Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Geleceği Düşünüyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Hoşlandığın kişiye duygularını açmak isteyebilir ve onunla bazı konuşmalar gerçekleştirebilirsin. Aranızdaki duyguların arttığını fark edecek ve aldığın karardan mutlu olacaksın bugün.

Yeni çevrelerle ilişkilerinizin güçlenebileceği ve bağlantılarınızda hızlı gelişmeler gözleyebileceğiniz bir gün. Yeni faaliyetlere katılmak ve yeni ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Kariyerinizde ilerlemeler kaydedebileceğiniz görülüyor.

Elindeki işleri bitirmeden yenilere başlamamalısın bugün. Halletmen gereken sorumluluklarının üstüne yenilerini eklemek parasal anlamda sana güzel şeyler vaat etse de enerjini çok fazla alabilir.

Bugün enerjin yüksek olacak ve bu enerjiyi sağlığını daha iyi bir hale getirmek için bol bol aktivite ile kullanabileceksin. Daha fazla egzersiz ve bol bol su tüketmek bugün sana çok daha iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün havada bir agresiflik olabilir. Baktığın yer yerde bir terslik görebilir veya insanlarla arandaki konuşmalar yıpratıcı derecede olabilir. Kendine zaman ayırmak ve önemli konularda konuşmaları ertelemek senin için daha iyi olacak bugün.

21 Nisan 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün kendinizle başbaşa kalmak ve istek ile arzularınızı dinlemek için harika bir gün. Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için ilk adımları atacaksınız. Arkanıza yaslanın ve derin bir nefes alın. Hayatın sunduğu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Yaratıcılığınız da bu dönemde zirvede. Bu enerjiden yararlanmalı ve güzel ve anlamlı bir şey yaratmak için yeteneğinizi aktif olarak kullanmalısınız.

21 Nisan 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşların ile haklı olduğun konularda tartışırken daha sakin olmalısın. Aksi halde haklıyken haksız duruma düşebilirsin. Evli bir Akrep burcuysan eşinin ailesi ile aranızda olan sürtüşmeler çözüme kavuşabilir. Eşinle aranızdaki bağ daha da pekişiyor. Geleceği düşünüyor oluşun, seni maddi anlamda tasarruflu birisi haline dönüştürebilir.

21 Nisan 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Taşınma işlemlerinizde bir sonuç elde etmek için acele kararlar vermemelisiniz. Bir süredir uğraştığınız ve sizi oyaladığını düşündüğünüz konular aslında daha uzun vadeli ve yerleşik bir düzen kurmanız için olabilir. Aile büyüklerinizin önerileri sizin fikirlerinize uyuşmasa da bunları harmanlayacağınız bir düzen kurabilirsiniz.

21 Nisan 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz veya ortaklarınızla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz için daha fazla çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Gündeminize yeni işler eklenebilir. Mahkeme ile ilgili konularınız gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde uyumlu davranmaya çalışmak sizi yorabilir. Hızlı değişimler yaşanabilir.

21 Nisan 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün "az, çoktur" felsefesini benimseyin. Hayatınızın belli alanlarında ne kadar sadeleşirseniz yeni ve heyecan verici şeylere de o kadar yer açmış olacağınızı unutmayın. İnsanlara hayır demekten korkmayın ve bunu yaptığınızda da kendinizi kötü hissetmeyin. Çevrenizdeki insanların ihtiyaçlarına gösterdiğiniz duyarlılığı kendinize de gösterin.

21 Nisan 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal açıdan şanslı olacağın bir gün bugün. Bir şeyler daha da yolunda gidebilir. Emeklerinin karşılığını alırken çevresel olarak daha iyi şartlarla da karşılaşabilirsin. Bir şeyler senden yana olacak bugün.

21 Nisan 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınıza yardım etmek zamanın daha hızlı geçmesini sağlayabilir. Çok iyi tanımadığınız biri sizden yardım isteyebilir ve siz onların engellerini aşmalarına veya yapılacaklar listelerini tamamlamalarına yardımcı olmak için birlikte çalışırken, birlikte konuşabilir ve birlikte gülebilirsiniz. Sıradan şeyler yaparken bile bu eğlenceli atmosferi yaratmak, hem moralinizi yükseltecek hem de saatlerin birbiri ardına akıp gitmesini sağlayacak. Sizin için aile gibi olan arkadaşlar,yükünü hafifletebilir. Bir süredir çekildiğiniz inzivadan sonra hayatın insanlarla daha güzel olduğunu fark ediyorsunuz.

21 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş çevrenizdeki kişilerle yaşadığınız sorunlar size zor anlar yaşatıyor. Onları, istediğiniz potaya her an çekebilirsiniz. Yeni yerler ve kişiler gördüğünüz zaman özgürlük havası hissediyorsunuz. Artık felsefenizi değiştirmelisiniz.

21 Nisan 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bir şeylere ulaşma arzusu ile bu konuda sınırlamaların olduğuna ilişkin gerçekleri anlama arasında ikilem yaşıyorsunuz. Denetimsiz özgüveninizi bu sınırları aşmak için kullanmayın, çevrenizdekilerin sabrı taşabilir ve sizi yüzüstü bırakabilirler. Ortalık sakinleşinceye kadar bekleyin ve diğerlerine daha fazla anlayış ve sabır gösterin.

21 Nisan 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün partner, ortaklık, evlilik, yakın arkadaşlarınızla iletişim kurabilirsiniz. Eski aşklarla iletişime geçilebilir. Aniliklere hazır olun. Gününüz şahane geçsin.

21 Nisan 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle ilgili kuruntularınızdan kurtulmanın tek yolu hissetliklerinizi ona anlatmaktır. Ancak, onu eleştiren ya da suçlayan bir tarzda değil, daha yumuşak bir ifade kullanmalısınız. Özgüveninizin çok yüksek olduğu şu günlerde, kariyerinizle ilgili bazı büyük gelişmeler söz konusu. Ancak risk almaya yatkınlığınız ince düşünmeniz gereğini doğuruyor. Bir alacağınızın gecikmesi sizi bugünlerde biraz zorda bıraktı! Uzun zamadır devam eden sağlık probleminize de artık bir çözüm bulmalısınız.

21 Nisan 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 41' 29" R
Ay
Aslan
06° 52' 45" R
Merkür
Koç
27° 55' 48"
Venüs
Boğa
17° 52' 20"
Mars
Koç
10° 14' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 36"
Satürn
Balık
17° 40' 30"
Uranüs
Boğa
23° 08' 20"
Neptün
Balık
29° 17' 17"
Plüton
Kova
02° 04' 29"
Chiron
Koç
21° 24' 12"
Lilith
Başak
24° 51' 26"
True Node
Koç
14° 54' 04"
Son Güncelleme : 14/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>