Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Fark Ediliyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 50%

Bugün, romantik bir kaçamak yapmak için güzel bir gün. Sevgilinizle şehir merkezine gitmek isteyebilirsiniz. Bazı güzel manzaraların ve rutininizin dışına çıkmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Birlikte bir dağ yürüyüşü ya da hareketli bir şehri ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Romantik bir akşam yemeği yiyin ve bir konserine katılın. Ya da hiç birini yapmayıp sadece şehirdeki mimariyi hayranlıkla seyretmek isteyebilirsiniz.

Zihninizi açık tutmaya çalışın. Günlük rutininize yeni fikirler veya bir takım ekipmanlar eklemeniz gerekebilir. Birden kendinizi yeni bir bilgisayar kullanırken bulabilirsiniz. Yeni uygulamalarda uzman olmanız biraz zaman alabilir, ancak pes etmeyin. Yakında halledeceksiniz. Ya da belki de önemli bir konuya farklı yönlerden yaklaşmanız gerekecek. Arkadaşlarınızın veyaarkadaşlarınızın size yapabilecekleri önerilere açık olun. Size bazı yararlı ipuçları verilecek.

Grup aktiviteleri ve toplantılar bugün oldukça yoğun çünkü etrafınızdakiler ilgilendikleri konularda tartışmalara çekiliyor, bunlar hepsinin hemfikir olmadığı konular da olabilir. Zekanız bu fikri çok cazip bulsa da, bugün bu hararetli tartışmalara siz girmeseniz iyi olur. Sizin için bu yalnızca yorucu bir aktivite olur. Bu tartışmalardan uzak duran bir başkasını daha bulun, onunla konuşun.

Yaşam dolu ve heyecanlı bir modda olabilirsin. Enerjin tavan yapmış görünüyor, o yüzden arkadaşlarını ve aileni bu yoğunluğunla darlama! İnsanlara şakalar yapıp komik şeyler anlatarak gülebilirsin. Her zaman ortamın eğlenceli kişisi olmuşsundur; insanları hayatı tiye alan tavrınla neşelendirmişsindir. Bugün ise etrafa ışık saçıp olumlu tavırlarla dolaşabilirsin. Nereye gidersen git yüzünde gülücükler eksik olmayacak!İsterseniz gerçekleştiremeyeceğiniz hiçbir rüya ulaşamayacağınız hiçbir hedef yok. Bugün kendiniz ya da aileniz için daha iyi bir şey isteyeceğiniz günlerden birisi olabilir. Daha iyisini istemek, zaten sahip olduğunuz bir şeyden memnun olmadığınız ya da aç gözlü olduğunuz anlamına gelmiyor. Bu nedenle eğer bu rüyalardan dolayı kendinizi suçluyorsanız bundan vazgeçin. Bunun yerine amaçlarınıza ulaşmak için bazı somut adımlara yönelmenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir günlük tutmanın günlük olarak yararlı olduğunu düşünmüyorsunuz, ancak haftalar veya aylar sürdüğünde bu muazzam bir iç görü kaynağı olabilir. Şu an hayatına bir bakış açısı kazandırmalısın. Her zamankinden daha yoğunsunuz ve sonucunda kişisel yaşamınızı ihmal ettiniz. Pillerinizi yeniden şarj etmek için bile zaman ayırmalısınız. Neden son yaşanan olayları da yansıtarak, akşamınızı günlük tutarak geçirmeyesiniz?

18 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde aydınlanma, netleşme, ortaya çıkma durumları olabilir. Bir dostunuzun, bir tanıdığınızın gerçek niyetini görebilirsiniz. Kişileri daha iyi tanıyabilir, ummadığınız kişilerden de destek ve fayda görebilirsiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günlerde hayatında yaptığın dokunuşların faydasını göreceksin. Bu dokunuşlar çevren tarafından fark edilecek ve takdir görecek. Niteliklerinin ve yeteneklerinin fark edildiğini hissedeceksin. Çalışmayan bir Akrep burcuysanbaşvurularını pazar gününde kontrol etmek isteyebilirsin. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan bir aile büyüğü gündeme gelebilir.

18 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle bir araya geliyorsunuz. Birlikte geçirdiğiniz vakitler mutluluk kaynağınız olurken motivasyon noktasında da enerjiniz yükselebilir. Ailenize olan sevginizi onlara güzel sözler ve davranışlarla gösterebilirsiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken, kişisel işlerinize daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni adımlar ve girişimler başarılı sonuçlar getirebilir.

18 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinize şans tanımalı ve isteklerinizi belirtmelisiniz. Çekingenliğiniz ve ilişkiye tam olarak adapte olamayışınız adım atmanızı engellemesin.

18 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Odak noktanızın ikili ilişkiler olacağı bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızla son derece keyifli paylaşımlarda bulunabilir, güzel haberler alabilir, birlikte kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün pozitif enerjilerini lehinize kullanarak nihayet bazı şeyleri geçmişte bırakıp, ilerleyebilirsiniz. Ruhsal olarak başardığınız bu ilerlemeler özel hayatınıza da iyi gelecektir. Yeni sulara yelken açmak için engeller bir bir kalkıyor.

18 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili olayların gündem kazanmasıyla, kişisel sorunlarınızı arka plana atacaksınız. Toplumsal olaylardan uzak kalmanız biraz canınızı sıkacaktır. Bugün çalışmalarınızı dengeleyecek yeni düşünceler içindesiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

18 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik bir akşam yemeğine çıkmak isteyebilirsiniz. İş yerinizdeki yaratıcı çalışmalarınız ile patronunuzun gözüne girmeyi başardınız. Geçmişi geride bırakın ve gelecek güzel günlere odaklanın.

18 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda, iletişim içinde olacağınız kişileri ikna etmek zorunda kalabilirsiniz. Bugün, olaylara vakur bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Fiziksel anlamda güçlü bir pozisyon yaratmanız, bazılarını kızdırabilir. Kilonuza dikkat edin.

18 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 35' 59" R
Ay
Balık
11° 07' 42"
Merkür
Koç
18° 30' 21"
Venüs
Boğa
05° 01' 47"
Mars
Koç
02° 14' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 19"
Satürn
Balık
16° 51' 29"
Uranüs
Boğa
22° 32' 05"
Neptün
Balık
29° 00' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 31"
Lilith
Başak
23° 42' 02"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>