Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnatçı bir karakterle bir arada ilişki sürdürmeniz çok zor. Sevgilinizi bazı durumlarda tanıyamıyorsunuz. Ondan hızla uzaklaştığınızı hissediyor, karamsarlığa düşünüyorsunuz.

kendiniz de çok iyi biliyorsunuz ki, geçenlerde almış olduğunuz karar, çalışma hayatı için biraz duygusal. Bu duygusallıkla işlerin sekteye uğrayacağını görmenize rağmen, kararınızdan cayacak gibi görünmüyorsunuz.

Elinizdeki para aceleyle bir yerlere uçmak istemiyor. Onu çok kolayca bir araya getirmediniz. Hemen bir işe yatırma düşünceniz, birçok arkadaşınıza yalnış bir hareket gibi geliyor. Bunu düşünmeniz gerekiyor

Kendinizi mükemmel bir sevgili olarak görüyorsunuz, ama ilişkinizde kendinize de sormanız gereken sorular olabilir. Örneğin, onu ikna etme yönteminiz pek yapıcı değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmiş hayatınızdaki birçok deneyiminizle kendinizi beğeniyor, oldukça serinkanlı biri olduğunuzu düşünüyordunuz. Oysa, rahat olunması gereken bir sorun karşısındaki paniğiniz sizi çok şaşırttı. Bu paniği dayandırdığınız bazı nedenleriniz varsa da kendinize kızmadan yapamıyorsunuz. Ukala davranışlı insanlar karşısında zaaflı ve tutuk oluşunuz, geçici nedenlere bağlı.

25 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 01:00 Ay-Venüs karşıtlığı, ilişkilerde hem tutkuları körüklediğini hem de anlaşmazlıkları vurguladığını gösteriyor. Bir yandan aşka aşığız diğer yandan güvene ihtiyacımız var. Bir gerginlik söz konusu olabilir. Aynı zamanda karşımızdaki kişiyi yola getirmek isteyebiliriz. Saat 01:27 Ay-Satürn görünümü, ilişkide sorunların düzeltilmesi ve düzene sokulabilmesi açısından gayet etkilidir. Huzur ve güvenlik olgusu son derece önemlidir. Eğer sorunlar varsa, aranızdaki farklılıkların daha bir ortaya döküldüğü, her iki tarafın da şapkasını önüne koyduğu zamandır. Kimse kimseye rol yapmak zorunda olmadan kendini ortaya koyar. Fakat dikkat edilmesi gereken, böyle zamanlarda ne sen ne de ben demek yerine, biz diyebilmeyi başarmaktır. Saat 18:30 Ay-Neptün görünümü, ciddi niyetli veyahut arkadaşlık anlamındaki beraberlikler açısından hoş bir yansımadır. İnsan bir yandan aşka tutsaktır diğer yandan sağlam ve uzun vadeli olanı arzu eder. Güvende olmak, sevilmek arzusu duyar. Yüreklerimiz her dem güzel sevgilerle mutlu olsun. Her şey gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

25 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aile yaşantında dengeler sağlam otururken, bu düzen günlük hayatına da tesir edebilir. Fakat not etmen gereken nokta, öncelikle kendi iç huzurunu yakalayabilmen. Evhamlısın, kaygılısın bir de geçmişte yaşanmış olaylar kafanı bugünlerde çok kurcalıyor. İlişkisinde sorunları olan bir Akrep burcuysan, aklına takılan sorunları sevgilinle paylaşmak isteyeceksin. Geçmişte meydana gelmiş bir olay aklına gelebilir sırf bu yüzden çevrendeki belli insanlara karşı tavır alabilirsin. Bazı beklenmedik kazalar çok sık kullandığın eşyalarının da zarar görmesine neden olabilir. Bunlarla birlikte kendi ufak sorunlarına vakit ayırmayı ihmal etme! Uyku düzenine ve elektronik eşyalarına çok dikkat etmen gerektiğini özellikle vurgulamak isterim.

25 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizdeki bazı konularda heyecan verici gelişmeler bugün sizleri bekleyebilir.Yeni bir ilişkiye cesaretle adım atabilir ya da bitmek üzere olan bir ilişkiyi sonlandırmak isteyebilirsiniz.

25 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz bazı konularda desteğinize ihtiyaç duyabilir. Ortaklı konularda eksikleri toparlamaya çalışacağınız bir gündesiniz. Karşınızdaki insanlar beklentilerinizi tam olarak karşılayamadıklarını hissedebilirsiniz. Gün içinde açık düşmanlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sizi uğraştıran durumlar keyfinizi kaçırabilir.

25 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde bir dolunay gerçekleşiyor. Dolunayla birlikte güven duyduğunuz, duyacağınız bir ilişki ihtiyacını daha güçlü şekilde hissedebilirsiniz. Kişisel konularınızın yoğunluğu altında aradığınız güvenli bir liman ve bunun için çok farklı yaklaşımlar denemeye hazır olabilirsiniz.

25 Ekim 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerle ilgili tekliflere açık olduğunuz, yeni görüşmeleri değerlendirebileceğiniz, sevgi ve aşk duygusunu daha yoğun hissederek, hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına odaklanabileceğiniz son derece mutluluk veren bir zaman diliminde olacaksınız.

25 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgileriyle yaşayan Akrepler, bugün arzularınızı gerçekleştirecek yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Şüpheci yaklaşımlar yerine pozitif merak içinde olup sezgilerinize güvenmeniz önemli. Günün ikinci yarısında koşullar yüksek tatmin sağlayacaktır.

25 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Uranüs'ün arasındaki zorlu etkileşimden dolayı tansiyonu yüksek bir gün. Bilinçli olarak yansıtamadığınız her olumsuz düşünce ve duygusal kalıp karşınıza kaza ve bir tür çatışma yaratan olay olarak çıkabilir. Görmek istemediğiniz yanınızla yüzleşip, açığa çıkarmak için harika bir gün.

25 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

25 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 51' 44" R
Ay
Yay
07° 03' 32"
Merkür
Koç
16° 01' 48"
Venüs
Koç
26° 28' 54"
Mars
Balık
26° 53' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 15"
Satürn
Balık
16° 14' 43"
Uranüs
Boğa
22° 08' 20"
Neptün
Balık
28° 47' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 01"
Lilith
Başak
22° 55' 51"
True Node
Koç
15° 31' 39"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>