Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde yaşanan ilginç bulduğunuz aşk ilişkileri sizi gittikçe tutuculuktan uzaklaştırıyor. Kendinizi artık çok sorgulamayacağınız ilişkilere hazır hissediyorsunuz.

İşyerinizde önemli birisiyle çok ileri boyutta bir sürtüşmeniz var. Bunuhayatınızın en temel problemi olarak görüyorsunuz. Bu problem sizin genelilişkilerinizi olumsuzluğa doğru götürebilir.

Geçmişteki bir yatırımınızla ilgili sizi sevindirecek haberler gelecek gibi görünüyor. Eliniz bugünlerde bayağı darda. Yakın gelecekte de bir çıkış kapısı da görünmüyor.

Karşı olduğunuz bir ilişkiye sürekli müdahale ediyorsunuz. Bu, sizin fazla karışmamanız gereken bir konu gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bütün çabanıza, sabrınıza karşın yine de bütün gün iyimser olabilme imkanını bulamayacaksınız. Her an, canınızı sıkacak bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bugün müthiş bir iyi niyet içindesiniz. Bu iyi niyeti bütün gün üzerinizde taşımak için de belli problemli insanlardan uzak durmak istiyorsunuz. Bugün bu, iyimserliği elden bırakmama çabanız, birilerinden uzaklaşma niyetinize yorulabilir.

22 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 02:47-09:58 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Terslikle karşılaştığınızda dünyanın sonu gelmiş gibi düşünmeyiniz. İnancımız ve kendimize olan güvenimiz, sabrımız bizleri her türlü olumsuz düşünceden ve zarardan koruyabilecek kadar güçlüdür. Saat 09:58 Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Bencil kişilere anlayış göstermezsiniz. Tavır alırsınız. Kimse kimseden üstün değil diye düşünürsünüz. Akıl vermeye kalkanlara gereken tepkiyi gösterirsiniz. Saat 12:27 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hangi konunda olursa olsun istek ve arzularımızı kısıtlanmadan, mecbur olmadan ifade edebilme isteğimizi işaret ediyor. Hayat bazen bizi test ediyor, sınıyor. Biz kendimiz gibi olmadığımız bir yerde, bir işte, bir ilişkide asla doyuma ulaşamayacağımızın farkındayız. Saat 17:59 Ay-Satürn görünümü, birilerinin düşüncesizliği yüzünden canınızın sıkılmasına yol açar. Mecburen işleri yoluna koymak zorunda kalırsınız. Saat 22:14 Merkür-Pluto arasındaki olumlu görünüm rahatlatıcıdır. Eğitim hayatında olanların çok sıkı çalışmalarını,hayatında olanlar ciddi manada kendilerini gözden geçirmelerini,sorunları olanların yeni bir girişimde bulunmalarını sağlar. Komşu ve akrabalık ilişkileriniz açısından da etkili olacak bu görünüm, de hangi konuda olursa olsun harekete geçerek işlerinizi istediğiniz biçimde yönlendirmeniz adına size destektir. Gelişiminiz, büyümeniz için bu enerjinin iksirli gücünden yararlanmalısınız. Tekdüze ve sıkıcı bir hayat yaşamak istemiyorsanız yeteneklerinizi uygun alanlarda değerlendirmelisiniz. Bizi huzurlu kılacak gelişmelerle karşılaştığımız bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

22 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki insanlarla yaşadığın gerginlikler seni son günlerde yormuş olmalı. İmalı laflar, gizli kapaklı gruplaşmalar da iyice canını sıkmış olabilir. Bugün gökyüzünün gündemi insanlarla aranın düzelmesini sağlayacak. İş hayatında sadece performansınla değil, profesyonelliğin ve kendine olan güveninle de konuşulacaksın. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Akrep burcuysan, gün içerisinde sık sık onunla iletişime geçmeye çalışacaksın. Mesaj atıp atmamak arasında kalacaksın. Sanatla ilgileniyorsan, ismini duyuracağın proje teklifleri alabilirsin. Reddetmeden önce bir kez daha düşünmende fayda var. Akşam saatlerinde maddi anlamda kendine yaptığın bütçenin dışına çıkmana sebep olabilecek anlamsız harcamalar söz konusu olabilir.

22 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sanatsal yaratıcılığınızın artacağı ve bu tür işlerde başarı sağlayacağınız güzel bir gün. Partnerinizle birlikte keyifli vakitler geçirebilir ve günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.

22 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızda bazı konularda daha fazla farkındalık içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde zaman zaman dikkatli olmanız gerekmektedir. İdrak ettiğiniz konular hakkında yeni kararlar vermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kafanızı karıştıran konulardan uzak kalmaya çalışın.

22 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayal ettiğiniz adımları atmakta kararlısınız. Gerçekten arzuladığınız şeyler bir bir olmaya başlayacak.

22 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün heyecan duyduğunuz, keyif aldığınız konulara ağırlık verebilirsiniz. Aşkın ve tutkunun kollarında olmak, kalbinizin sesini daha çok dinlemek isteyebilirsiniz. Eğlenmeyi seven, oyuncu, muzip yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Ego problemlerine dikkat etmelisiniz.

22 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük rutinlerde aşırı yoğunluk söz konusu. İstikrar arayarak günü zorlaştırmayın. Bugün daha görünür olup dikkat çekebilirsiniz. Ertelenmiş işler kendiliğinden hallolabilir. Zaman zaman öfkelenebilirsiniz, dönüştürüp ilerleyin.

22 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel faaliyetleriniz hızlı olmakla birlikte önemli ayrıntıları unutabilirsiniz. Son derece hareketli ve yoğun bir dönemde bulunuyorsunuz. Yepyeni atılımlarda bulunabilir, istek ve keyifle çalışabilirsiniz.

22 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

22 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 25' 15"
Ay
Akrep
27° 39' 01"
Merkür
Koç
26° 33' 47"
Venüs
Balık
21° 55' 53"
Mars
Balık
05° 10' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 00"
Satürn
Balık
13° 19' 53"
Uranüs
Boğa
20° 40' 26"
Neptün
Balık
27° 49' 07"
Plüton
Kova
01° 49' 48"
Chiron
Koç
18° 48' 32"
Lilith
Başak
19° 49' 32"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>