanlarda, durup izlediğiniz yolu sorgulamanıza sebep olan engellerle karşılaşıyor olabilirsiniz. Belki de artık geçerliliğini yitirmiş varsayımları esas alan davranışlar sergiliyorsunuzdur. Azami verimi almak için hedeflerinizi ve dikkatinizi nereye vermeniz gerektiğini sorgulamanız gereken bir dönemdesiniz. İşin kötüsü, içinizde, değişiminizi engelleyen duygusal bir diken var. En kestirme yol bildiğiniz yol olabilir fakat en faydalısı olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Odaklanın ve harekete geçin. İçinizde kendi kendine çözülmeyecek derece şiddetli bir çatışma var. Durumu düzeltmek için, enerjinisi köklemeniz ve trenin istasyondan çıkış yapmasını kendiniz sağlamanız gerekecek. Hareketi başlattığınız anda, meselelerin çözüme kavuşması muhtemeldir. İlk başta olaylar öyle olmayabilir ama, başlamadığın sürece asla bilemezsin!

17 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazen insanlar ilişkilerde daha az becerikli olduğunuz için sizi suçlayabilir Ancak, bugünün gezegen enerjileri başkalarına karşı daha duyarlı olmanıza yardımcı olacaktır. Bugünü onları dinlemeye ayırın başka zaman vaktiniz olmayabilir.

17 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kardeşin ile arandaki uyum akrabalarının dikkatini çekebilir. İlişkinde daha özverili ve duygusal olabilirsin. Evli bir Akrep burcuysan eşin ve onun ailesi hakkındaki sorunlara çözümler üretiyorsun. Hoşlandığın biri ile ilişkine boyut atlatmak isteyebilirsin. Aranızda olan uyumu bir daha bulamayacağından endişe duyuyorsun. Bu fırsattı değerlendirmek isteyebilirsin.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öz güveninizden taviz vermediğiniz ve haklılığınızı savunduğunuz bir gün içinde olabilirsiniz. Çevrenizdeki insanları suçlayıcı yaklaşımlar içinde bulunmamalısınız.

17 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında çocuklarla daha fazla ilgilenme gereği olabilir. Akışta kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise daha gayretli ve meşgul edici durumlar var.

17 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aile bireyleri ve aşk konularında beklemediğiniz olumlu yanıtları alabilirsiniz. Ortalıkta iyimserlik ve duruluğun hakim olduğu bir enerji olabilir.

17 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde ve görüşmelerinizdeki iletişiminizde, duygularınızı daha fazla ön planda tutarak, soğuk ve mesafeli davranışlar yerine, sevginizi göstermeniz ve sıcakkanlı davranmanızın faydalı olacağı bugün, yakın çevre ilişkileri ve trafikte gerginliklerle karşılaşabilirsiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski ilişkilerinizin kötü sonuçlanması yenilerinin de aynı şekilde olacağını göstermez. Geleceğe umutla bakmamanız için hiçbir sebep yok.

17 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde kendinizi romantik hissedersiniz. Partnerinizle ve çocuklarınızla duygusal paylaşımlarda bulunmak isteyebilirsiniz.Ay'ın Koç burcuna girişi ile sağlığınızla ilgili konular ön plana çıkıyor. Önümüzdeki birkaç günyükünüz artacaktır, bedensel ve ruhsal sağlığınızı ihmal etmeyin.

17 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler vs. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bekar Akrepler yalnızken biraz paranoyak olabiliyorsunuz. Geçmişte birinin size zarar vermesi, aşka inanmayı bırakmanız gerektiği anlamına gelmez. Yakın arkadaş grubunuzdan biri bugün mükemmel haberler verecek. Bu kesinlikle ruh halinizi en olumlu şekilde etkiler.

17 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda yetersiz kaldığınız ortamlardan uzaklaşmak ve kendinize yeni bir çalışma alanı bulmak en büyük arzunuz. Sınırlarınızı genişletmek için başlattığınız olumlu çabalarınızın karşılığını sosyal ilişkilerinizdeki başarınıza borçlusunuz.

17 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 43' 27" R
Ay
Balık
27° 57' 54"
Merkür
Koç
19° 15' 01"
Venüs
Boğa
06° 27' 30"
Mars
Koç
03° 08' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 38"
Satürn
Balık
16° 57' 19"
Uranüs
Boğa
22° 36' 05"
Neptün
Balık
29° 02' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 22"
Lilith
Başak
23° 49' 45"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>