Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kararlarının Arkasında Duracaksın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün bağışlayıcı bir ruh halinde olabilirsiniz. Biri eskiden duygularınızı incitmiş ya da sevdiğiniz biri size karşı zalimce veya eleştirel davranmış olabilir. Bu kişi ile ilişkinizi sona erdirmek isteseniz de, bugün aklınızda başka şeyler olabilir. Sizi inciten insanla konuşmayı deneyin. Duygularınızı net bir şekilde ifade edin ve karşılıklı anlaşmayı sağlamaya çalışın. İlişkiniz bu süreçte daha da güçlenebilir.

Hayat şu an size yardım ediyor. Eğer dindar bir insan olsaydınız, bunu ilahi bir güce bağlayabilirdiniz. Bu şey her ne ise, koruyucu meleğiniz daima yanınızda. Belki de, yaşamınızda yeni bir şeye başlamak, ev taşımak, yaşam tarzınızı değiştirmek veya yeni bir işe başlamak istiyor olabilirsiniz. Şu anda yapmak istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz ve her şey yoluna girecek!

Bugün, dışarı çıkmak ve biraz egzersiz yapma isteği arasında gidip gelebilirsiniz, ya da sandalyenizde kıvrılmak ve yarım bıraktığınız kitabı okumaya koyulmak arasında. İkisini de yapmamanız için gerçekten bir neden yok. Dışarı çıkın, enerjik bir yürüyüş yapın ve döndüğünüzde en sevdiğiniz kitabı okumaya başlayın. Önemli olan, bir şeyi yapmak için diğerinden vazgeçmek değil, ikisi arasındaki dengeyi kurabilmek. Haydi başlayın!

Başkalarının ruh hali seni etkileyebilir. Havaya hakim olan yoğun duygu içerikli enerjiye karşı ekstra duyarlı olabilirsin. Eğer aile üyelerin, arkadaşların stresliyse, onların gerginliklerinin sana geçmesine izin verme. Biraz tek başına vakit geçir. Sakinleştirici bir yürüyüşe çık veya banyo yap. Meditasyon için de vakit ayır ve son dönemlerde yaşadıklarının üzerinden geç. Olan biten üzerine düşünebilirsen iyi hissedeceksin.Eğer düzgün organize olduysan ve hazırlandıysan, günün dingin ve yumuşak geçtiğine tanık olabilirsin. Fantastik hayallere ve ilginç fikirlere kendini bırakmaktan çekinme. Normal günlük rutinin kırma hakkını kazandın. Tabi eğer görevlerini bir süredir aksatıyorsan, şu sıralar önümüzdeki günlerini planlayarak zaman kazanman gereken günler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birileri sizi avantajlı durumunuzdan alıp kendinize getirmek derdinde olabilir. Keyfinizi bozmak isteyenlerden sakının, ancak durumun nereden kaynaklandığının da bilincinde olun. En önemli nokta başkalarını olduğu gibi kabullenmek. Ne kadar az inatlaşırsanız sizin için o kadar iyi olacaktır. Acele etmeyin ve hiçbir şeyi fazla abartmayın.

26 Mart 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünilişkileri, çalışma ortamınızda yenilikler ve yeni durumlar olabilir. İş bağlantılarıyla yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Birden fazlave görevi tamamlayabilirsiniz.

26 Mart 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Yeni bir sayfa açarak güne merhaba diyeceğin bugünde, aldığın kararların arkasında durarak güçlü bir irade ortaya koyacaksın. Başkalarının işlerine burnunu sokmasına izin vermeyeceksin. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin ailesindeki sağlık sorunları gündemine gelebilir.

26 Mart 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı yanlış anlaşılmalar çevrenizdeki insanlarla sert diyaloglara girmenize neden olabilir. Yanlışları doğruya çevirmeli, altta yatan sebepleri bulmalısınız. Böylece sizin sebep olduğunuz bir olumsuzluk varsa bunu dar fark edebilir ve iyileştirme fırsatı yakalamış olursunuz.

26 Mart 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal gruplarda olmaktan hoşlanacağınız zamanlar var. Gelecek beklentileriniz için yeni hedefler koymak isteyebilirsiniz. Gün içinde önünüze çıkan engeller keyfinizi kaçırabilir. Uğraştığınız işleri bozup tekrar yapmak isteyebilirsiniz. Acele karar vermemeye çalışın. Teknik konular üzerinde çalışabilirsiniz.

26 Mart 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda mesleki konularda hedeflerinize yürürken kendinizi iyi planlamalı ve taktik hatası yapmamalısınız.

26 Mart 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ortak çalışma ve aktivitelere katılabilirsiniz. Geleceğe yönelik fikir ve düşüncelerinizi tartışabilirsiniz. Yan yana gelen Venüs ve Güneş gündelik yaşamınıza, çalışma ortamınıza güzellikler katmanıza yardımcı olabilir. Pozitif bakış açınızla çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz.

26 Mart 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yalnız başınıza kalıp işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. Başkalarının size yardım etmesine izin vermek konusunda pek hevesli değilsiniz. Zaten onlar da yardım başlığı altında size karışmaya çalışacaklar.

26 Mart 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 Bugün yakın dostlarınızla bir araya gelecek, bir takım işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek.

26 Mart 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konuların öne çıkmaya başlayacağı bir gün geçirmeniz olasıdır. Yakın arkadaşlarınız veya akrabalarınızla ilgili olarak hiç hesapta olmayan bir masraf yapmanız gerekebilir. Harcamalarınızı da tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

26 Mart 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kriterlerinize uygun bir partner adayıyla tanışacaksınız ve kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için bir uzmandan destek alabilirsiniz. Beslenme düzeninizde sağlıklı değişiklikler yapın.

26 Mart 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni biriyle tanışacaksınız. İlk başta size çok sempatik ve güvenilir gelen bu kişi sonradan sizi hayrete düşürebilir. Şimdiden önleminizi almaya bakın. İşinizle ilgili beklentilerinizin karşılanmaması performans düşüklüğüne neden olabilir. En azından çalışma arkadaşlarınızla gerginlik yaşamamaya çalışın. Alacağınız vereceğiniz birbirine karışmış durumda. Bir an önce bütçenizi gözden geçirin! Sağlığınızla ilgili endişeleriniz yine yersiz çıktı. Ama bu sizi pek rahatlatmadı.

26 Mart 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 09' 13" R
Ay
Aslan
12° 46' 49" R
Merkür
Koç
28° 29' 39"
Venüs
Boğa
18° 27' 43"
Mars
Koç
10° 36' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 23"
Satürn
Balık
17° 42' 34"
Uranüs
Boğa
23° 10' 00"
Neptün
Balık
29° 17' 60"
Plüton
Kova
02° 04' 19"
Chiron
Koç
21° 25' 42"
Lilith
Başak
24° 54' 38"
True Node
Koç
14° 53' 09"
Son Güncelleme : 14/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>