Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sınırlarını genişletiyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün kendinizi sevdiklerinize adamanız için iyi bir gün. Günü çocuklarınızla geçirebilir, onlarla oynayabilir veya bir şeyler öğretebilirsiniz. Onları bir top oyununda çalıştırabilir veya ödevlerinde onlara yardımcı olabilirsiniz. Ya da bilgisayarda nasıl düzgün şeyler yapılacağına dair bir ders bile verebilirsiniz. Eğer çocuğunuz yoksa da, diğer aile üyeleriyle birlikte koruyucu ve sevgi dolu bir ruh halinde olmanız muhtemel.

Birisi size bugün saatin kaç olduğunu sorarsa, onlara şu anın 'doğru zaman' olduğunu söyleyin. Bu ifadenin, gerçekten hayatınıza dürüst bir şekilde bakmaya başladığınızda, günlük varoluşunuzda yarattığı farka dikkat edin. Planlamak ve organize etmek için geleceğe takılmaya devam ederseniz, şimdiyi yaşamanın mutluluğunu kaybedersiniz - dünden bugüne geleceğiniz yaratmak için çok çalıştığınızdır.

Bir arkadaşınız bugün sizden biraz borç para isteyebilir ve siz de sanki ihtiyacı olandan ve kesinlikle sizin verebilceğiniz miktardan daha fazlasını istiyor gibi hissettiniz. Bunun sizi tuhaf bir duruma soktuğunu düşünebilirsiniz, ancak arkadaşınızla konuşup ona durumu anlatmaya çalışın. Eğer hayır demeniz gerekiyorsa, söyleyin! Zaten gerçekten arkadaşınızsa, sizi anlayacak ve durumuna başka bir çözüm bulacaktır.

Günün enerjileri seni oldukça hoş hissettirecek. Neşen yüksek ve kahkaha adeta gününün bir parçası. Güldüğünde, diğer insanlar da senle birlikte gülüyor. Kendilerini bundan alıkoyamıyorlar! Bu önemli bir etki olsa gerek! Bugün çevrendekilere içinde yaşadığın güzel hisleri ve tutkuyu aktarabilirsin. Pozitif enerjini gülümsemenle, kahkahanla ve kendin olarak aktar.Geleneksel aile değerlerini desteklemek için yardımınızı almaya çalışan kişiye eyvahlar olsun, Akrep! Köklerinizle ilgili her şeye karşı tutumunuz çok değişti, yerleşmiş geleneksel değerleri hiçe sayan biri olarak etiketlendiniz. Konu şimdi sizin için dolu bir silah gibi. Ama o kadar şiddetli tepki vermeyin. Bu tepkiniz hiçbir zaman atılımlarınızı iyi bir sonuca bağlamaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünde olan değişimler hakkında korkma. Yeterince uyum sağlayamadığını düşünsen bile, fark edebildiğinden çok daha adapte olabilme yeteneğin var senin. Değişim olmadan, hayat çok sönük ve cansız olurdu. Eski aynı şeylerden sıkılıp memnuniyetsiz hissetmen çok uzun sürmezdi. Değişimi bir macera olarak görmeye çalış ve büyük mutluluklar ve hayatındaki başarılar için bir kaçış kapısı olarak düşün. Çok yönlülüğüne her zamankinden çok daha fazla güven.

21 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Balık burcunda hareket ettiği bir güne uyanıyorsunuz. Sabah saatlerinde oluşan Ay ve Jüpiter arasındaki sert açı partnerinize karşı gergin olabileceğinizi gösteriyor. Aynı gerginliği çocuğunuza da yansıtabilirsiniz. Venüs ve Plüton arasındaki karşıt açı nedeniyle bugün yapacağınız yolculuklarınızda dikkatli olmalısınız. Öğlen ise güzel bir görünüm var ki Merkür Güneş'in kalbinde olacak. Hislerinize güvenin. Dilekleriniz gerçek olabilir.

