Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Karmaşıklıklar Yaşanıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2020, Perşembe

Aşk 30%
Para 70%
Sağlık 20%

Son zamanlarda endişelisiniz. Bazen hayatınızda gerçekten sizi önemseyen insanlar olduğunu unutuyorsunuz. Bugün aile ve akrabalarınıza zaman ayırmalısınız. Onları arayabilir veya ziyaret edebilirsiniz ya da kardeşinizle sohbet edip hayatınızda olup bitenleri konuşabilirsiniz. Aile ilişkilerini ihmal etmeyin. Sizi seven insanlarla temasta kalırsanız, ayaklarınızın yere bastığını ve desteklendiğinizi hissedeceksiniz.

Hayat şu an size yardım ediyor. Eğer dindar bir insan olsaydınız, bunu ilahi bir güce bağlayabilirdiniz. Bu şey her ne ise, koruyucu meleğiniz daima yanınızda. Belki de, yaşamınızda yeni bir şeye başlamak, ev taşımak, yaşam tarzınızı değiştirmek veya yeni bir işe başlamak istiyor olabilirsiniz. Şu anda yapmak istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz ve her şey yoluna girecek!

Bugün beyinfırtınası yapmak ve yaratıcı olmak için çok güzel bir gün olabilir. Bazen hayalgücünüz aniden ortaya çıkıyor. Size ilham veren bir vizyonunuz var. Belki de, kafanızda bilgisayar tasarımı ve şirket logosu için bir fikir canlanabilir. Ya da, bir tuval alıp bir şeyler canlandırmak isteyebilirsiniz. Siz sanatçı bir kişiliksiniz, içinizdeki sese kulak verin.

İyi anlaştığın bir gruptan siyaset ve üyeleri arasındaki çatışmalar gibi sebeplerle ayrı kalmış olabilirsin. Bu şartlar altında, en iyisi bir süre olayların dışında kalmak olacaktır. Veya başı belada olan bir arkadaşın sana danışıp tavsiyelerini dinlemek isteyebilir. Onların zayıflıklarının seni etkilemesine izin verme. Senin için oldukça can sıkıcı bir gün olabilir. Kendi projelerine yoğunlaşman yerinde olacaktır. Her şey yarına düzelecek.Hızlı konuşan biri ya da hoş olmayan bir durum özgüveninizi sarsmış olabilir. Her şey göründüğü gibi olmayabilir. Yüzeyden uzakta filizlenen derin anlamlar olabilir ve vakti gelince bunları görmediğiniz için hata edebilirsiniz. Tetikte durun ve ayaklarınızı yere sağlam basın. Yeni çıkan aletler ve büyük sözler, pazarlandıkları kadar muhteşem olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yapmanız gereken birtakım işler ve telefon görüşmeleri olabilir, ancak muhtemelen canınız bunları yapmak istemeyecek. İnsanlar sizi aradığında, büyük olasılıkla konuşmaktan ziyade dinlemeyi tercih edeceksiniz. En önemli görevlerinizi, işlerinizi ve telefon görüşmelerinizi mümkün olan en hızlı şekilde yapın ve günün bir kısmını ya da akşamı dinlenmeye ayırın. Yoğun bir hafta geçirdiniz ve biraz dinlenmek sizin de hakkınız. Bu dinlenme sürecinde kendinize yeni bir kitap ısmarlayın. Bunu fazlasıyla hak ettiniz!

2 Nisan 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birine bir ders verme olanağınız varsa bunu yapmaktan çekinmeyin. Muhtemelen dünyanızda şu anda biraz talimatla ilerleyen biri var. İşleri düzeltmek ve doğru yolu açık hale getirmek için oldukça net olacaksınız. Bilginizle cimri olmayın. Bilgeliğinizi başkalarına özverili bir şekilde yaydığınızda durum sizin ve herkes için düzelecektir.

