Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kararsızlık Yaşıyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmalı ve alacak olduğunuz kararları da ona göre almalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gerekmekte.

Mesleki olarak toparlanmaya başlayacaksınız. İşlerinizi kısa zaman içerisinde halledebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. İstediklerinizi yavaş yavaş elde etme şansınız var. Genel olarak çok fazla sorun yaşamayacaksınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Fırsatları doğru anlamda değerlendiremediğiniz takdirde her şey daha da karmaşık olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerde kendinizi sorunlar ve sıkıntılar içerisinde bulabilirsiniz. İfadelerden yana beklenmedik bazı gelişmeler de yaşanabilir. Koşullara uygun adımlar atmanın her açıdan önemli ve belirleyici olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Sınırlarınızın bilincinde olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

20 Ekim 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün dikkatli olmanız gereken konularla karşılaşabilirsiniz. Özellikle finansal konularda risk almaktan kaçınmalısınız. İş hayatında ise belirli projeleri tamamlama fırsatınız olabilir. Sağlık konularında ise stres yönetimi ve rahatlama teknikleri üzerinde çalışmalısınız.

20 Ekim 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile şirketin çalışan bir Akrep burcuysanız, finansal anlamda kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. İlişkisi olanlardansanız, aşk-mantık ikilemi arasında kalabilirsiniz. Partnerinizle önemli konuşmalar yapabilir, kararsızlık duygusundan sıyrılmak isteyebilirsiniz. Uzun süredir aynı yerde çalışanlardansanız, farklı pozisyonlar için teklif alabilirsiniz. Ancak bu noktadatanımınıza, işin içeriğine özellikle dikkat etmeniz gerekebilir.

20 Ekim 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikrinizin sorulduğu konularda üzerine bir sorumluluğun bindiğini hissedebilirsiniz. İçsel olarak bunu taşımaya son vermeli, çevrenizin de size böyle bir misyon yüklemeyeceği bir tutum sergilemelisiniz. Bir noktada bırakabilmelisiniz; yapabiliyor olmanız her zaman yapmanız gerektiğini göstermez.

20 Ekim 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak yoğunsunuz. Duygusal olarak hareketli bir gündeminiz olabilir. Yakın arkadaş çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Yeni başlayacağınız konularla ilgili hazırlık yapma fırsatı bulacağınız bir gündesiniz. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Ticari konularda yeni kararlar almak uygun olmayabilir.

20 Ekim 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi tamamlanmış hissedeceğiniz ilişkilerle alakalı beklediğiniz güzel haberi alabilirsiniz. Sosyalleştikçe herkese sevginizin arttığını göreceksiniz.

20 Ekim 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başarını devam ettirmek için sıkı çalışmaya devam etmelisin. Programına daha dikkatli ve özenli yaklaşmak sonuca daha çabuk varmanı sağlayacak. Bu sırada ailene zaman ayırmayı da unutmamalısın.

20 Ekim 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bazı şeyleri fazla düşünmenin bugün sizi iyi bir yere götürmesi pek mümkün değil. Bu, kritik sohbetler için de ideal bir zaman olmayabilir, bu da gözlemlemeyi en iyi seçenek haline getirir. Ruh haliniz inişli çıkışlı olabilir ve bunun bir nedeni de başkalarının eylemlerini ve sözlerini çok fazla okuyup yanlış bir şeyler aramanız olabilir. Belki de en kötüsünden korktuğunuz için, hazırlıksız yakalanmamak adına onu bulmaya çalışıyorsunuz. Bugün duygusal tatmin başkalarıyla derin bir düzeyde bağlantı kurmaktan geliyor ve bu şüpheler sizi başkalarına ya da kendinize daha fazla yaklaştırmayacak, onlardan uzaklaşın!

20 Ekim 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gereksiz alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, birikmiş enerjinizi spora yönlendirmeli ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız.

20 Ekim 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

20 Ekim 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partner, ortağınızla beraber harekete geçebilirsiniz. İletişimde ise sakin kalmanızı tavsiye ediyorum. Size harika bir gün dilerim.

20 Ekim 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki bulutlar bugün dağılmaya başlıyor. Anlaşmalar, hayırlı gelişmeler için çok müsait bir gün. İnsanlardan hep ilgi, yakınlık ve yardım göreceksiniz. Kararlılığınızı bazen inatçılığa döndürüyorsunuz. Bu dayaşamınızda gereksiz sürtüşmelerin nedeni olabiliyor. Yeteneğiniz, sizi hedeflerinize adım, adım yaklaştırıyor. Uzun süredir almak istediğiniz bir eşya size umduğunuzdan pahalıya gelebilir. Televizyon karşısında bir şeyler atıştırarak zaman geçirmek yerine egzersiz yapın.

20 Ekim 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 24' 12" R
Ay
Başak
10° 47' 22"
Merkür
Boğa
01° 23' 02"
Venüs
Boğa
21° 19' 57"
Mars
Koç
12° 23' 16"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 25"
Satürn
Balık
17° 52' 19"
Uranüs
Boğa
23° 18' 08"
Neptün
Balık
29° 21' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
21° 32' 52"
Lilith
Başak
25° 10' 09"
True Node
Koç
14° 53' 24"
Son Güncelleme : 16/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>