Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki içtenlik ve plansızlık onu çok mutlu ediyor. Huzurlu ve romantik bir gününüzdesiniz. Bugün ortak bir davet alabilirsiniz. Bu daveti kabul ederseniz hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Bazı sorunlarla tek başına mücadele etmek sizi hem ruhen hem bedenen çok yoruyor. Bu yalnızlığınız bir süre daha devam edecek gibi. Paylaşamamanızın nedeni siz değilsiniz, arkadaşlarınız paylaşmaya yatkın değil.

Yaşamak zorunda olduğunuz belirsizlik planlarınızı da sürekli değiştirmenize neden oluyor. Beklediğiniz bir ödemeyi bugün de alamayacaksınız. Önümüzdeki günlerde bir ferahlama yaşayabilirsiniz.

Kalbinizdeki burukluk kısa zamanda sizi terk edecek. Ama siz de, onun sizi terk etmesine izin vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kulağınıza gelen bazı bilgiler sizi çok şaşırtabilir. Bu kadar şaşırmanızı saflığınıza bağlayacaksınız. Bu durumu daha önceden anlamanız için pek çok ipucu vardı ama siz onları görmezden geldiniz. Yine şaşırmak ve hayal kırıklığı dışında fazla bir kaybınız olmayacak. Sağlık sorunu olan bir yakınınız özellikle sizden ilgi bekliyor. Ona zaman ayırıp bu ilgiliyi göstermenizde yarar var.

26 Ekim 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 01:18 Ay-Mars görünümü, ilişkide güven arzumuzun işaretçisidir. Baskı kuran, bize saygı duymayan biriyle olamayız. Bireyliğimizi koruma arzumuz bu saatlerde epeyce yoğun. Buna saygı duymayan kişilere tepki gösteririz. Saat 03:15 Ay-Pluto görünüm etkisinde ilişkimizi derinlikli bir şekilde gözden geçireceğiz. Artık yaş tahtaya ayak basmak istemiyoruz. Eğer gerçekten doğru ise devam edeceğiz. Yoksa uzatıp daha fazla canımızı sıkmayacağız. Huzur ve güvenin hayatınızdaki önemi her anlamda kıymetlenir. Tutarsız ve geleceği olmayan hiçbir şeyi hayatınızda görmek istemezsiniz. Saat 11:46 Ay-Merkür karşıtlığı, ilişki konularında her iki tarafın da birbirine yönelmelerini sağlayan arzuların işaretçisi. Bir taraf oldukça baskın ve dediğim dedik, diğer taraf da ipleri kaptırmaktan yana değil. Bu saatlerde duyguların doyurulması, her iki tarafın da ilişkisinde mutlu olması için esnek düşünmelerinde yarar var. Saat 17:16 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Venüs kavuşumu, burcunuz üzerinde oluştuğu için, sizleri ilişkilerde baskın ve oldukça etkin bir birey haline getiriyor. Fiziksel anlamda size seksapellik ve çekicilik kazandırıyor. İstediğiniz bir kimseyi kolaylıkla elde edebilecek kadar cazibeniz yüksek. Aşkta kendinizden taraf olmanız mümkün. Ancak gerektiğinde kaybetmemek için, her türlü yol mübahtır sözünü de benimsersiniz. Yüreğinizin içinde hayli etkili olan arzularınız, sizi karşı cinse doğru çektiği gibi, o kişiyi her şekilde hayatınızda tutmanızı da sağlayıcıdır. Derin bakan gözleriniz, giyiminizdeki özel ayrıntılar, duruşunuz ve kendinize olan hakimiyetiniz bugün, bir çok kişinin ilgisini çekebilecek güçlüdür. Benim olan benimle kalmalı, değilse bir başkasının da olmamalı diye spontan tepkilerde bulunmaya adaysınız. Bu görünüm size hakikaten büyük bir kuvvet veriyor. Nasıl kullanacağınız biraz da kişiliğiniz, yaşadığınız süreç ve ilişkilere bağlı olarak gelişecektir. Saat 17:49-22:41 arasında Ay-Boşluk sorumluluklar ağır gelir. İnsanlar sizi anlamamakta ısrar edebilirler. Üzerinizde kontrol kurabilirler. Hassasiyet yüksektir. Ancak elden geldiğince sakin olalım lütfen. Benim tavsiyem olabilecek her türlü duruma belirli bir ılımlılıkta yanaşmanız ve kendinizce mantıklı bir açıklamada bulunmanızdır. Ani karar vermeyiniz. Saat 22:41 sonrası İkizler burcunda ilerleyecek Ay, önümüzdeki iki gün boyunca alacak-borç konuları ve ilişkinizle ilgili meseleler üzerinde mantıklı olmanın önemini vurguluyor. Sözgelimi bir kredi işimiz varsa, geri ödeme yükümüz ağır olabilir mi diye düşünelim. Birteklifinde bulunurlarsa, şartları soralım ve alacağımız miktarı bilelim. Evraklarımızı kontrol edelim. Hukuki bir konuda danışmadan, haklarımızı öğrenmeden kendi başımıza işlere kalkışmayalım. Özel ilişkimizde, duygularımız ile sözlerimiz birbiriyle paralel olmalı. İçimizden hayır demek geliyorsa, sırf karşı tarafı memnun edeceğiz diye onaylamak yanlış olur. Hepimiz için olumlu gelişmelere işaret bir gün geçirmemiz dileğimle,

