Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin dengeli oluşunda sizin olduğu kadar onun sağduyusunun da payı var. Sonunda aradığınız mutluluğu bulduğunuzu düşünüyorsunuz. gerçekten de kısa vadede önemli bir sorun gözükmüyor.

Kendinizi adaletin savunucusu olarak görüyor ve yaşanan bütün sorunları çözebileceğinizi düşünüyorsunuz. Oysa yaşananların sizinle hiçbir ilgisi yok. Her konuyu çözmek zorunda olmadığınızı anlamanızda yarar var.

Bugün yine savurgan bir gününüzdesiniz. Bazı harcamaları yapmamanız gerektiğini daha harcama yaparken fark ediyorsunuz ama yine de kendinizi alamıyorsunuz. Alış veriş yapacağınız yerlerden uzak durmalısınız.

Kırıldığınız ve unutmak istediğiniz bir dostunuzu sürekli size hatırlatanlar var. Bugün yine onunla ilgili bir haber alabilirsiniz. Yeni kırgınlıklar yaşamamak için tepki göstermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile çevrenizi bir araya getirmek, hepsinin sorununu çözmek gibi bir misyon edindiniz. Bu da onların rahatlamasına neden oluyor. Ama ailenizle olan bu ilişkiniz zaman zaman özel yaşamınızı aksatıyor. Bugün yine ailenizle sevdiğiniz arasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Hepsini bir araya getirmek iyi bir çözüm olmayabilir.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 03:14 Ay-Neptün olumlu görünümü,hayatınız-ciddi ilişki-aşk hayatınız-çocuklarınızla alakalı konularda size güçlü bir sezgi ve yaratıcılık gücü vericidir. Saat 13:23 Ay-Pluto görünüm etkisinde insanları etkileme gücünüz yükselir. Başarıya odaklısınızdır. Çünkü amacınız güçlü görünmektir. Çekiciliğiniz size apayrı bir hava katabilir. Karşı cins özellikle partnerinizle olan ilişkinizde cinselliğinizi etkileme aracı olarak kullanabilirsiniz. Eğer ilişkinizde dengeler sarsılmışsa ve buna sebep karşı taraf ise, kıskançlık ve ele geçirme arzunuz yoğunlaşır. Saat 20:35 Ay-Kuzey düğüm görünümü, planladığınız şekilde hareket etmenin önüne geçebilir. Toplumsal ilişkiler,hayatı, ailenizle olan bağınızı sorgularsınız. Birçok meselenin sizi yorduğunu düşünürsünüz. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

21 Ekim 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkin adına yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsin. Yakın arkadaşının yardımına koşman gerekebilir.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özlemlerimizin geleceğimizi şekillendirmedeki gücünüzü anımsayın, onları bir kenara bırakmayın. Güven ve ümidimizi tazeleyin.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha istekli ve kararlısınız. Kişisel alanda pek çok işi halledebilecek güçtesiniz.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken lider yönlerinizi, cesaretinizi ortaya koymayı sürdürüyorsunuz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilir, yönetici özelliklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklarınızla iletişiminiz ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde belirsizlikler, yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, aşk hayatınızda size verilen sözlere hemen inanmak yerine bir süre karşınızdaki insanlara zaman vermek ve bu sözleri yerine getirip getirmediğini gözlemlemek faydalı olacaktır. Sanat sahne işleri yapanlar için maksimum derecede faydalı bir zamanda bulunuyorsunuz.

21 Ekim 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızın davetine gidebilir, dikkatinizi farklı konulara yöneltebilirsiniz. Karar vermek için acele etmemeniz gerekiyor. Aslında rahat davranmayı başarabilirsiniz. Enerjinizi kararlı bir biçimde kullanabilirsiniz.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Uranüs'ün arasındaki zorlu etkileşimden dolayı tansiyonu yüksek bir gün. Bilinçli olarak yansıtamadığınız her olumsuz düşünce ve duygusal kalıp karşınıza kaza ve bir tür çatışma yaratan olay olarak çıkabilir. Görmek istemediğiniz yanınızla yüzleşip, açığa çıkarmak için harika bir gün.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

21 Ekim 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 27' 37" R
Ay
Aslan
23° 03' 56"
Merkür
Koç
18° 16' 51"
Venüs
Koç
15° 51' 20"
Mars
Balık
20° 13' 39"
Jüpiter
Boğa
21° 07' 22"
Satürn
Balık
15° 25' 00"
Uranüs
Boğa
21° 39' 38"
Neptün
Balık
28° 30' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 09"
Chiron
Koç
19° 57' 02"
Lilith
Başak
21° 58' 30"
True Node
Koç
15° 34' 54"
Son Güncelleme : 18/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>