Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yenileniyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün aşkta sürprizlere hazırlıklı olmalısın. Eğer hoşlandığın bir insan varsa tesadüf eseri bu kişi ile aynı ortama girebilirsin. Eğer bir ilişkin varsa, sevdiğin kişi ile sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin.

Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme olabilir. İş ilişkilerinizde bazı sorunlarınız var. Bu sorunlarıhayatınız dışında arkadaşlarınızla paylaşıyor, yanlış bir yerde çözümler arıyorsunuz

Bugün paranı harcayacağın şeylere çok dikkat etmelisin. Gereksiz yere veya daha sonradan pişman olacağın şeylere para harcamak yerine bir süre bekleyip tam olarak ne istediğine karar vermek paranı saklamanı sağlayacak.

Kendi hayatın için kararlar almak kendini daha iyi hissetmeni sağlıyor. Bugün bu güzel kararları sağlığın ile alakalı almalı ve yeni bir egzersiz programına başlamalısın. Hareketi azim ile birleştirdiğinde kendini çok daha iyi hissedeceksin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini iyi hissedecek ve etrafındaki insanları da iyi etkileyeceksin. Ufak tefek meselelerde karar almak için zorlansan da günün geneli senin için güzel geçecek. Yine de önemli konular için karar almada aceleci davranmamalısın bugün.

19 Mart 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün hane vehayatınızla alakalı olarak bazı değişikliklerin peşinden gitme arzusu hissedebilirsiniz. Cesur bir şekilde ilk adımı attığınızda gerisinin çorap söküğü gibi geldiğini göreceksiniz. Şartları değerlendirdiğinizde mevcut durumunuzdan daha iyi bir noktaya ulaşmak için önünüzde hiçbir engel olmadığını fark edeceksiniz.

19 Mart 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanından, kişisel bakımına kadar yenilenmek isteyeceksin. Cilt bakımı, küçük estetik dokunuşlar yapılacaklar listende yerini alabilir. Günü kültürel faaliyetlere ayırmak planların için harekete geçeceksin. Arkadaşlarınla buluşup, yaşadığın şehrin tarihi ve ilginç yerlerini gezebilirsin. Dışarda zaman geçirilirken abartılı harcamalarına dikkat etmelisin.

19 Mart 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza anlam ve hareketlilik katmak isteyebilirsiniz. Spora başlamak basit bir adım gibi görünse de her gün bedeninizi ve zihninizi yenilediğinizi fark edeceksiniz. Büyük işler yapmak için büyük bir enerjiye sahip olmanız gerektiğini unutmayın.

19 Mart 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendi iç dünyanıza dönmeye çalışın. Psikolojik açıdan etkilere açıksınız. Akşam saatlerinde daha olumlu tecrübeler var.

19 Mart 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmek istemeyeceğiniz ve net olamadığınız bir gündesiniz. Bu süreçte esas olan, sonrasında pişman olacağınız bir şey yapmamak.

19 Mart 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Stres etkisini daha fazla gösterebilir bugün. O yüzden bir şeyleri erteleyerek kendine zaman yaratman iyi olabilir. Zihnini boşaltmak için bir şeylerden uzaklaşman gerekebilir.

19 Mart 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size doğru gelen çok yaratıcı bir titreşim var! Kendinizi bu şekilde düşünseniz de düşünmeseniz de, işi geride bırakmak ve kendinize sanatsal bir şeyler yapmaya odaklanma izni vermek için mükemmel bir gün. Bu tamamen süreçle ilgili, bu yüzden sonuçlar hakkında ne kadar az endişelenirseniz, onları o kadar çok sevebilirsiniz.

19 Mart 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostluk duygularınızın sizi yönlendireceği bir gün. Kişisel özelliklerinizi vurgulayan işlerden zevk aldığınız için, bugün daha özgün ve cüretkar davranabilirsiniz. İstediğiniz kişileri kendinize mıknatıs gibi çekiyorsunuz.

19 Mart 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

19 Mart 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yıldızlar, her şeyi iyi biraz daha ayrıntılı incelemeniz için sizi cesaretlendiriyor. Gerçekçi bakış açınızı terk etmeden, umutlu bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Eğer umutlu olmazsanız, ilginizi kaybetme tehlikesi yaşayabilirsiniz. Bu yüzden umuda sıkı sıkıya sarılın.

19 Mart 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle çok zor dönemler geçirmiş ve ilişkiyi sona erdirmeyi bile düşünmüşsünüz. İlişkinizin onarılmaya ihtiyacı var. İlişkiniz yanlış değil, fakat bu ilişkinin canlanabilmesi için önemli bir değişimden geçmesi gerekiyor. İdeal bir ortaklık yapmanız şartıyla yeni atılacağınızkonum ve statü olarak durumunuzu değiştirebilir. Geliriniz hiç fena değil ama siz daha fazlasına ihtiyaç duyuyorsunuz. Dişçinizin kapısını şimdiden çalmanız, daha sonra tedirginlik duyarak gitmenizden iyi olacak.

19 Mart 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 43' 05" R
Ay
Başak
14° 38' 56"
Merkür
Boğa
01° 48' 23"
Venüs
Boğa
21° 44' 02"
Mars
Koç
12° 38' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 03"
Satürn
Balık
17° 53' 39"
Uranüs
Boğa
23° 19' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 51"
Lilith
Başak
25° 12' 19"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>