Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Evlilik düşüncesi sizi ürkütüyor. Bu korkuyla düzgün giden ilişkileri, sorunlu bir ilişki haline getiriyorsunuz. Dışardan bakışla gelen eleştirileri, öğütleri dikkate almalısınız.

Destek arıyorsunuz. Birkaç güne kalmadan konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlu olmanıza karşın, olumsuz haber alacaksınız. İşinizle ilgili yeni projeleriniz var.

Ciddi para sıkıntısı yaşadığınız anlaşılıyor. Kazancınız size yetiyor, ama gerekyaşamınızda gerekse aşk yaşamınızda büyük paralara ihtiyaç duyuyorsunuz gibi görünüyor.

Vefa duygunuz epeyce gelişkin. Ama yine de sevgilinizin ailesiyle kurduğunuz yakınlığı, kendi ailenizden de esirgememelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında sevinçli haberler alacaksınız.Çok önceden sözünü almış olduğunuz bir isteğiniz gerçekleşecek ve hedeflerinizden birine yaklaşmış olacaksınız. Rahat kişiliğinizle kapıları kolay açıyorsunuz. Biraz büyükçe hedeflerinizin olması biraz hırslı görünmenize neden oluyor. Biraz alçakgönüllü olmanız gerek, çünkü çoğu zaman hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.

24 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 24 Ekim saat 19:45 Boğa burcunda oluşacak Dolunay, sağlıklı bir ilişki nasıl olmalı sorusuna cevap aramamızı sağladığı gibi, paylaşmanın hayatımızdaki önemini de vurguluyor. Bizim aradığımız nedir, başkasının bizden beklentisi nedir? Keseri sadece kendimize göre yontan biri miyiz? Yoksa dönüp dolaşıp böylelerine mi denk geliyoruz? Bunlara bakmak gerekiyor. Venüsün iki ayrı burçtaki geri hareketi, kendinize ve ilişkinize, hayatı ele alış biçiminize ışık tutuyor. Bu ışık aslında üstü kapatılan, görmezden gelinenleri bize gösteriyor. Kişisel ihtiyaçlarımız kadar, başkalarının beklentileri de önemli olacak. Evlilik, boşanma,ortaklığı kiminle nasıl bir bağımız varsa, bunun paylaşıma dönük kısmı ne kadar verimli ve sağlıklıdır, gözden geçireceğiz. Venüsün burcunuzdaki geri hareketi, aslında paylaşıma dönük bir durum değildir. Kendi payınıza düşeni önemseme halidir. Belki de sorunlar bu yüzden çıkmaktadır. Aranızdaki bağ güçlü değilse, uzun zamandır sorunlar varsa, bunları Aralık ayına kadar ele alacağız. Takıntılı, aşırı tutkulu, ya hep ya hiç tarzında yaşanan beraberliğin, ne size ne de karşı tarafa faydası yok. Bu Dolunayda önemli olan, geçmişin muhasebesi ve geleceğin analizidir. Bu Dolunayhayatı, sorumluluk, iletişim, çevrenin de ilişkideki önemini vurgular. Bunlarda sorun varsa, ilişkide aşk ve tutku ne kadar kalıcı olabilir? Gönülden sevgilerimle,

24 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde karşıt burcunda Dolunay meydana gelecek. Kendine güvenin tam. İş hayatında yaşadığın gerginlikler ve günlük hayatındaki sorunlara bugün paydos! Bugün çalışkanlığınlahayatında kendinden söz ettirebilirsin. Sevdiğin insanlar için daha çok sorumluluk alman gerekebilir. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, hoşlandığın kişinin de sana karşı olumlu duygular beslediği haberini alabilirsin. Akşam saatlerinde buluşacağın arkadaşlarınla ters düşeceğin konular gündeme gelebilir. Sorun sende mi, yoksa çevrende kafanı karıştıran insanlar ya da olaylar mı var? Bugün biraz pervasız konuşmalar yapman da mümkün. Kırıcı olmamaya dikkat!

24 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evliliğiniz veya ilişkileriniz ile ilgili şaşırtıcı bir yükseliş yaşamaya açık olduğunuz bir gün. Önemli bir anlaşma yapabilir ve herhangi bir konuda mükemmel bir başarı elde edebilirsiniz.

24 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşabilirsiniz. Birlikte yeniden harekete geçmek size hız kazandıracaktır. Paylaşım içinde olmak işlerinizi kolaylaştıracağı gibi daha iyi hale getirecektir. Yine de sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir.

24 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ummadığınız bir davet sizi şaşırtmasın. Zaten gözler hep bir şekilde sizin üzerinizde bunu biliyorsunuz.

24 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş burcunuza ilerliyor ve sizin döneminizi başlatıyor. Artık bir hazırlık döneminin ardından adım atmaya, hayatınızın kontrolünü elinize almaya, yeni başlangıç ve heyecanlara hazırsınız. Görünümünüz, tarzınızla ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Girişimci, aktif, dinamik yönünüzü ortaya çıkarabilirsiniz. İlişkilerinizde kontrolü elinize alabilirsiniz.

24 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutukulu meraklı ve sezgisel Akrepler için bugün ilişkilerde ani beklenmedik olaylar gelişebilir. Tarışmalar, kopuşlar söz konusu. Hassasiyeti bir kenara bırakıp dengeli olmak önemli. Duygusal yoğunluğunuz, geçmişte yaşanmış olaylardan kaynaklanıyor olabilir. Yanlış insanlara birikmiş öfkeyi yansıtmayın, uzun vadede zararlı çıkarsınız.

24 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkileriniz üzerinde meydana gelen Boğa burcunda dolunay, karşınızdaki kişiye ne kadar güvenebileceğinizin farkındalığını size taşıyacak. Maddi yatırımlar için önemli bir fırsat zamanı. İş ortaklıkları güvenle ilerler ya da bir ortaklıktan ayrılıp, diğerine yönelebilirsiniz. Tutkulu aşkı deneyimlemek için partnerinizin sabit fikirlerini dönüştürün.

24 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. İş ve aşk birarada yürümez demeyin.

24 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 19' 30"
Ay
Akrep
26° 26' 31"
Merkür
Koç
26° 31' 24"
Venüs
Balık
21° 48' 40"
Mars
Balık
05° 05' 51"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 46"
Satürn
Balık
13° 19' 13"
Uranüs
Boğa
20° 40' 10"
Neptün
Balık
27° 48' 54"
Plüton
Kova
01° 49' 43"
Chiron
Koç
18° 48' 11"
Lilith
Başak
19° 48' 54"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>