26 Ekim 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay akşam saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Kendinle baş başa kalma planları yaptığın ve sadece kendi programına göre hareket etmek istediğin o gün geldi çattı! Bugün kendini çok enerjik hissetmesen de tamamen kendi programına hareket edeceksin. Biraz sorumluluklarını boş verebilirsin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, konuşmaları ile hayranlık duyacağın biriyle tanışabilirsin. Sanatla ilgileniyorsan, çalışmalarını paraya çevirmek isteyebilir hatta bunun için kendine sosyal medyada yeni bir hesap açabilirsin. Ayrıca harcamalarında da kendine belirlediğin bütçenin dışına biraz çıkman da mümkün. Bahar alışverişi şart, tamam ama maddi anlamda risk almaman gereken kritik bir süreçten geçiyorsun.

26 Ekim 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişe dair duygularınız, arzularınız veya özlemleriniz artıyor olabilir. Öfke ve kızgınlıklarınızı geride bırakarak yaşamın her anından tad alın ve değişime ayak uydurun.

26 Ekim 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde yeni haberler alabilirsiniz. Teknik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortaklı çalışmalarınızı toparlama fırsatı bulacaksınız. Sorumlu olduğunuz işleri düzeltip daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız konulara zaman ayırabileceksiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Anlaşmalar, yenilikler yoğunluk kazanacak bugün. Hedefinize ulaşmanız hiç zor olmayacak.

26 Ekim 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunayın ardından ikili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Karşınızdaki kişiyi çok da idealize etmeden gerçekçi ve objektif yönünüzü korumalısınız. Denge ve uyum bugün vazgeçilmeziniz olabilir.

26 Ekim 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyanın gizlerini araştıran Akrepler, gün boyu merak ve şüpheniz yüksek olacaktır. Meraklarınızın kısmen de olsa vücut bulduğu insanlar, filmler, kitaplar önünüze düşebilir. Gün boyu son sözü söyleme ihtiyacınız yüksek olacaktır.

26 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati ev meselelerine dikkatinizi yöneltecek. Taşınma, tadilat, elektronik aletlerin değişimi, elektrik kablolarındaki arızaların giderilmesi için uygun bir gündesiniz. Evde misafir ağırlayabilir, keyifli davetlere imza atabilirsiniz. Evde dekorasyon değişikliği yapabilirsiniz. Cam aksesuarlar satın alabilirsiniz. Evde orijinal fikirlerin konuşulduğu sohbetler hoşunuza gider.

26 Ekim 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey her zaman kolay olmuyor. Fakat azimli kişiliğiniz sayesinde zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

26 Ekim 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 36' 25" R
Ay
Başak
06° 58' 57"
Merkür
Koç
17° 38' 23"
Venüs
Koç
17° 18' 12"
Mars
Balık
21° 08' 13"
Jüpiter
Boğa
21° 23' 26"
Satürn
Balık
15° 32' 01"
Uranüs
Boğa
21° 43' 29"
Neptün
Balık
28° 33' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 37"
Chiron
Koç
20° 01' 10"
Lilith
Başak
22° 06' 19"
True Node
Koç
15° 36' 20"
Son Güncelleme : 19/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>