Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle birlikteliğinizin her anını dolu, dolu yaşamak istiyorsunuz. Bunca zamandan sonra, hala ona dokunma ihtiyacı hissediyorsunuz. Güzel bir akşam geçirmek için her şey yerli yerinde.

Yeteneksiz insanların sizin üstünüzde olması, sizi işyerinizde geçimsiz, otorite tanımaz, kendi bildiğini okuyan bir insan yapıyor. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz.

Kazancınızın çok fazlasını hak ettiğinizi düşünüyorsunuz. Bu anlamda gelecekten çok umutlu olmanız sizi müthiş savurgan yapıyor. Kazancınızın birçok insana oranla daha tatmin edici olması da sizi mutlu etmiyor.

İlişkinizi, genel mutsuzluğunuzun dışında tuttuğunuzu sevgilinize daha da fazla belli etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sıkı bir pazarlığın içinde olacaksınız. Bu pazarlık, alıp almamakta kararsız kaldığınız bir emlakle ilgili. Kendinizi özenle korumaya çalıştığınız bir problem, gözünüzün önünde dallanıp budaklanıyor, sorun yumağı haline geliyor. Sizin bu konuyla, kolayca kendinizi sıyıramayacağınız birtakım bağlarınız olduğu görünüyor.

23 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 23 Ekim saat:14:22 - 22 Kasım saat:12:01 tarihleri arasında dünyamızın ısı ve ışık kaynağı olan Güneş burcunuzda ilerlemeye başlıyor. Bunun anlamı bir yaş daha olgunlaşmak ve fiziksel açıdan canlanmak, tazelenmek demektir. Sizler değişim, yenilenme ve dönüşüm konularında etkin hale gelerek yaşamınızla ilgili kararlar alabileceksiniz. Fiziksel açıdan yeniliklerde bulunacak, bayan akrepler çekicilikleriyle, bay akrepler karizmatik duruşlarıyla daha bir fazla dikkat çekeceklerdir. Herkes size baktığında bir parıldama ve ışık görecek, gerek ilişkiler konusunda gerekse girişimler açısından yoğunluk kazanacaksınız. Bu dönemde kontrol ve gücü elinizde tutmaktan, güçlü görünmekten hoşlanacak, liderlik gücünüzle göz dolduracaksınız. Her alanda kuruntu ve kuşkulardan uzak kalmanızı sağlayan fırsatlarla karşılaştığınız gibi, siz de birebir insan ilişkilerindeki başarınızla diğer kişilere örnek olabileceksiniz. Güneş-Akrep burcu geçişinin hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,

23 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş bugün burcuna geçiş yapıyor. Hayatında somut değişimler yapacağın günlere hazır mısın? Tamamen kendi kararlarını ve gözlemlerini dinliyorsun. Herkes kendi paçasını kurtarma derdinde iken nezaketten uzak hareketler ortaya çıkabilir. Tahammülsüz biri değilsin ama her insan gibi senin de hassas noktaların var. Evli ve çocukları olan bir Akrep burcuysan, ailecek kültürel etkinliklere katılabilirsiniz. Sanatla ilgileniyorsan, çalışmalarını paraya çevirmek adına, internet satış siteleri araştırabilirsin. Akşam saatlerinden itibaren sanki etrafındaki insanlar söz birliği etmişçesine konuşmaktan çok hoşlanmadığın konuları gündeme getirebilir. Eski küskünler yeniden bir araya gelebilir.

23 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize karşı güvensizlik hissedebilir ve tam olarak aklından ne geçtiğini öğrenmek isteyebilirsiniz. Nazik tavırlarınızla iletişimlerinizi düzenlemeyi başarabilirseniz her şeyi en ince ayrıntısına kadar öğrenebilirsiniz.

23 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde çalışma ortamızda bazı değişiklikler olabilir. Sizi sıkıntıya düşürmesine izin vermemelisiniz. İş arkadaşlarınızla organize olmanız gereken bir gündesiniz. İşlerinizi tamamlamak için ilişkiler önem kazanabilir. Yeni revizyonlara gidebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Akşam için yeni planlar yapabilirsiniz.

23 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizdeki bazı strateji değişikliklerine hazırlıklı olun. Sizler pratik zekanızla bu değişime ayak uydurabilecekken diğer arkadaşlarınıza da destek...

23 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz kalabalık ve sosyal ortamlar aracılığı ile size maddi manevi fırsatlar sunan teklifler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizin gerçekleşebileceği bugün, kuracağınız bağlantılar her zamankinden daha güçlü ve içinde belirli bir fırsat saklıyor olacak.

23 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kararlılık ve istikrar arayan Akrepler günlük rutinleriniz düzensiz ilerleyecek. Evde ya da işyerinde hareket, taşınma tadilat gerektiren durumlar olabilir. Konsantrasyonunuz kendinize dönerse etraftan huzursuz olmazsınız. Bugün evcil hayvanlarla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir.

23 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Güneş içinizi ısıtacak. Kışın kendini hissettirdiği bugünlerde bu sıcaklıktan maksimum düzeyde yararlanın. İkili ilişkilerde düşüncelerinizi karşınızdakilere kolaylıkla kabul ettirebilirsiniz. Sunumlar ve toplantılarda fikirleriniz takdir görür. Yılın bu fırsat zamanını iyi değerlendirin.

23 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

23 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 12' 24" R
Ay
Akrep
15° 43' 57" R
Merkür
Koç
15° 59' 49"
Venüs
Koç
24° 23' 05"
Mars
Balık
25° 34' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 42' 37"
Satürn
Balık
16° 05' 14"
Uranüs
Boğa
22° 02' 35"
Neptün
Balık
28° 44' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 10"
Lilith
Başak
22° 44' 32"
True Node
Koç
15° 36' 33"
Son Güncelleme : 25/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>