Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu unutma çabalarınız, onu unutma niyetinizle doğru orantılı. Siz onu tamamen unutmaya pek niyetli değil gibisiniz. Gönlünüzdeki sancıyı, coşkuya dönüştürmeli, yeni yönelimler göstermelisiniz.

Yaşamınızda düşündüğünüz kökten değişiklikler, bir süre daha ütopik bir amaç olarak kalacağa benziyor. Kısa geleceğinizde yeni iş, yeni insanlar, yeni bir ülke gibi değişimler görünmüyor.

Etrafınızdaki bazı para, insan ilişkileri size hoş gelmiyor. Çok paylaşmacı özelliğinizi, istismara kapalı kişiliğinizle güven altında tutabiliyorsunuz.

Bugün küçük bir gelişmeyi iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Önemsemediğiniz bir zaafınız yüzünden, önemli bir mevziiyi kaybetmek üzeresiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizin sizin disiplinliliğiniz ve tertipliliğinizden yakındıkları kadar da yararlandıklarını görüyor ve bu özelliklerinizle ilgili eleştirilerde haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Mantıklı birisiniz, ama duygusallıkla davrandığınız da çok oluyor. İlişkide olduğunuz insanlar üzerinde biraz yaptırım gibi algılanan etkileriniz olabiliyor.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Cumartesi günümüz saat 09:49 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde başlayacak. Hem mesleki hem de parasal anlamda güçlü olmak istiyoruz. Gelişim arzumuz bu iki konuda yüksek olacak. Saat 17:11 Ay-Neptün görünüm etkisinde ilişkideki sorunlar bizi yorar. Gerçekçi düşünmeliyiz. Yeni bir karar vermeyelim.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni oldukça hareketli bir gün bekliyor. Son günlerde ihmal ettiğin bazı sorumlulukların bugün iki ayağını bir pabuca sıkıştırabilir. Bugün uzun zamandır görüşmediğin biri ile ilgili yeni bilgiler edinebilir ya da bir yerde karşılaşabilirsin. Başkalarını da dahil ederek yaptığın planlarda o insanların da fikrini sormayı unutma. Yanlış anlaşılmalar ve alınganlıkların ağır bastığı bir gün olabilir. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, yeni bir aşka hazır ol! Gün içerisinde tanışacağın kişi hayatının aşkı olabilir. Bugün aynı zamanda içten içe kendini sorgulayacaksın. Daha iyi bir gelecek için, eksik olduğun noktaları tamamlamanın yollarını araştırabilirsin.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklar çıkabilir ve karşınızdaki kişi ne yaparsanız yapın sizi affetmeyebilir. Ancak gönülden kalbe giden yolda daha yapıcı ve onarıcı davranırsanız her şey düzelebilir.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraşmanız ve zihinsel açıdan meşgul olmanız gereken durumlar olabilir. Düşüncelerinizde daha iyimser olmaya bakın.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fiziksel çekiciliğiniz karşınızdaki herkesi etkileyecek. Hayranlarınızın yoğun ilgisiyle karşılaşacaksınız.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz, alım satım ve toplantılarda şartlar sizin ruhunuzu tamamen doyurucu etkiler sunmasa da, akşam saatlerinde ilişkilerde daha esnek, ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı tavrınızla uyum ve huzuru daha fazla hissedebileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

27 Ekim 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihniniz olayları farklı vecheleriyle tartıp değerlendirerek gün boyu aktif olacaktır. Ortak gelirler konusunda yersiz şüphe sizi yorabilir. Eleştirel ve kıskanç davranışlar, sosyal ortamda huzur bozan konular olabilir. Dengeyi korumak önemli.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda ortaklarınızla yeni yatırımlar için imzalayacağınız sözleşmenin maddelerini imzalarsınız. Ortak paylaşımlar, miraslar, eşinizin kazancıyla ilgili yeni konular gündeme gelir. Şimdi sizi zorlasa da ileride bu girişimlerin olumlu geri dönüşlerini elde edersiniz. Borsa ve spekülatif yatırımlar için işin uzmanlarından destek alacağınız bir gündesiniz.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

27 Ekim 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 46' 52" R
Ay
Yay
05° 59' 60"
Merkür
Koç
16° 01' 23"
Venüs
Koç
26° 22' 45"
Mars
Balık
26° 49' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 06"
Satürn
Balık
16° 14' 15"
Uranüs
Boğa
22° 08' 03"
Neptün
Balık
28° 47' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 44"
Lilith
Başak
22° 55' 18"
True Node
Koç
15° 31' 55"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>