Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sorumlulukların Ağır Basıyor! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmanın yollarını aramalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Enerjiniz yüksek ve bu da kontrollü adım atamayacağınız anlamına geliyor. Şartlara uygun hareket etmenizin her açıdan daha önemli olabileceğini unutmayın.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seçici bir arkadaş çevreniz de olsa bazen tamamen kendi odağınızda kalmak isteyebilirsiniz. Hayattan beklentilerinizi somut bir sonuca dönüştürmek için yatırım ve çalışmalarınızı düzenleyebilirsiniz. Kapalı mekanlar yerine dışarıda olacağınız, sakince düşüneceğiniz alanlar tercih etmenizde fayda var.

22 Mart 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün yoğun duygular içinde olabilirsiniz. Hassasiyetiniz artabilir ve çevrenizdeki insanlara karşı daha anlayışlı davranabilirsiniz. İç dünyanıza yönelik zaman geçirmek ve dinlenmek size iyi gelebilir. Bugün özellikle duygusal konularda sabırlı olmak ve kendinize zaman tanımak önemli olacaktır. Sevdiklerinizle olan iletişiminizi güçlendirmek için fırsatlar yaratabilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Eğitim ve öğrenme konularına yönelik yeni adımlar atabilirsiniz. Umutsuz ve endişeli düşüncelerden kaçının, pozitif düşüncelerle enerjinizi yükseltin. Hayatınıza denge ve uyum getirmek için kendinize zaman ayırmayı unutmayın. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

22 Mart 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini biraz halsiz hissetsen de sorumlulukların ağır basacak. Elindeki hiçbir işi ertelemek istemeyeceksin. Kendine zaman kazandırarak, kişisel yeteneklerine daha çok vakit ayırabilirsin. Uzun zamandır mecburen işe ara vermiş bir Akrep burcuysan, geri dönmek için sabırsızlanabilirsin.

22 Mart 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eleştirilerin yönü değiştikçe motivasyonunuz yükselebilir. Kendinizi saklamak yerine geliştirerek öne çıkarmanın daha etkili olduğunu fark edebilirsiniz. Sağlık ya dakonularındaki harcamalar konusunda kontrollü olmanızda fayda var.

22 Mart 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili planları gerçekleştirmek için istek duyabilirsiniz. Bazı yönlerden de kısıtlama içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Alacağınız yardımlarla sorumluluklarınızın üstesinden geleceksiniz. Yabancılarla ilgili konularda destek alabilirsiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda partnerinize karşı oldukça anlayışlı bir imaj çizebilirsiniz. Partnerinizim yoğun ilgisi ve sevgisini hissetmek sizleri oldukça mutlu edebilir.

22 Mart 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların göremediği detayları görecek ve onların eksiklerini kapatabileceksin. Bugün zekanın ışıltılarını görmeyen kalmayacak. Elini attığın her işte detaylara odaklanarak güzel sonuçlar elde edeceksin.

22 Mart 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün sizi uzmanlaşmaya yöneltiyor. Zor bir durumla ilgili gerçeklikle yüzleşmek mümkün olabilir. Bir ilişki veya hedef konusunda ciddileşiyor olabilirsiniz. Mevcut uğraşlarınızda avantaj elde etmek de bugün ön planda olabilir. Bir bağlılığın yenilenmesi mümkündür ancak bugün, bir aşk ilişkisindeki karmaşık sorunları gün ışığına çıkarabilir. Bugün güveni veya netliği artırabilir, size strateji kullanmanın veya sabırdan yararlanmanın bazen size avantaj sağlayabileceğini hatırlatır. İletişim, yaratıcı arayışlar, kişilik veya kariyer konularında avantaj elde edebilirsiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğitim, öğretim ve ticari konularda şanslı olabileceğiniz bir gün. Hareket enerjiniz yüksek ve kendinize inancınız tam. Bugün geleceğe dair atacağınız adımlar sizi bir adım yükseğe taşıyabilir. Şanslı gelişmelere hazırlıklı olun.

21 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

22 Mart 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sosyal çevre, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Partnerinizle beraber harekete geçebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

22 Mart 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi istemediği şeyler yapmak için zorlamış olabilirsiniz. Bu ilişkinizin kötü yöne gittiğinin işareti olabilir. Bunu önlemek zorundasınız. Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak, bazen sizi zorda bırakıyor. Bugün yine bir iletişim sorunundan rahatsız olabilirsiniz. Ödemelerinizin artması sizi düşündürüyor. Yakınlarınızın maddi desteği sıkıntılarınızdan kurtulmada etkili olacak. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz, yemekleri yavaş yavaş azaltın.

22 Mart 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 18' 44" R
Ay
Terazi
16° 33' 57" R
Merkür
Boğa
05° 27' 49"
Venüs
Boğa
25° 02' 52"
Mars
Koç
14° 41' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 11"
Satürn
Balık
18° 04' 18"
Uranüs
Boğa
23° 28' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 36"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 55"
Lilith
Başak
25° 30' 15"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>