Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Düşünceli Bir Yapıdasın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Bu gece katılacağınız büyük bir parti size sıkıcı ve yorucu görünebilir. Eğer bir ilişkiniz yoksa, muhtemelen kimse size gerçekten çekici gelmiyor ve karşınıza çıkanlar da çok çılgın olabilir. Eğer bir ilişkiniz varsa, sevgiliniz bu partiye katılmayabilir. Eğer eğlenmiyorsanız neden hala partide duruyorsunuz? Tek başınıza bir şeyler izlemek, boş insanlarla dolu bir odadan daha iyidir!

Bugün roket gücüne sahipsiniz! Özellikle meşgul olabilirsiniz. Aniden fark ettiniz ki, hayatınızın maddi tarafına bakmazsanız, başka kimse bakmayacak. İşinize daha fazla enerji harcayabilir ya da ev arkadaşlarınızdan para konusunda daha dikkatli olmanızı isteyebilirsiniz. Tüm hayatınızı yeniden değerlendirecek, bu da gündeme dair bazı zor kararlar almanıza neden oalcak.

Bugün, sanatsal bir şeyler yapmak için ilham alabilirsiniz. Belki, bilgisayarda bir web sayfası tasarlayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat veya kısa bir hikaye konusunda yaratıcı yazılar yazabilirsiniz. Şu anda, kendinizi güzel ve sıra dışı bir şekilde açıklama ihtiyacı hissedeceksiniz. Hayal gücünüze ses verin ve fikirlerinizi bastırmayın. Eğer düşüncelerinizi takip ederseniz, özel ve hatta belki kazançlı bir şeyler olabilir!

Hislerinin sabit olacağı bir gün. Yine de bu durağanlığı sinsi bir etken bozmaya çalışabilir. Dengesiz insanlardan uzak dur. İlk anda sessiz ve sakin ilerleyen bir durum, bir dakika sonra patlayabilir. Gün boyunca güvenli ve dengeli kalmalısın ki insanların değişken duygularından ve tavırlarından etkilenme.Bugün eviniz yol geçen hanına dönmüş gibi hissedebilirsiniz. Misafirler, haber getirenler, geçerken uğrayanlar çok olacak. Sizin ise tek istediğiniz televizyon izlemek ya da bir köşeye kıvrılıp kitap okumak, dolayısıyla bu durumun keyfinizi kaçırması anlaşılabilir. Siz yine de her zamanki nazik kişiliğinizden ödün vermeyin. Yapabiliyorsanız ailenizden birinin arayıp soranları idare etmesini rica edin. Her ne kadar sinirleriniz bozulmuş olsa da kimseyi kırmak istemezsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Annenizin etkisi bugün aklınızda olabilir. Annenizin geçmişte ve günümüzde nasıl düşündüğünüz, hareket ettiğiniz ve hissettiğiniz üzerinde muazzam bir etkiye sahip olması muhtemeldir. Her burç için, karşıt bir burç vardır. Sizin için Akrep, karşıt burcunuz Akrep. Eğer anneniz karşıt burcunuza mensup ise, çatışma ve yanlış anlaşılma daha kolay meydana gelebilir. Onu ve ilişkilerini anlamanıza yardımcı olmak için bugün onun burcu hakkında bilgi edinmek için zaman ayırın.

25 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatleri boyunca enerji alanınızı korumaya, negatif düşüncelerden sıyrılmaya odaklanın. Hayatınızla ilgili önemli farkındalıklar kazanabileceğiniz, ruhsal tarafınızın ön planda olacağı bir gün.

25 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncesizce davrandığını hissettiğin konuları telafi etmek isteyebilirsin. Sağlık sorunların ile alakalı daha dikkatli olmak istiyorsun. Hijyen ürünlerini yenileyebilirsin. Kendini daha açık bir şekilde ifade etmek isteyeceksin. Evli bir Akrep burcuysan, eşinle romantik bir gece geçirmek için hazırlıkların olabilir.

25 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ihmal ediyorsunuz. Stres ve yorgunluk dolayısıyla bazı sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Kendinize zaman ayırmalı, hem fiziksel hem ruhsal sağlığınız için gerekli önlemleri almalısınız.

25 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendi iç dünyanıza daha fazla yönelme ihtiyacı duyabilirsiniz. Kimi zaman gizli kalan hassasiyetler de gün yüzüne çıkabilir. Daha akılcı olmalısınız.

25 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak güzel gelişmeler yaşayacak olsanız da kendinizi çok kaptırmamaya çalışın. Bu süreçte kırıcı olmamaya dikkat etmelisiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabileceğiniz, varolan ilişkilerinizi romantizmle sürdürüp, etkili görüşmeler ve iletişimle iyileştirebileceğiniz, birlikte kaliteli vakit geçirebileceğiniz ve işlerinizin tanıtımlarını en iyi şekilde gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Çocuklar, aşk hayatı ve tatiller konusunda pozitif bir gündesiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Diğerleri, durumunuz hakkında ne düşündüklerini size söylemek için biraz ısrar edebilirler ancak onlara aldırış etmeyin. Sizin için gerçekten neyin en iyi olduğunu yalnızca siz bilirsiniz, bu yüzden kendinizi ve yalnızca kendinizi dinleyin. Duyduğunuz her şeye inanmayın.

25 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal isteklerinizde aşırıya kaçtığınız zaman, kendinizi huzursuz etmenizin anlamı yok. Sınırlarınızı bilmenize rağmen; tutkularınız yüzünden, heyecanlarınızı dengeleyemiyorsunuz. Başlangıçlar konusunda fazla ısrarcısınız. 

25 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm düşüncelerinizi maddi konular üzerine yoğunlaştırabilirsiniz; çeşitli para kazanma yöntemleri üzerinde kafa yormanız olasıdır. Diplomatik yaklaşımlar benimserseniz, girişimlerinizden sonuç almanız mümkündür.

25 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte tutkulu anlar geçireceksiniz ve kendinizi tazelenmiş hissedeceksiniz. Çok yakındahayatınız ile ilgili karşınıza harika fırsatlar çıkacak. Gün içinde fiziksel olarak daha aktif olmaya çalışın.

25 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde sevgilinizi çok eleştiriyorsunuz. Ona karşı içinizde sürekli beslediğiniz gizli bir güvensizlik var. Sudan sebeplerle onu suçlamak yerine, güvensizliğinizin nedenini dile getirin. İş yoğunluğunuzun artması yüzünden strese girebilirsiniz. Kararlarınızı alırken duygularınıza değil mantığınızla onay vermeniz sizin açınızdan daha iyi olacak. Hobilerinize yaptığınız harcamalar fazla göze batmaya başladı! Gözlerinizi kontrol ettirin. Çektiğiniz başağrıları göz problemlerinin bir belirtisi olabilir.

25 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 43' 15" R
Ay
Başak
02° 22' 51"
Merkür
Boğa
00° 28' 55"
Venüs
Boğa
20° 27' 40"
Mars
Koç
11° 50' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 24"
Satürn
Balık
17° 49' 24"
Uranüs
Boğa
23° 15' 40"
Neptün
Balık
29° 20' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 42"
Lilith
Başak
25° 05' 26"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 16/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>