Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendini korumaya alıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Kalbiniz ve duygularınız aynı görüşte, ancak siz onların bu görüşte olmasını istemiyor olabilirsiniz. Bu size geçmişteki bir olayı anımsatıyor olabilir. Eskiden yaşadığınız mutlu bir karşılaşma, şimdi size bir gül ağacından geriye kalanın yalnızca dikenler olduğunu hissettirebilir. Şu ana odaklanın ve bırakın geçmiş geçmişte kalsın.

Bugün network yapmak için güzel bir gün. Günün enerjisi, iletişim akışını çok daha kolaylaştıracaktır. Potansiyel müşterilere çat kapı uğramak için ilham hissedebilirsiniz. Ya da bazı pazarlama stratejilerini potansiyel müşterilere birbülteni olarak göndermek isteyebilirsiniz. Hayatınızın profesyonel parçası ile ilerlemekle iyi hissedeceksiniz. En iyi fikirlerinizi ve en keskin imajınızı sunmaktan çekinmeyin!

Bugün kariyerinizle ilgili şanslı bir gün olabilir ki bu da size ekstradan para getirecek. Bunun dezavantajı ise, ekstradan vakit harcamanız gerekebilir, böylece şanslı kaderiniz kişisel hayatınızda geçici sorunlara yol açabilir. Sizin için önemli olan kişilerin yanı sıra ailenizin bu duruma oldukça canı sıkılacak gibi. Onlara bu durumun şu anda rahatsız edici olduğunu fakat uzun vadede herkesin daha iyi olacağını anlatın.

Bugün çevrendekilerin modundan çokça etkileneceksin. Eğer bu senin için duygusal iniş çıkışlar demek ise, evet doğru bildin! Kendini mümkün mertebe bu iniş çıkışlardan koru. Başkalarının kasvetinin seni etkilemesinin bir anlamı yok. Başkalarının düşüncelerini ve hislerini kendinde yaşamak nadir bir yetidir; fakat bir zorunluluk ve görev değildir!Bugün seyahat etme tutkusuyla dolup taşabilirsin. Gökyüzünün enerjisini göz önünde bulundurduğumuzda böyle hissetmen şaşırtıcı değil. Çoktandır gecikmiştin zaten böyle bir şey için. Neden ilgini yönlendirebileceğin bir Kutsal Topraklara seyahat planlamıyorsun? İsrail'e gidebilir ve Masada'nın üzerinden gün doğumunu izleyebilirsin ya da İrlanda'ya gidip zengin kültürlerini ve tarihlerini içine çekebilirsin. Ruhunu doyurmak için gerekli olan şey neyse onu yap.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zaman zaman kabuğunuza çekilip kendi kendinize günlerinizi geçirmek isteseniz de, bugün o günlerden biri değil. Muhtemelen aklınızda yazı yazmayı ve konuşmayı kapsayan, bugün halletmek istediğiniz pek çok kesin hedef var. Her şeyi birden erteleyemezsiniz! Bugün her tür yeni girişim için son derece uygun bir gün çünkü gezegenler bugün elinizi neye atsanız başaracağınızı müjdeliyor. Tadını çıkarın!

2 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 16:20'ye kadar Ay'ın boşlukta kalacağı bir gündesiniz. Öğlen meydana gelen Venüs-Uranüs zorlu açısıyla birliktehayatında beklenmedik stresli koşullara maruz kalabilirsiniz. Yöneticinize ani tepkiler vermemeye dikkat edin. 16:20 olduğunda ise, Ay Başak burcuna giriş yapıyor. Bu saatle beraber sizlerin de şansı açılmaya başlıyor. Dostlarınızla beraber sosyal ortamlarda vakit geçirmek hem fiziken hem ruhen iyi gelecektir.

2 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini korumaya alıyorsun!Herksin işini iyi yapmasını arzuladığın bir gün. Ancak ekibinde veya çalıştığın alanda bazı kişilerin işlerini yapmak zorunda kalacaksın. Bu aralar insanların ne düşündüğüne takılamadığın veya kendini koruma altına aldığın sürece her şeyin üstesinden gelebilirsin. Sanatla uğraşan bir Akrep burcuysan, yarım bıraktığın bir çalışmaya tekrar başlayabilirsin. Aileni, huzursuzluk yaratan akrabalarından uzak durmaları konusunda uyarabilirsin. Gün içerisinde sosyal medyada gördüğün beğendiğin kıyafeti alabilirsin. Diğer taraftan iştahın yüzünden mide ağrısı çekmek istemiyorsan dikkatli olmalısın.

2 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerçeklerin gün yüzüne çıkacağı bir gündesiniz. Çalışma ortamınızda bu sebeplerden ötürü bazı gerilimleri yönetmeniz gerekebilir.

2 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için çaba sarf edebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı politik davranabilirsiniz. Hırslı olacağınız bir gündesiniz. Bugün yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Alternatif planlar yapmak durumunda kalabilirsiniz.

2 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sözler verirken dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Bugünlerde ilişkilerinizde ya da işinizde yapamayacağınız vaadler vermek için teşvik edilebilirsiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlara istediğinizde bir konu hakkında ne kadar sabırlı ve anlayışlı olabildiğinizi bugün en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Hızlı düşünmeden, acele etmeden, olgun ve kararlı yaklaşımlarla isteklerinizi belirtin. Kendinize güveniniz ve kararlılığınız insanları son derece etkileyecek. Patronlarınız, kurumlar ve sizden yaşça büyük insanlardan ciddi destekler görebileceğiniz bir gündesiniz.

2 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşılaştığınız birçok küçük sıkıntı sizi daha iyi hissettirmez. Olumlu ve rahat bir tutum sergilemeye çalışın. Siz inatla düşüncelerinize sadık kalırsanız, çatışmalar artar ve hatalarınız çok çabuk affedilmez.

2 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcundaki Ay, sizin arkadaşlarla rahat ama üretken bir gün geçirmenizi sağlar. Eleştirel konuşmalardan çıkarılan dersler alacağınız kararları ve geleceğe dair görüşlerinizi destekler. Toprak alım satımı, organik tarım, sağlıklı beslenme günün gündemini oluşturur.

2 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

2 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İnandığınız konuları savunmak konusunda ısrarcı bir tutum sergileyebilirsiniz. Duruşunuz ile birçok insana örnek teşkil edeceksiniz. İnsanlar sizin gücünüzden ve iradenizden etkileniyorlar. İşinizle alakalı, günlük rutinlerinizle alakalı ani gelişmeler söz konusu olabilir.

2 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep;hayatında meydana gelen olaylardan kaynaklanan stresin, özel ve sosyal hayatına yansımasını önlemeye çalışmanda fayda var. Çok yoğun bir gün geçiriyor olabilirsin. Sorunlarını çözüme kavuşturman konusunda üstlerinden destek almalısın. Kardeşlerinle veya yakın çevrenle bir araya gelebilir ve bu sayede zihnini boşaltabilirsin.

2 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 00" R
Ay
Terazi
05° 53' 57"
Merkür
Boğa
04° 12' 54"
Venüs
Boğa
23° 56' 46"
Mars
Koç
14° 00' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 30"
Satürn
Balık
18° 00' 49"
Uranüs
Boğa
23° 25' 32"
Neptün
Balık
29° 24' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 16"
Lilith
Başak
25° 24' 17"
True Node
Koç
14° 56' 24"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>