Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki yalnızlık duygusu sürdürdüğünüz ilişkideki bazı sorularınızdan kaynaklanıyor olabilir. Problemleri en aza indirgemek için önünüze koyduğunuz formüller, biraz gönül kırıcı olabilir.

Becerileri sizden çok daha sınırlı insanlara bağlı olarak çalışmak zorunda oluşunuz, mesleki gururunuzu incitiyor. Fakat bugünkü olumsuz koşullar içinde, hiç kimseyle sürtüşme niyeti içinde görünmüyorsunuz.

Ödemeleriniz kapatmak için bugünlerde önemli bir kaynak elde edebilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz, size ait bir paranın gecikmesi, işi biraz sıkıya almanıza neden olacak.

Esprili oluşunuz, sizi çevrenizde aranılan biri yapıyor. Bazı durumlarda insanları ikilemde bırakabiliyorsunuz ; bazı şakalarınız ciddiye alınabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü içinizi ferahlatan, bir arada olmaktan büyük haz aldığınız dostlarınızla birlikte geçirmek isteyeceksiniz. Aile bağları sizin için çok önemli. Bu bağlardaki bazı gevşeklikler sizi kolayca üzebiliyor. Kalabalık insan ilişkilerini seviyor ve bunu elde edebiliyorsunuz. Ama yine de içinizde buruk bir yalnızlık, bir şeylerin eksikliğini hissediyorsunuz.

2 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 07:32-08:48 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde insan kendiyle kavga eder gibidir. Gelgitler içinde kimi anlarda kendini bazen de dünyayı suçlar. Kabul görmek uğruna boyun eğen tavırlar gösterebilir. Nerede yanlış yaptığını düşünür. Hatta kim canını sıkıyorsa onunla konuşmak için var gücüyle uğraşır. Oysaki söyleyecekleri hiç kimsenin hoşuna gitmeyebilir. Saat 08:48 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, duygusal konularda bardağın dolu tarafından ziyade, aksaklık çıkaran noktalar üzerinde durmanıza neden olur. Resmin tamamı aslında güzeldir. Fakat siz detaylara takıldığınız için, bütüne bakmazsınız. Rahatlamanın en iyi yolu kitap okumak, biraz dolaşmak, ılık bir banyo, bir dostla sohbettir. Su, sinirlerinize iyi geldiği gibi sakinleşmenizi sağlar. Saat 09:06 Ay-Uranüs görünümü, yenilikleri sevmenin ve değişime açık olmanın işaretçisidir. Ancak güvenilir olup olmadığına mutlaka bakarız. Saat 13:24 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, bazı durumlara müdahale edememenin sıkıntısını yaşarsınız. Aslında size göre tedbir almışsınızdır. Ancak iyi niyetinizi kullanan insanlar yüzünden sinirlenirsiniz. Saat 17:26 Ay-Satürn görünümü, ailenizin üstünüzdeki etkisini işaret ediyor. Bir büyüğünüzün sorumluluğu sizi zorlayabilir. Bugün onunla ilgilenmeniz gerekebilir. Evinizle ilgili tamirat bakım işleriniz olabilir.

2 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah erken saatlerinden itibaren kendini biraz huzursuz hissedeceksin. Sıkıntı duyduğun bir konuda eşinle konuşarak anlaşma yoluna gitmen gerekebilir. Beklemediğim bir tarzda üst perdeden konuşmalar ve ukalalık canını sıkacak. Ev hayatında gelişen bazı anlaşmazlıklar, özenli olman gereken hareketlerine işaret ediyor. Eğer yeni bir ortaklık söz konusu ise imza atmadan önce her şeyden emin olmalısın. Tesadüflerin aslında iradeyi belirlediğini düşünmeye başlayabilirsin. Analitik yapın bu sıralar çok da işine yaramayabilir. Kendini engin denizlere bırakmaya ihtiyacın var?

2 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde yakın bir arkadaşınız ile aranızda geçen bir gerginliği fazla büyütmemelisiniz.Bazı konularda dostlarınızın fikrini alıyor olmanız sizin vizyonunuzu genişletecektir.

2 Kasım 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Gözden kaçırdığınız durumlar olabilir. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz zamanlar var. Beklemediğiniz olaylar karşısında tepkisel davranabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi bulanık hissedebilirsiniz. Bazı konularda bitişler meydana gelebilir. Kendinizi sosyal konularla oyalamak isteyebilirsiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huzursuzluklar, üzüntüler yerini kalıcı güven, mutluluk ve aşka bırakmaya başlıyor hayatınızda.

2 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00'dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal becerilerinizin öne çıktığı bir gündesiniz. Romantik konularda illüzyona kapılmamak önemli. İnsanları olduğu halleri ile anlamaya çalışın. Yaratıcı becerileriniz son derece yüksek, yazarak ifade edebilirsiniz. Hafta boyu birikmiş yakıcı duygularınızı salıverip kendinizi şifalendırmak için nefes çalışmaları yapabilirsiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcundaki Ay, sizin arkadaşlarla rahat ama üretken bir gün geçirmenizi sağlar. Eleştirel konuşmalardan çıkarılan dersler alacağınız kararları ve geleceğe dair görüşlerinizi destekler. Toprak alım satımı, organik tarım, sağlıklı beslenme günün gündemini oluşturur. Sosyal ilişkileriniz canlanır. Arkadaşlarınızın sorunlarına kulak vermelisiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

2 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 09' 07" R
Ay
Yay
24° 07' 26"
Merkür
Koç
16° 13' 14"
Venüs
Koç
28° 06' 59"
Mars
Balık
27° 55' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 44"
Satürn
Balık
16° 21' 59"
Uranüs
Boğa
22° 12' 50"
Neptün
Balık
28° 50' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 34"
Lilith
Başak
23° 04' 41"
True Node
Koç
15° 27' 11"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>