Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İdealistsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2022, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk konularında bir şeyleri daha sağlıklı düşünebileceksin. Bunun altında yatan neden de aceleci davranmamak olacak. Bir şeylerin kendi şartlarında olgunlaşması seni daha da memnun edebilir.

Kendinizi yine yığılmış sizi bekleyen işlerin koynuna atacak ve günü onlarla cebelleşerek geçireceksiniz. Büyük umutlarla bağlandığınız görüşmelerden haber alabilirsiniz

İş konularını kendi haline bırakman iyi olabilir bugün. Daha mantıklı ve sağlıklı düşünmek için kendini geri çekebilirsin. Bir şeylerin rahat ilerlemesi seni de memnun edecek o yüzden daha keyifli geçebilir bugün.

Dinlenmek ve uyumak sana çok iyi gelebilir. Eğer bir şeylere ara verme şansın varsa bugün bu şansı kullanman gerekecek. Bilgisayar ekranlarından uzaklaşmak, telefona daha az bakmak sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konularını planlamak bugün işine gelebilir. Bazı şeyleri erkenden düşünmek ve ona göre planlar yapmak, ileride olabilecekleri de kontrol etmeni sağlayabilir. Bugün planlı programlı hareket etmelisin.

21 Haziran 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güneş, haritanızın uzak yerlerle ilişkili alanına doğru hareket ederken, bir manzara değişikliği hakkında düşüneceksiniz. Zaman ve para sorun olmasaydı nereye giderdin? O yeri zihninizde tutun ve yakında orada olacağınıza inanın.

21 Haziran 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınla hareket etmek senin için bir vazgeçilmez. Bugün bazı konularda haksızlığa uğradığını düşünebilirsin. Yenilenme ve değişim günleri senin için başlıyor. Güneş su burcuna geçerken, Yaz Dönencesini de başlatacak. İdealist ve kendinden emin tavırlarınla bulunduğun ortamlarda öne çıkacaksın.

21 Haziran 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal ve mali konularda beklentilerinizin ve fedakarlıklarınızın karşılığını alıyorsunuz. İşinizi büyütmek, yola kimlerle devam edeceğinizi belirlemek adına ideal bir gündesiniz. Elinizde bulunan imkanları daha doğru değerlendirmek, kıymet bilmek ve değer bilmek kavramları öncelikli hale gelebilir.

21 Haziran 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi tüm gün boyunca etkileyebilir. Yapacağınız plan ve programlar sizi yoğuntemposundan biraz olsun kurtarabilir. Sabah saatlerinde dostlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. İlgilendiğiniz konularda tamamlanma olabilir. Akşam saatleri sizin için şanslı ve keyifli olacaktır.

21 Haziran 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birine sürpriz yapmaktan tutun da akşam yemeğe gitmek gibi detayları dahi arkadaşlarınız sizin halletmenizi isteyebilir. Liderlik yeteceğiniz ortaya çıkabilir.

21 Haziran 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir haksızlıkla karşılaştığınızda insanların dikkatini o yöne çekmekten çekinmeyin. Eğer biri bunun kırıcı ya da yalan olduğunu söylerse, geri çekilip konunun kapanmasına göz yummayın. Böyle yaparsanız, siz de en az bu işin faili kadar suçlu olursunuz. Haklı olduğunuzu bildiğinizde bunu sesli ifade edin. Diğerlerinin sizi dinlemesi ve size saygı duyması önemlidir. Dürüst yapınız ve ahlaki kurallarınız son derece önemli özellikler ve bu özelliklerinizin herkesçe bilinmesi gerekiyor.

21 Haziran 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,verdiğiniz sözleri yeniden değerlendirme, düzenleme ve iyileştirme fırsatları olabilir. Ev ve aile meseleleri, gecikmeleri gerektirebilir veya bazı şeylerin yeniden yapılmasını gerektirebilir. Uzun vadeli düşünmek, bu dönemin önemini anlamanıza yardımcı olacaktır. Taahhütlerinizin veya sorumluluklarınızın anlamı ile yeniden bağlantı kurmak bir süreçtir ve özellikle niyetlerinizi ve beklentilerinizi incelemek için zaman ayırırsanız, oraya yakında ulaşacaksınız.

21 Haziran 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel olarak aşka aşık bir yapınız var. Dostluk duyguları en az aşk kadar önemli sizin için. Bugün daha seçici davranacaksınız. Sevdiğiniz kişinin sizinle ilgili planları var. Hemen kabul etmeyebilirsiniz. Biraz düşünün.

21 Haziran 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

21 Haziran 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün çalışma hayatı, gündelik işlerle ilgilenebilirsiniz. Yanınızda çalışanlardan yardım görebilirsiniz. Ayrıca sağlık olarak korunuyorsunuz ama yine de dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Partner ya da ortakla güçlü kararlar alabilirsiniz. Ayrıca yalnızsanız karşınıza güçlü bir aday çıkabilir.

21 Haziran 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek, ve kendinizi farklı bir pota da göreceksiniz. Kişiliğinizin bilinmeyen yönlerini ortaya çıkarmaktan yanasınız. Yaşamınızla ilgili yenilenme söz konusu olacaktır.

21 Haziran 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 50' 30" R
Ay
Başak
28° 25' 18"
Merkür
Boğa
03° 21' 13"
Venüs
Boğa
23° 10' 08"
Mars
Koç
13° 31' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 34"
Satürn
Balık
17° 58' 20"
Uranüs
Boğa
23° 23' 20"
Neptün
Balık
29° 23' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 22"
Lilith
Başak
25° 20' 05"
True Node
Koç
14° 55' 38"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>