21 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sınırlarını genişletiyorsun!Ay, değişken burç etkisinde! Aklının sınırlarını genişletmek isteyeceğin bir gün. Modadan tiyatroya, siyasetten edebiyata varana dek, dünyadaki gelişmeleri takip edebilirsin. Ailede yaşça küçük kişinin, eğitim yahut evliliğiyle ilgili problemler gündemini epey meşgul edebilir. Özel sorunlarını başkalarına yansıtmanın sana bir yararı olmadığını biliyorsun. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Akrep burcuysan, bir süre yalnız kalmak ve duygularını tek başına yaşamak isteyeceksin. Boşanma sürecinde olan bir Akrep burcuysan, yeni bir düzen oluşturmaya çalışmak seni zorlayabilir. Yakın arkadaşının sana bu konuda vereceği destek kendini iyi hissetmeni sağlayacak.

21 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Önemli kararların alındığı yol ayrımlarında olabilirsiniz. İnsanların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

21 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha özgür ve yenilikçi hissedebilirsiniz. Aşka ve sevdiklerinizle ilgili konulara vurgu var. Kendinizi sahnede daha güçlü hissedebilirsiniz.

21 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi güçlü ve iyi hissettiğiniz bir gün. Sevdiğinizin size olan ilgisi güven duygunuzun yükselmesine neden olacak. Yeni girişimlerde bulunmayı tasarlayabilirsiniz. Yeni yatırımlar yapabilir, daha önce istediğiniz konu üzerinde çalışmalarınızı başlatabilirsiniz. Gelişmeler olumlu.

21 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklarınızla iletişiminiz ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde belirsizlikler, yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, aşk hayatınızda size verilen sözlere hemen inanmak yerine bir süre karşınızdaki insanlara zaman vermek ve bu sözleri yerine getirip getirmediğini gözlemlemek faydalı olacaktır. Sanat sahne işleri yapanlar için maksimum derecede faydalı bir zamanda bulunuyorsunuz.

21 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gergin ve endişeli mi hissediyorsunuz? Şu anda önünüzde çok fazla görev var ve tüm bunları nasıl yaşayacağınızı merak ediyorsunuz. Bundan daha fazlasını yapamazsınız, sınırınızı çekmeyi öğrenmeniz gerek.

21 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygusal hayatla ilgili kafanızda soru işaretleri var. Kendinize bile itiraf edemediğiniz bir şekilde karşınızdaki kişiye aşık olabilirsiniz. Bu kişi sizin için doğru mudur bununla alakalı şüpheleri ortadan kaldırmak sizin için kolay olmaz. Aldanma, aldatılma temalarına dikkat etmenizi öneririz.

21 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

21 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Düşüncelerinizi ve inançlarınızı korumak, başkalarına da kabul ettirmek konusunda hırslı ve iddialı bir tutum sergileyebilirsiniz. Ailenizle ilgili bazı problemler, sınırlarını korumakta zorlandığınız konular ve hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. Aşk hayatınızı iyileştirmek istiyorsanız, biraz uzaklaşmalısınız.

21 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün çok güçlü duygular içinde olabilir, davranışlarına sezgilerin ve hislerinle yön verebilirsin. Aşk hayatında ya da çocuklarla ilişkinde istek ve beklentilerin yerine gelebilir. Sevdiklerine karşı daha affedici olabilir, onlar için fedakârlık yapabilirsin. Alacağın haberler mutlu olmanı sağlayabilir.

21 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 37' 58" R
Ay
Koç
11° 42' 30"
Merkür
Koç
19° 54' 49"
Venüs
Boğa
07° 36' 46"
Mars
Koç
03° 51' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 50"
Satürn
Balık
17° 01' 58"
Uranüs
Boğa
22° 39' 20"
Neptün
Balık
29° 03' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 28"
Lilith
Başak
23° 55' 59"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>