2 Nisan 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında olan karmaşıklıklar seni bunaltabilir, bu sorunları çözmek adına bazı konuşmalar gerçekleştirebilirsin. İnsanlardan uzaklaşmak isteyeceğin bir gün olabilir. Yaptığınız planların tıkır tıkır işlemesi seni mutlu ediyor. Planlarınızda, kendinize kazandıracağınız bir hobi değişiklik yaratabilir. Tatile çıkmak istiyorsun, fakat sağlık sorunları buna müsaade etmeyebilir.

2 Nisan 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizin gündemde olacağı bir gün. İlişkilerinizi gözden geçirmek isteyebilir ve şüphe duyduğunuz bazı konularla ilgili konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz. Evde kalın ve sağlığınızı önemseyin.

2 Nisan 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılma ve özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde akademik konulara zaman ayırarak bilimsel konularla ilgilenebilirsiniz. Gitmek istediğiniz yolculuklar için plan program yapmak için imkânlar doğabilir. Zihinsel heyecanlar yaşayacağınız zamanlar var. Bitirmek istediğiniz işlerinize yoğunlaşmanızda fayda var.

2 Nisan 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayal kurmak odak konunuz olabilir. Hayaller gerçekleştirilemeyecek şeyler olmayacak. Aile içi meselelerde kendinizi ifade etmeniz gereken durumlar olabilir

2 Nisan 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için son derece iyileştirici ve olumlu etkilerin söz konusu olduğu bir gün. Eğitim öğretim, öğretmenler, yabancı ülkeler, yurtdışı bağlantılı işler ve davalarla ilgili olumlu sonuçlar alabileceğiniz gibi, partneriniz, dostlarınız ve değer verdiğiniz insanlarla ilişkilerinizi iyileştirebilir, ailenizden de güçlü destek bulabilirsiniz. Enerjisi son derece yüksek ve iyileştirici olan bugünü hayattan beklentilerinizle ilgili niyetler yapmak için değerlendirebilirsiniz.

2 Nisan 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tüm planlarınızı iptal etmeniz gereken bir gündesiniz. Evdeki işlerinizi yoluna koymadan başka sorumluluklarınıza zaman ayıramayacağınızın farkına varın. Önceliklerinizi belirleyin.

2 Nisan 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün büyük bölümünde Yengeç burcunda seyahat edecek. Yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitimle ilgili konular bugün ön planda olacak.Ay'ın sert açıları yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde gerginliklerin gündeme gelebileceğini anlatıyor. Eğitim ve seyahatler konularında aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

2 Nisan 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

2 Nisan 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal gerginliklerinizi sevgilinize yansıtma ihtimaliniz var. Ani kararlar, ufak tartışmalar canınızı sıkabilir. İşle ilgili düşüncelerinizi özel yaşamınıza yansıtmaktan çekinmiyorsunuz. Yakınlarınız işinizi işyerinde bırakmanızı istiyorlar. Biraz da sevdiklerinize zaman ayırın. Kredi almayı düşünüyorsanız, ekonomik geleceğinizi bir daha gözden geçirmenizde fayda var. Zihinsel yorgunluk ve stres sinirlerinizin bozulmasına, uykularınızın kaçmasına neden olabilir.

2 Nisan 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; güne başlarken aldığın haberler son günlerdeki duygusal bakış açını değiştirebilir ve çıkarlarını gözetmek için işi daha sıkı tutman hatta acımasız olman gerektiğini düşünebilirsin. Akşam saatlerinde ailenle ve sosyal çevrenle ilişkilerinde büyük bir gerilim yaşanabilir ve öfkene hakim olamayabilirsin.

2 Nisan 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 32" R
Ay
Balık
14° 44' 15"
Merkür
Koç
18° 39' 32"
Venüs
Boğa
05° 20' 16"
Mars
Koç
02° 26' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 50"
Satürn
Balık
16° 52' 45"
Uranüs
Boğa
22° 32' 57"
Neptün
Balık
29° 00' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 21"
Lilith
Başak
23° 43' 42"
True Node
Koç
15° 22' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>