Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz tavizler, ikinizin de birbirinize sevginizin dışında büyük bir saygı duymanızı da sağlıyor. Güzel bir ilişkiniz, doyumlu bir beraberliğiniz var.

Şimdilik şikayetçi gibi görünmüyorsanız da, yakın bir zamanda yorgunluktan döküldüğünüzü göreceksiniz. Fazla sorumluluklar taşıyorsunuz,. hayatınızındışında kalanına zaman ayıramıyorsunuz.

Bu günlerde dostluk ve çıkar ilişkisini birbirinden ayırmakta zorluk çekiyorsunuz. Parayla ilişkinizde göze hoş gelmeyen bazı taraflar gözleniyor. Bunları sizin de görebilmeniz için çok objektif bakmanız gerekiyor.

Sevgilinizle beraberliğinizin düzgünlüğüne aldanıp ilişkinize az zaman ayırıyorsunuz. Büyük bir coşkuyla yaşamak yerine, onu istemeden, bilmeden ihmal ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne sosyal ilişkilerinizde, neilişkilerinizde bugün yaşadığınız iç sıkıntısını doğuracak bir neden yok. Bir şekilde, bu günlerde biraz daha iyimser olmanız gerekiyor. Mutsuz olmanız etrafınızdakileri de şaşırtıyor. Genelde mutlu birisiniz, ama nedense son günlerde herkesin dikkatini çeken bir karamsarlığınız var. Bunun sebebini siz de anlayamıyorsunuz.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 31 Ekim saat:07:38-17 Kasım saat:04:33 tarihleri arasında Merkür Yay burcunda ilerleyecek. Cesaretlilik ön planda. Kazanmak adına kendinizi gösterecek, fikirlerinizi ifade edecek, yaratıcı yeteneklerinizi sergileyeceksiniz. Bu anlamda güçlüsünüz. Geniş alanlarda sanatınızı icra edebilirsiniz. Eğitim vehayatını bir arada sürdürerek para kazanabilirsiniz. Tecrübe edinebilirsiniz. Bu yılki geçiş, büyümek adına akıllıca düşünmeyi, buna göre deneyim sahibi olma anlamı taşıyor. Parayı kazanıyoruz ama bunu çalışarak, kendimizi ifade ederek yapabiliyoruz. İhtiyaçları almak, olumlamada bulunmak, kısa seyirli geziler, öğrenmek, deneyim sahibi olmak, sevdiklerle bir araya gelmek söz konusu olabilir. Ancak ne olursa olsun üzerimizde baskı kuran değil bizim de kendimizi ifade edebileceğimiz ilişkilere daha fazla önem veriyoruz. Merkür-Yay burcunda gölge yanları fazlaca olan bir etkidir. O nedenle bizim de, uzmanların görüşlerine, bir bilene sormamızda yarar vardır. Paramızı ölçülü ve idareli bir şekilde harcamak, geri ödenmesi zor olan borçlara girmek yanlış olacaktır. Merkür-Yay burcunda 17 Kasım-1 Aralık tarihlerinde gerileyecek. Yorumda sözü edilen mevzular üzerinde tekrar duracağız. Onun için lütfen yorumunuzu bir daha gözden geçiriniz. 31 Ekim saat:22:42-16 Kasım saat:13:51 tarihleri arasında Terazi burcuna gerileyecek Venüs, geçmişi, şimdiyi ve bundan sonra yapılacakları tekrar gözden geçirmenizi sağlıyor. Bu gözden geçirmenin iki önemli anlamı var. Birincisi kendinize dışarıdan bir gözle bakmanız ve gerçeklerin farkında olmanız. Önemli olan ne gördüğünüzden ziyade görmeniz gerekendir. İşbirliği, paylaşım, iletişim, partnerinizin ihtiyaçları tabi ki önemlidir. Ancak önemli olan sizin ne hissettiğinizdir. Belki sorumluluklarınız yüksek. Belki de bu denli içsel sorgulama sizi rahatsız edecek. Ancak şu var ki, bu tarihin bitiminde birçok şeyin hayatınızdan çıkıp gittiğini ve geri kalanlarla yola devam etmeniz gerektiğini anlayacaksınız. O yüzden gerçekleri önemseyiniz.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün içinden geldiği gibi hareket etmeye yatkın olduğun bir gün geçireceksin. Özellikleyerinde birlikte hareket ettiğin insanla ilgili bazı konularda kontrolsüz davranman söz konusu olabilir. Çalışmaya ara vermiş bir Akrep burcuysan, kendini büyük bir boşlukta hissedeceksin. Ancak bugün sende önemli bir yeri olan yakınının vereceği taktikler daha farklı düşünmeni sağlayacak. Boş zamanlarını önemli getirilere çevirmenin yollarını arayacaksın. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, artık yalnız kalmak istemediğini yakınlarınla paylaşabilirsin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, bazı gelişmelerden geç haberdar olmak keskin konuşmalar yapmana neden olabilir. Özellikle yaşça küçük kardeşlerine biraz daha duyarlı ve sorumlu davranmaları gerektiğini dile getireceksin.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişin size getirdiği bunalımlı düşüncelerden kurtulmak isteyebilirsiniz. Artık yaşama daha güzel gözlerle bakmak ve bütün yapılanları unutmak için kolları sıvamanız gerekiyor.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda değişimler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele verebilirsiniz. Hırs yaptığınız konuları daha fazla gündeme getirme eğiminde olacaksınız. Üstlerinizle birlikte yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Toplum önünde olmak isteyebilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konuları göz ardı etmemenizde fayda var.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok üretkensiniz ve isabetli kararlar veriyorsunuz. Bu özelliklerinizden istifade edin. Para size gelecek.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken yakın dostlarınız, partneriniz veya eşinizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olacağı bugün ilişkilerinizde ılımlı davranmanız faydalı olacak. Mutlu yıllar.

31 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu toplumsal işler, eğitim ve insani yardım konuları ile meşgul olabilirsiniz. Dogmatik ve şüpheci yaklaşımlar imajınıza zarar verir. İnançlarınızı savunacağınız durumlar olabilir. Öfkeden kaçınmakta fayda var.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcuna geçen Merkür, para alanınızda hareketlenme meydana getirir. Önemli finansal sözleşmelere imza atabilirsiniz. Aceleci davranmadan her detayı düşünerek hareket etmeniz önemlidir. Aşırı bir para harcaması da gündeme gelebilir. Unutmayın ki kaz gelecek yerden tavuk esirgenmemelidir.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

31 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 35' 31" R
Ay
Yay
03° 32' 07"
Merkür
Koç
16° 00' 30"
Venüs
Koç
26° 08' 22"
Mars
Balık
26° 40' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 23"
Satürn
Balık
16° 13' 10"
Uranüs
Boğa
22° 07' 23"
Neptün
Balık
28° 47' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 04"
Lilith
Başak
22° 54' 01"
True Node
Koç
15° 32' 33"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>