Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yeni Harcamalar Yapabilirisin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2020, Perşembe

Aşk 30%
Para 90%
Sağlık 30%

Tanınma arzunuz bugün tatmin edilebilir. Çok çalışıyorsunuz ve bunların meyvesini her zaman almıyorsunuz. Ancak şu sıralar, hayatınızda olumlu şeyler olabilir. Bir meslektaşınız yeteneklerinizle ilgili sürekli olarak size övgü dolu sözler söyleyebilir. Ya da arkadaşlarınız veya sevdiklerinizin ilgisi ve beğenisi ile karşılaşabilirsiniz. Biraz övgüyü siz de hak ediyorsunuz!

Önünüzde nezaket ve anlayış dolu bir gün var. Evinizin çetrefilli işlerini bir kenara bırakıp, kariyer planlarınızı biraz daha kolaylaştıracaksınız ve bu sayede kendinizi evdeki zorunluluklara adayabileceksiniz. Eviniz, aileniz veortağınız şu anda hayatınızda en önemli konulardır. Onlara daha fazla dikkat etmek (kendinize dikkat ettiğiniz gibi) sizin için son derece faydalı olacaktır; muhtemelen biraz dinlenmeye ihtiyacınız var.

Bugün muhteşem görünüyorsunuz ve insanlar da bunun farkında! Sokakta yürüdüğünüz zaman, size bir bakan bir kez daha bakarsa şaşırmayın. Bunu doğal karşılayın ve bu durumdan kurtulmaya çalışmayın! Hayatınızdaki önemli bir kişiyle yakın temasta bulunmak için bir plan yapmanın tam zamanı olabilir. Yeni kıyafetler alın ve güzellik salonuna gidip biraz bakım yaptırın.

Biraz uykulu ve dikkati dağınık bir haldesin. Günün enerjisi sersemleştirici etkiler saçabilir. Kendine çok da yüklenme. Geç saatlere kadar uyuyabilirsin veya öğleden sonrasında kestirebilirsin. Yoğun bir program yapma, çünkü günün büyük kısmında dinlenmek isteyeceksin.Bugün herkese karşı gayet sıcak ve cana yakın hissedebilirsiniz. Bir çeşit sosyal etkinlikte yer alabilir ya da gelecekte yapılacak partilere davetler alabilirsiniz. Muhtemelen harika vakit geçirecek ve birkaç yeni arkadaş edineceksiniz. Bununla birlikte, bol miktarda C vitamini almaya ve havaya uygun şekilde kalın giyinmeye dikkat etmenizde fayda var. Nezle virüsü veya etrafta kol gezen başka virüsler olabilir ve şu anda bu tür enfeksiyonlara daha kolay yakalanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sorunsuz sakin güzel bir gün geçirmeniz bekleniyor, bu yüzden buna göre davranın. Şu anda herhangi bir büyük savaş stratejisi planlamanıza gerek yok. Sakin olmaya ve gereksiz yere strese girmemeye çalışın. Karşınıza çıkan her şeyi aşırı analiz ederek zihninizi fazla yormayın. Yaşadığınız andan keyif alma vaktiniz geldi. Akışına bırakın ve bir sonraki adımınızın ne olacağını düşünmeden eğlenmenize bakın.

18 Haziran 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İş hayatınızda veya toplum önünde duygusal tepkilerinizi göstermekten çekinmeyeceğiniz, empatinizi, koruyucu ve kollayıcı özelliklerinizi sergileyebileceğiniz bir gündesiniz. İş ve sorumluluklarınız, yabancılarla temaslar gündeminizi meşgul edebilir.

18 Haziran 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzak bir akrabandan aldığın telefon yeni bir harcama yapmanı beraberinde getirebilir. Bu günler için yaptığın birikimini devre sokup bu konuyu halletmek isteyebilirsin. Ailesi ile birlikte yaşayan bir Akrep burcuysan miras konularına ilişkin bir tartışma çıkabilir. Tartışmaları daha çok hararetlendirmek yerine, yatıştırıcı olmayı tercih etmelisin.

18 Haziran 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda üstlendiğiniz sorumluluklar ile ilgili kendinizi daha fazla geliştirme arzusunda olabilirsiniz. Yöneticileriniz ilebirliği içinde olmak keyif verici olabilir. Ailenizin sizden beklentilerini gerçekleştirmek ve sorumluluklarınızı yerine getirmek için aldığınız kararları bugün uygulamaya koyulabilirsiniz. Hedefleriniz de artık net olmalısınız.

18 Haziran 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Anlaşmazlıklara karşı dikkatli olmakta fayda var. Hayal gücünün derinliklerine dalmak isteyebilirsiniz. Zevk aldığınız işlerle uğraşmak için zamanlar yaratmalısınız. İlerleyen saatlerde konu ortak paylaşımlı işlere gelebilir. Kendinizi fazla yormadan işlere hızlıca çözümler bulmalısınız.

18 Haziran 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki insanlar bugünlerde çok konuşuyormuş gibi hissedebilir ve etrafınızda dönen muhabbetlerden yorulabilirsiniz. Sağlığınız gayet iyi durumda.

18 Haziran 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür retrosu başlıyor. 3 hafta sürecek Merkür retrosunda uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla iletişime, temas ve bağlantılara daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Seyahatler konusundaki karışıklar, haberleşme sorunları bu üç haftalık dönemde belirleyici olabilir.

18 Haziran 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayalleriniz her zaman ilginç ve hatta bazen de karmakarışıktı. Ancak bu hayalleriniz şu anda büyük önem kazanıyor. Onları gerçekleştirmek için çabalama zamanınız geldi!

18 Haziran 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür dün itibariyle Yengeç burcunda geri hareketine başladı. 13 Temmuz'a kadar olan dönemde yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim konularında gecikmelerle ve problemlerle karşılaşabilirsiniz.Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızdan veya uzak akrabalarınızdan haberler alabilirsiniz. Tatil planlarınızı ertelemek durumunda kalabilirsiniz.

18 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Akrep burcu günlük rutinlerinizin ağırlaşacağı bir gün olacaktır. Hayatınızdaki ani değişimlere adapte olmaya çalışıyorsunuz. Bunu yaparken olan bitene, pozitif tarafından bakmaya çalışın. Aslında tüm değişime rağmen hayatınızda güzel şeyler de oluyor. Dengelenmeye çalışın. En azından ruhsal olarak.

18 Haziran 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün itibariyle 12 Temmuz'a kadar Merkür Yengeç burcunda retro hareket yapacak. Bu dönemde özellikle gelecek hedeflerinizi, hayallerinizi gözden geçirmek isteyeceksiniz. Yarım kalmış bir eğitim, seyahat, hukuki konu ya da yurt dışı bağlantılı işi tamamlama fırsatınız olacak.

18 Haziran 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için, bazı güçlü dostlara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız her türlü çalışmaların alt yapısında sosyal yapınızın etkisi çok büyük. Bugün, sosyal olayları farklı bir bakış açısı ile değerlendirebilirsiniz.

18 Haziran 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 51' 08" R
Ay
Aslan
08° 56' 21" R
Merkür
Koç
28° 07' 30"
Venüs
Boğa
18° 04' 38"
Mars
Koç
10° 22' 13"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 58"
Satürn
Balık
17° 41' 13"
Uranüs
Boğa
23° 08' 55"
Neptün
Balık
29° 17' 32"
Plüton
Kova
02° 04' 25"
Chiron
Koç
21° 24' 43"
Lilith
Başak
24° 52' 33"
True Node
Koç
14° 53' 43"
Son Güncelleme : 14/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>