Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte çağırılacağınız bir arkadaş topluluğunda aranızdaki küçük gerginliği yok edebilirsiniz. Gün içinde yaşanan alakasız problemlerin ilişkinizi etkilememesine gayret sarf etmelisiniz. Para Durumu Harcamalarınızı kısıtlamanız gereken bir gündesiniz. Sağlık ve eğitim ile ilgili bazı masraflarınız olabilir. Alışverişlerden bir süre daha uzak durmanız gerekecek.

Gelecek günler için umutlanacaksınız ve bu sizin temponuzu olumlu yönde etkileyecek. Ortak umutlar, eklentiler içinde olduğunuz insanların olumlu elektrikler alıyorsunuz. İşyerinizdeki gelişmeler sizi canlandıracak. Dikkat Olaylara iyimser yaklaşmanızda yarar var. Şüpheciliğin size yararı olmadığını biliyorsunuz ama yine de vazgeçmiyorsunuz.

Parasal konularda yeni kararlar almak için uygun bir günde değilsiniz. Mantık hataları yapabilirsiniz ve para keybedebilirsiniz.

Genel olarak gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenize karşı oldukça hassas olacaksınız ve duygusal tepkiler vereceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde tanıştırılacağınız kişileri ilginç bulup onlarla dostluk kurmak isteyeceksiniz. Bu yakınlaşmaların altında çok insani çıkarlar yatıyor. Özel yaşamınızda da işinizde de önemli sorunlar taşımıyorsunuz. Ama yakınlarınızın, son zamanlarda en küçük problemleri bile büyüttüğünüze dair düşünceleri var. Zor biri imajı size denk düşmüyor.

27 Aralık 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 05:33 Ay-Güneş görünümü, sizi rahatlatır. En azından üzerinizdeki baskıları hafifleticidir. Yeni kişilerle tanışmanızı, işlerinizi düzene koymanızı sağlar. Saat 14:49 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, bazı durumlara müdahale edememenin sıkıntısını yaşarsınız. Aslında size göre tedbir almışsınızdır. Ancak iyi niyetinizi kullanan insanlar yüzünden sinirlenirsiniz. Saat 14:52 Ay-Satürn görünümü, ailenizin üstünüzdeki etkisini işaret ediyor. Bir büyüğünüzün sorumluluğu sizi zorlayabilir. Bugün onunla ilgilenmeniz gerekebilir. Evinizle ilgili tamirat bakım işleriniz olabilir. Saat 20:09 Ay-Neptün karşıtlığı, aşk hayatınız çocuklarınızla alakalı konuların bilinçli bir şekilde ele alınması, titizlikle takip edilmesi anlamında yararlıdır. Ancak paramızın hesabını da iyi yapalım. Açılmayalım.

27 Aralık 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Zorlukların üstesinden geliyorsun! Çalışma ortamındaki gerginlik, seni son zamanlarda iyice sıkıyor. O yüzden bugün birlikte çalıştığın insanların uzun zamandır eleştirdiğin tutumlarına artık sert bir tepki gösterebilirsin. Kavgacı değil ama lider ruhlu biri olduğunu herkese gösterebileceğin bir gün. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişiyle aranızda gizli bir çekim oluşabilir. Günlük sorumluluklarının, ufak tefek işlerinin üstesinden kolaylıkla gelebilirsin. Uzun zamandır gergin olan aile ilişkilerini yeniden gündeme getirebilir. Uzun zamandır sevilmediğini, hak ettiğin ilgiyi görmediğini düşünüyordun. Bundan yoruldun ve yıprandın. Artık bu kaygılarının yersizliğini keşfetmenin tam zamanı geldi çattı.

27 Aralık 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre bağlantılarınızın güçlenebileceği gibi hayatınıza yeni insanlar da dâhil olabilir. Bir arkadaşınızın daveti günü renklendirebilir. Bununla birlikte bekâr olan akrepler için oldukça hoş sürprizlerin olabileceği bir gün.

27 Aralık 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sabah saatlerinde yaşanan süreçleri takip etmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizde aksamalar olabilir. Günün ikinci yarısı keyfinizi yerine getiren olaylar yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. İşten gelen paralar söz konusu olabilir.

27 Aralık 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz ise elinizden geleni yapıyorsunuz. Başarılı olacaksınız. Söylentilere kulak asmıyor ve bildiğinizi okuyorsunuz.

27 Aralık 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde duygularınız sıklıkla değişebileceği gibi kolay parlamaya da müsaitsiniz. Temponuz oldukça yoğun olacak. Maddi anlamda sıfırlanıp yeniden düzen kurma zamanlarınız. Birçok Akrep burcu var olan bütün borçlarını ödeyip yeni yatırımlar için fırsatlar yakalayacaktır. İlişkinizde beklentileri biraz aşağı çekmeniz gerekiyor.

27 Aralık 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal konuların önem kazandığı bir gündesiniz. Romantik konularda fazla kırılgan olabilirsiniz. Günü zihinsel faaliyetlerle geçirmeye çalışın. Uzun vadeli eğitimler, anlaşma ve planlar yapılabilir.

27 Aralık 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ederken bugün dostlarınızla faydalı ilişkiler kurabilirsiniz. Yardımseverlik teması ön planda olur. Dernek faaliyetlerinin raporlama çalışmaları için harika bir gün. Geleceğe ait ümitlerinizi şekillendirmek için dostlarınızın fikirlerinden yararlanabilirsiniz.

27 Aralık 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

27 Aralık 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 50" R
Ay
Terazi
25° 20' 05" R
Merkür
Boğa
06° 30' 13"
Venüs
Boğa
25° 56' 40"
Mars
Koç
15° 14' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 30"
Satürn
Balık
18° 07' 04"
Uranüs
Boğa
23° 31' 10"
Neptün
Balık
29° 26' 34"
Plüton
Kova
02° 01' 50"
Chiron
Koç
21° 44' 04"
Lilith
Başak
25° 35' 05"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>