Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin tadını çıkartamıyor, feci şekilde kıskanılıyorsunuz. Bunun için özel bir çaba harcamadığınızı savunsanız da dışardan pek öyle görünmüyor. Bu oyuna bir son vermelisiniz.

İş hayatınızdaki tekdüzelik devam ediyor. Bugün de pek önemli bir değişiklik görülmüyor. Kendinizi yine yığılmış sizi bekleyen işlerin koynuna attınız. Günü onlarla cebelleşerek geçireceksiniz.

Kazancınız gayet tatminkar, sıkıntı çekmenizin ana nedeni müsrif oluşunuz. Çevrenizde sizden çok daha şık görünümlü ve daha doyumlu insanlar, bunu sizden çok daha ucuza sağlayabiliyorlar.

Size bilinçli olarak verilen yanlış bir bilgi sizi yanlış yöne yönlendiriyor. Dönüp bu bilginin kaynağında bir araştırma yapmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, yeni insanlarla tanışmak, yeni yerler görmek isteyebilirsiniz. Seyahatler gündeminize gelebilir. Öğle sonrasındaki sert Merkür açısında gizli, kapaklı durumların sizi zihinsel olarak düşürmesine izin vermeyin.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 03:03 Merkür-Pluto görünümü, gücünüzü kanıtlamak, başarılı olmak yolunda kendinize güvenmenin, kimlerleveya özel bağınız varsa bunları bilinçli şekilde düzenlemenin önemini vurguluyor. Üzerinde düşünülen işler veya yeniliklerin bir daha ele alınması ve bunların dışarıya sunulması aşamasında heyecanınız yüksek. Fakat başarılı olabilirsiniz. Yeter ki,planınızı doğru şekilde düzenleyiniz. Saat 05:10 Ay-Pluto karşıtlığı, derinlikli analiz yapmanızı, işlerinizi hırslı bir şekilde yoluna koymanızı, insanları ikna etmenizi sağlar. Daha fazla kendinize güvenirsiniz. Saat 05:27 Ay-Merkür görünümü, aile özleminin, anne hasretinin, sevdiklerimize olan ihtiyacımızın göstergesidir. İçimizde bir türlü yerli yerine oturmayan, bazen bizi elde olmadan üzen ilişki meselelerine bu saatlerde kafamızı takabiliriz. Saat 11:33 - 4 Ekim saat 00:12 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Mümkünse, ılımlı şekilde konuşalım. Ancak bir tartışmaya yol açacaksa kendimizi boşluk süresince üzmeyelim. Bu süre içinde, güven vermeyen her şey sizde tedirginlik yaratabilir. Birileri hassasiyetinizi anlamadığında kızabilirsiniz. Genelde ailevi konular üzerinde bir hayli durabiliriz. Geçmişteki güzel günleri daha fazla hatırlayabilir, bugünle karşılaştırabiliriz. Değer verdiklerimiz ve değer gördüklerimizle çevrili bir dünyada yaşamamız dileğimle,,

3 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay günün büyük bir bölümünde boşlukta olacak. Merak ve dedikodu günü. Önemli konularda aceleci olman, hata yapmana neden olabilir. Hayatına yeni bir düzen getirmek istiyorsan, olayları akışına bırakman daha sağlıklı olacaktır. Daha önce kafa yorduğun ve ilhama ihtiyaç duyduğun konularda çözüme ulaşıyorsun. Eğer tez yazan bir Akrep burcuysan, yaratıcı fikirler bulabilirsin. Eğer kendini umutsuz bir âşık olarak görüyorsan, aşk hayatınla ilgili ?net? gelişmeler yaşanabilir. Ailenden uzakta yalıyorsan, onlara duyduğun özlemin arttığını fark edeceksin. Bu durum özellikle akşam saatlerinde seni olduğundan daha duygusal yapabilir. Duygularını yakınlarınla ya da bir arkadaşınla paylaşman iyi gelecektir.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pozitif ruh haliniz sayesinde çevrenize karşı daha anlayışlı ve duyarlı davranabilirsiniz. Bilime karşı olan merakınız ile araştırmacı ruhunuzun ön plana çıkacağı ve bazı konularda aydınlanma yaşayacağınız verimli bir gün olabilir.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konularda sorumluluk alabilirsiniz. Sizi strese sokan bazı olaylar gelişebilir, sakin kalmanızda fayda var. Finansal konularda yeniden harekete geçebilir ve farklı görüşlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Gün içinde kendinizi yorulmuş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Sezgilerinizi de kullanmayı deneyin

3 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışmalarınız hayatınızı heyecan verici bir rotaya getirecek. Azminizin karşılığını alabileceksiniz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alacağınız bir haberle duygularınız yükselecek. Heyecanlı ve huzursuz bir hal içine girebilirsiniz. Duygularınızı denetim altına almalı ve olayları gereğinden fazla büyütmemelisiniz. Bugün kendinizi ve içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirebilir ve şartlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Hedeflerinizde geçici aksamalar olabilir. Gözden geçirip devam edin. Zihin ve duygular gün boyu çelişecektir. Sezgilerinize güvenin. Meditatif müzikler iyi gelir.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda seyahat eden Ay, bugün size hislerle ve duygusal zekayla kararlar aldırtır. Koruyup kollamak, beslemek, büyütmek ana temanız olacaktır. Uzaktaki sevdiklerinizle duygusal mesajlar paylaşabilir ya da onların yanına gitmek için seyahat programınızı netleştirebilirsiniz. Sindirim ve boşaltım sisteminize dikkat edin. Fazla yağlı yiyecekler yemekten kaçının.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

3 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 06' 26" R
Ay
Terazi
01° 40' 50"
Merkür
Boğa
03° 43' 38"
Venüs
Boğa
23° 30' 29"
Mars
Koç
13° 44' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 25"
Uranüs
Boğa
23° 24' 17"
Neptün
Balık
29° 23' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 12"
Lilith
Başak
25° 21' 55"
True Node
Koç
14° 56' 00"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:47

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>