Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle birlikteliğinizin her anını dolu, dolu yaşamak istiyorsunuz. Bunca zamandan sonra, hala ona dokunma ihtiyacı hissediyorsunuz. Güzel bir akşam geçirmek için her şey yerli yerinde.

Yeteneksiz insanların sizin üstünüzde olması, sizi işyerinizde geçimsiz, otorite tanımaz, kendi bildiğini okuyan bir insan yapıyor. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz.

Kazancınızın çok fazlasını hak ettiğinizi düşünüyorsunuz. Bu anlamda gelecekten çok umutlu olmanız sizi müthiş savurgan yapıyor. Kazancınızın birçok insana oranla daha tatmin edici olması da sizi mutlu etmiyor.

İlişkinizi, genel mutsuzluğunuzun dışında tuttuğunuzu sevgilinize daha da fazla belli etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güneş'in bugünden itibaren burcunuzda ilerlemeye başlıyor. Bu geçişle birlikte artık kişisel konulara çok daha fazla odaklanabilirsiniz. Egolar daha ön planda olabilir. İstek ve beklentileriniz konusunda daha cesur ve girişimci davranabilirsiniz.

23 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 23 Ekim saat:08:27-22 Kasım saat:05:05 tarihleri arasında dünyamızın ısı ve ışık kaynağı olan Güneş burcunuzda ilerlemeye başlıyor. Bunun anlamı bir yaş daha olgunlaşmak ve fiziksel açıdan canlanmak, tazelenmek demektir. Sizler değişim, yenilenme ve dönüşüm konularında etkin hale gelerek yaşamınızla ilgili kararlar alabileceksiniz. Fiziksel açıdan yeniliklerde bulunacak, bayan akrepler çekicilikleriyle, bay akrepler karizmatik duruşlarıyla daha bir fazla dikkat çekeceklerdir. Herkes size baktığında bir parıldama ve ışık görecek, gerek ilişkiler konusunda gerekse girişimler açısından yoğunluk kazanacaksınız. Bu dönemde kontrol ve gücü elinizde tutmaktan, güçlü görünmekten hoşlanacak, liderlik gücünüzle göz dolduracaksınız. Her alanda kuruntu ve kuşkulardan uzak kalmanızı sağlayan fırsatlarla karşılaştığınız gibi, siz de birebir insan ilişkilerindeki başarınızla diğer kişilere örnek olabileceksiniz. Güneş-Akrep burcu geçişinin hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,

23 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini tanıyamayabilirsin. Eğer ikilemler yaşıyorsan sevgilinin sitemlerine maruz kalabilirsin.

23 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer planlarınız ile ilgili partnerinizle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Üzerinizde baskı unsuru oluşturacak konulara karşı direnç gösterebilirsiniz.

23 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi sorumlu olduğunuz işlerde rahatlıkla kullanacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Teknik konularda hareketli zamanlar yaşanabilir. İşlerinize yön vermek isteyebilirsiniz. Gün içinde duygusal kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

23 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi son derece güçlü hissedecek ve içinde bulunduğunuz duruma hakim olmayı başaracaksınız. Duygularınız ve beklentileriniz giderek yükselecek. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler güçlü ve heyecan verici olabilir.

23 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerle ilgili tekliflere açık olduğunuz, yeni görüşmeleri değerlendirebileceğiniz, sevgi ve aşk duygusunu daha yoğun hissederek, hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına odaklanabileceğiniz son derece mutluluk veren bir zaman diliminde olacaksınız.

23 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünden sonra enerjinizde yükselme olacak. Fiziksel olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz.

23 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Güneş içinizi ısıtacak. Kışın kendini hissettirdiği bugünlerde bu sıcaklıktan maksimum düzeyde yararlanın. İkili ilişkilerde düşüncelerinizi karşınızdakilere kolaylıkla kabul ettirebilirsiniz. Sunumlar ve toplantılarda fikirleriniz takdir görür. Yılın bu fırsat zamanını iyi değerlendirin.

23 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

23 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 22' 48" R
Ay
Başak
16° 19' 25"
Merkür
Koç
17° 15' 36"
Venüs
Koç
18° 16' 47"
Mars
Balık
21° 45' 01"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 17"
Satürn
Balık
15° 36' 42"
Uranüs
Boğa
21° 46' 05"
Neptün
Balık
28° 34' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 56"
Lilith
Başak
22° 11' 35"
True Node
Koç
15° 37' 24"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>