Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Seyahat fırsatları yakalayabilirsin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün havada büyük bir şüphe hakim olacak. Kendiniz için belirlediğiniz kariyer hedeflerine ulaşabilecek misiniz? Yaptığınıziçin yaratıldığınıza emin misin? Size en uygunnasıl olmalı? En yakınlarınız sizi sevmeye devam edecek mi? Kendinize güvenin! Aksi takdirde, tüm günü kendinizden şüphe duyarak geçirirsiniz!

Gün boyu süren bir enerji dalgası, genellikle başa çıkabildiğinizden daha fazlaüstlenmenize ve biraz da başarmanıza yardımcı olabilir. Eski projeleri tamamlamak ve bitmemiş işlerle baş etmek için harika bir gün. Kararınız güçlü ve iç güçleriniz normalden daha aktif, bu nedenle sizi normalde olduğu gibi yormuyor. Ancak, yine de kendinizi hızlandırmak akıllıca olacaktır.

Yatırım konusunda kolayca fikirler üretebileceğiniz bir ortamdasınız. Bunu yanı sıra, diğerleri hakkında düşündüklerinizi açıkça söyleyebileceksiniz, her şeyden önce kendinizde ve çevrenizdekilerde neler olup bittiğini daha iyi anlayabileceksiniz. Bu nedenle, son zamanlarda yaşayacağınız zor durumlarla daha kolay başa çıkabileceksiniz...

Kendini kandırmamaya çalış. Görmek istediğini görmek tam anlamıyla cezbedici bir nitelik taşıdığı kadar, bir taraftan da tehlike taşıyor. Boş bir hayal çok uzun süre dayanamaz - asla kalıcı olamaz! Kendini bu tarz hilelerle kandırmak yerine, gözündeki bandı çıkar ve gerçeklerle yüzleş. Bu yüzleşme ilk başta canını yaksa da sonrasında böyle düşünmeyeceksin.Genelde insanlara düşüncelerinizi söylemekten hiç de korkmuyorsunuz ama belki de atık hislerinizle ilgili daha açık konuşmalısınız. Bugün zihinsel aktiviteleriniz biraz rayından çıkabilir ve biri ya da bir durum yüzünden sekteye uğrayabilir. Karşılaştığınız duruma tepki verirken içgüdüleriniz ve duygularınızın da bu tepkiye dahil olduğundan emin olun. Tüm cevapları almak için yalnızca beyninize güvenmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özellikle bugün aile üyelerini ilgilendiren konularda kendinizi fazla öngörülü hissedebilirsiniz. Bugün size yalan söylemek kesinlikle hiç kolay olmayacak! Ayrıca bugün evinizde bir süredir ertelediğiniz bir takım tadilatları gerçekleştirmeyi de düşünüyor olabilirsiniz. En azından günün bir kısmını yalnız geçirebilirsiniz, belki gelecek için meditasyon yapabilirsiniz. Zihniniz temiz ve aktif, bu yüzden bunu yapmak için çok uygun bir zaman.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, hareketine Kova burcunda devam ediyor. Aile yaşamınıza ve evinize daha fazla ağırlık verebilirsiniz. Bazen aile içinde kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bugün daha özgürce yaşamak adına radikal kararlar alabilirsiniz. Çalışma hayatına ağırlık vermeniz de ailenizi ihmal etmenize neden olabilir. Saatler 18:53'te olunca Ay boşluğa giriyor. Akşam itibariyle Venüs ve Neptün arasında oluşan pozitif açıyla olumlu haberler alabilirsiniz. Hisleriniz güçlü olacaktır.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seyahat fırsatları yakalayabilirsin!Ay, sabit burç etkisinde! Bugün onaylanmasını beklediğin bir projenin ya da kredi başvurusunun haberini alabilirsin. Yaratıcılık gerektiren bir işte çalışıyorsan, zihinsel anlamda tıkandığını hissedeceksin. Tatile çıkıp kafanı toparlamak için yıllık iznini kullanabilirsin. Bir süredir ilişkinde veya evliliğinde bazı problemler yaşıyorsan, değer verdiğin kişiyle bu problemleri masaya yatırabilir, nihai bir sonuca varabilirsin. Ailende sağlık sorunları yaşayan bireylerin toparlandığını görmek, keyfini yerine getirecek. Akşamüzeri arkadaşlarınla bir araya gelebilir, komedi tadında zaman geçirebilirsin. Uzun zamandır gerçekleştirmek istediğin seyahat fırsatları önüne gelebilir. Başkalarının sırlarıyla ilgili farkında olmadan pot kırabilirsin.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sessizliğinizle bazı durumları yönetmek sizleri yoruyor olsa da haklılığınızın anlaşılacağı bir gün genelindesiniz. Hızlı ve aceleci kararlar almamalısınız.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızdaki konularla ilgilenebilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili verimli girişimlerde bulunabileceğiniz zamanlar olacak. Ailenizle veya evinizle ilgili önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. İşlerinizde hızlı sonuç alamayabilirsiniz. Sakin kalmakta fayda var. Geçmişten getirdiğiniz işlerinizi sonlandırabilirsiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde olaylar hakkında kuruntu yapmaya meyilli olabilirsiniz. Olaylar beklediğiniz kadar kötü gitmeyebilir ancak siz kendinizi ihtimallerle çoktan strese boğabilirsiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile finansal anlamda beklediğinizi alabilir, alım satım işlerinizi başarıyla gerçekleştirebilir, para akışı konusunda rahat edebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek, kendinize olan güveninizi insanlara göstermek vehayatında yeni bağlantılar kurmak için ideal bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerde huzur ve güven duygusunu daha yoğun hissedebilirsiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerde enerjinizi ve dinamizmi inkar etmek zor! Bu, bir süredir sizi rahatsız eden ve çok fazla strese neden olan sorunu çözmenize yardımcı olacak.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden ilişkiler gezegeni Venüs, Neptün ile uyumlu bir etkileşimde bulunacak. Bugün herkesi kendinize aşık edebilirsiniz. İstediğiniz herkesle romantik, sevgi dolu ilişkiler kurabilirsiniz. Bağışlamak ve affetmek teması ön plana çıkabilir. İlişkiler size mistik deneyimler yaşatabilir. Ruhsal açılımı yüksek gruplara katılabilirsiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda sorunlarınız devam ediyor. Ancak kariyeriniz konusundaki pozitif ilerlemeler bu problemleri rahatlıkla çözebileceğinizin işareti niteliğinde. Kendinize güvenin. Yaptığınız işleri ortaya koymaktan asla çekinmeyin. Siz konuşun ve herkes dinlesin.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; senin kontrolünde olmayan, kadersel olaylar yaşanabilir. Eve ve aileye dair işlerini halletmeye çalışırken,ve sosyal hayatından kaynaklanan gelişmeler bir anda kararlar alarak, harekete geçmeni gerektirebilir. Tepkilerini iyice ölçüp biçmelisin, öfkeyle kalkarsan zararla oturabilirsin.

18 Temmuz 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 22' 15" R
Ay
Balık
07° 43' 54"
Merkür
Koç
18° 21' 53"
Venüs
Boğa
04° 44' 20"
Mars
Koç
02° 03' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 00"
Satürn
Balık
16° 50' 17"
Uranüs
Boğa
22° 31' 16"
Neptün
Balık
28° 59' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 44"
Lilith
Başak
23° 40' 28"
True Node
Koç
15° 22' 04"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>