Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Aileni Özlüyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2020, Cuma

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 60%

Bugün, çalışma şeklinizle ilgili bazı şeyleri değiştirmeyi düşünmeniz gerekebilir. Ufukta bazı yeni projeler görünebilir ve mümkün olduğunca verimli olmanız gerekir. Organizsyonel becerilerinizi gözden geçirmelisiniz. Bunun dışında, önceliklerinizin ne olduğunu görmek isteyebilirsiniz. İşiniz, kişisel hayatınızı alt üst edebilir. Sevdikleriniz için her gün bir program yapmanız çok iyi olacak.

Planlı, disiplinli bir yaklaşımın bugün işe yaradığını görebilirsiniz. Akılda tutulması gereken bir nokta, şu anda başkalarıyla bağlantı kurmanızın önemli olduğudur. Yalnız bir şeyler yapmaya çalışmak doğru olan şey gibi görünebilir, ancak başkalarının yardımına başvurduğunuzda çok daha verimli olduğunuzu göreceksiniz. Çok iyi tanımadığın insanlara yaklaşmak konusunda utanmayın.

Grup aktiviteleri ve sosyal etkinlikler özellikle bugün sizi tatmin edebilir. Eski arkadaşları görmek ve yeni arkadaşlar edinmek güzel olabilir özellikle de, bir sürü güzel haber ve bilgi almak açısından. Birisi sizinle bazı noktalardave para konuşmak isteyebilir. Kendinizi özellikle dışadönük hissedeceksiniz böylece insanlar arkadaşlığınızdan en az sizin kadar keyif alacak.

Her şey senin için oldukça iyi gidiyor olacak. Güçlü bir benlik algın olacak ve insanlar her şeye ve karşılaştığın herkese karşı olan güvenli yaklaşımını fark edip sana saygı duyacaklar. Bugünü yapılacak şeyler için ayır. Oldukça etkili kullanılabilecek bir enerji desteği mevcut. Bu gece ininden çık ve yardımsever içsel yapını seni çevreleyenlerle paylaş.Bugün ufkunuzun kesinlikle genişlemesi gerekiyor. Kafanızın oldukça net olduğu, güvensizlik ya da herhangi bir başka olumsuz duyguyla sislenmediği bir dönemdesiniz. Entelektüel güçleriniz üst düzeyde, bu nedenle bugün duyduğunuz ve okuduğunuz şeylerin çoğunu sünger gibi içinize çekeceğinizden emin olabilirsiniz. Bugün bir konferansa katılmak için ideal bir gün. Bu tür işaretler daima tam zamanında gelir, zira bugün bir ara kendinizi kısmen göz önünde bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir rüya günlüğü tutmanızın tam zamanı. Bazen bir film kadar canlı rüyalar görüyorsunuz. Aklınızda görüntüler ve sahneler canlanıyor ve etkileri oldukça çarpıcı olabilir. Hatırladığınız önemli anları not etmek isteyeceksiniz. An itibariyla bilinçaltınız size önemli mesajlar göndermeye çalışıyor olabilir, bu yüzden onun kaydını tutmaya çalışın!

25 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün araçlar ve teknolojik aletlerle ilgili arıza-yenileme-tadilat gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki bazı kişilere dair fikriniz ve yaklaşımınız değişebilir. Doğru ve gerekli yerde "hayır" demeyi bilme zamanı. Hatalı düşünce kalıplarınızı fark ederek, zihinsel bir dönüşüme gidebilirsiniz.

25 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinde gelişime ve yükselmeye olan arzu ve isteklerin büyük. Bunun içinse çok çalışıyorsun, bu emeğin karşılığını almaya başlayacaksın. Kendini geliştirmek için farklı alanlarda eğitim araştırmaları yapabilirsin. Gökyüzü gezegenleri birbirine düşürürken aile ilişkilerinde hassasiyetin içinden geçiyorsun adeta. Ailene karşı özlem ve şefkatin hiç olmadığı kadar yoğunlaşıyor. Onlarla zaman geçirmek içinyerinden izin alabilirsin.

25 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş odaklı yaşamak güveninizi kırıyor olabilir. Artık temiz sayfa açma zamanı geldi de geçiyor bile. Sizinle birlikte sevdikleriniz de üzülüyor olabilir. Yeniden doğmak sizlerin uzmanlık alanı. Kendinize güvenmelisiniz. Maddi gelirleriniz ödeme olarak gecikmeli olabilir. Bu süreci gereksiz harcama yapmayarak dengeleyebilirsiniz.

25 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimi yoğun bir gündesiniz. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Alacağınız yeni haberler planlarınızda değişiklik yapabilir. Ortaklı para konuları sizi uğraştırabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde kadın arkadaşlarınızla birlikte plan yapabilirsiniz.

25 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakin kalmalı ve kendinizi nezaketle ifade edebilmelisiniz. İletişim yeteneklerinizi kullanmayı asla ihmal etmemelisiniz. Daha içedönük olmayı tercih edebilirsiniz.

25 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde Merkür sınır derecede olduğu için arkadaş çevreniz, finansal konular ve iletişimle ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. Saat 18.00'dan sonra ilişkilerinizde aşk ve romantizmin ön plana çıkacağı, olası teklifleri değerlendirmeniz gereken özel yaşamınızda muazzam olumlu etkiler sunan bir zamanda olacaksınız.

25 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlerdir geneşde olduğunuzdan daha fazla mutlu hissediyorsunuz ve hayat koşullarınızdaki değişimden yararlanmalısınız. Minimum çabayla son derece üretken olacaksınız. Ancak başarınızdan utanmamalısınız.

25 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Oğlak burcundaki seyahatine devam edecek.Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve komşularınızla olan ilişkileriniz ön planda olacaktır. Eğitimlere katılmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay'ın sert etkileşimleri iletişimsel problemlere işaret ediyor, sevdiklerinize karşı kaba davranmamaya özen gösterin.

25 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

25 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiğiniz kişinin yanındayken kendinizi güvende ve çok mutlu hissediyorsunuz. İş yerinizden izin almaya çalışın ve yakın bir arkadaşınızla vakit geçirin.  Egzersiz yapmaya başlamanız için harika bir gün olabilir.

25 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz. Sezgilerinize güvenmiyorsanız, ani kararlar vermeyin. Yeni bir ilişkiye başlamak için bir süre daha beklemeniz doğru olacaktır. Birlikte çalıştığınız insanları ritminize uydurmak için zorlamaktan kaçının. İyi bağlantılarınız var. Onlarla ilişkilerinizde iyi ve zamanındaçıkartıyorsunuz. Geleceğiniz parlak görünüyor. Maddi yönden tutumlu olmanızın yararlarını yakın zamanda göreceksiniz

25 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 37' 23"
Ay
Kova
26° 43' 43"
Merkür
Koç
17° 55' 50"
Venüs
Boğa
03° 47' 22"
Mars
Koç
01° 28' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 10"
Satürn
Balık
16° 46' 20"
Uranüs
Boğa
22° 28' 37"
Neptün
Balık
28° 58' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 09"
Lilith
Başak
23° 35' 20"
True Node
Koç
15° 21' 07"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>