Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Davranışlarını Sentezliyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün gerçek sevgi ve şefkatle karşılaşmaya hazır olun. Arkadaşlarınız, aileniz ve çok özel olan sevgiliniz size normalden çok daha fazla ilgi gösteriyor olabilir. Bir grup etkinliği veya başka bir sosyal etkinlikte, sevgilinizle beraber arkadaşınız olabilecek ilginç insanlarla temasa geçebilirsiniz. Önemlibağlantıları olabilecek kişilerin isimleri ve telefon numaraları dahil olmak üzere birçok konuda bilgi alışverişi yapacaksınız. İyi eğlenceler!

Kendinizi açın ve bugün biraz daha sosyal olmaya çalışın. Başkaları ile geçirilen zamanın, ilk başta olacağını düşündüğünüzden çok daha ödüllendirici olduğunu göreceksiniz. Sizi çevreleyen entelektüelleşme ağına girdiğinizde ortaya büyük bir bilinç genişlemesi çıkıyor. Sonunda oldukça derin ve son derece anlamlı ve orataya çıkacak spontane konuşmalar karşısında şaşıracaksınız.

Zihniniz çok açık, aktif, her türlü zorlukla başa çıkabilecek kadar hazır, ve istekli. İnsanlar bunu hemen fark edecek bu nedenle eğer kendinizi insanların yardım ve tavsiye istekleriyle boğulmuş halde bulursanız şaşırmayın. Bunlarla başa çıkabilirsiniz. Başkaları için yapabileceklerinizi yapın fakat kendiniz pahasına değil. Ateşlenebilirsiniz, dikkat edin. Bütün haftasonunu yatakta hasta halde geçirmek istemezsiniz. Hızınızı kendinize göre ayarlayın böylece yarın için de enerjiniz kalır.

Belli başlı proje ve görevler sana tamamlanması zor olarak görünüyorsa, günün enerjisinden faydalanmayı deneyebilirsin. Bu enerji, ihtiyacın olan bütün gayreti ve isteği sana sunuyor olacak. Ayrıca insanlarla bir araya gelip önemli meseleleri konuşmak için de güzel bir gün. İletişim vebirliği yeteneklerin artacak ve kararlar daha hızlı verilebilecek. Harika ve üretken bir gün geçirebilirsin!Bugün bir barıştırma görevi üstlenmeniz gerekebilir. Arabuluculuk yapılması gereken bir durumun ortasında kalabilirsiniz. Her iki tarafın da meseleleri sakin ve mantıklı bir şekilde masaya yatırmasını sağlayın. Grupları saldırgan bir tavır takınmak yerine müşterek noktalar bulmaya teşvik edin. Renkli kişiliğiniz ve cesur ifade tarzınız bu noktada galip gelmenizi kolaylaştırabilir. Bu yüzden devreye girip politikacı rolünü oynayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda, herkesle her şey hakkında tartışan inanılmaz derecede açık görüşlü biriydin! Lafınızı esirgemez, hiçbir şeyi tolere etmez, başkalarının söyleyeceklerini dinlemezdin. Son zamanlarda sana ne oldu? Kişisel ifade özgürlüğünü engelleyen kurumlarla savaşacağını söylüyorsun. Ama aslında kendinize karşı mücadele veriyor olabilir misin?

3 Eylül 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güven sorgulamasına düşebilir, kendi içinizde hassasiyetlerinizle farklı duygulara kapılabilirsiniz. İyilik ve fedakarlık yapmak, beklentisiz hareket etmek gün içinde bolluk ve bereketi hayatınıza sunabilir. Geleceğe dair merakınız artabilir.

3 Eylül 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerine karşı muhalefet olunmasından rahatsızlık duyuyorsun. Hoşlanmadığın konuların sürekli olarak karşına gelmesi seni değişime zorlayabilir. Çevrene karşı gerek davranışların gerekse de tutumların değişebilir. Evli bir Akrep burcuysan, eşinle baş başa vakit geçirmek isteyeceksin. Romantik bir plan yapmak için yakın arkadaşlarından tavsiye almayı düşünebilirsin.

3 Eylül 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda olumsuz bir takım gelişmeler yaşanabilir. Yanlış yapılan işlerde suç tamamen sizin üzerinize atılmak istenebilir. Yapacağınız konuşmalarda net ve anlaşılabilir olmaya önem verin.

3 Eylül 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için heves içinde olduğunuz bir gündesiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Ruhsal olarak etkilendiğiniz konuların üzerinde araştırma yapacağınız zamanlar var. İşlerinize yeniden yön vermek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız kişilerle akşam birlikte olmak isteyebilirsiniz. Birlikte organizasyonlar yapabilirsiniz.

3 Eylül 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptıklarınız sonrasında pişman olduğunuz şeylere dönüşebilir. Bu yüzden iyi planlama yapmalı ve herhangi bir konuda hamle yapmadan önce iyi düşünmelisiniz.

3 Eylül 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizin için en kıymetli kişiler bir teşekkür edin. Kelimelerin olayların özüne kolayca inebildiğini fark edeceksiniz. Güçlü duygularınızı dizginleyin ve onları girişimleriniz için itici güç olarak kullanın. Bugün aklınızdan çıkarmamanız gereken en önemli şey, gittiğiniz yolda size yardım eli uzatan kişiler. Herkes hassa ve sevgi doludur o yüzden siz de onlara karşı öyle olun. Çevrenizdeki tüm herkesle eğlenceye doyun.

3 Eylül 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aslında mutluluğa olukça elverişli bir noktadasınız ancak zihniniz size oyunlar oynayarak durumun stresli bir hale getirebilir. Bir öncelikler listesi oluşturmak veya yapılacaklar listenizle başa çıkmak için size gerçekten hiçbir şey başarılmamış gibi hissettiren dağınık bir liste yerine adım adım bir yaklaşım benimsemek yardımcı olabilir.

3 Eylül 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor ve sevecen davranıyorsunuz. Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Formunuzu bozmanız an meselesi unutmayın.

3 Eylül 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

3 Eylül 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize göre bir partner adayı aramaya devam ediyorsunuz ve çok umutlusunuz. Finansal olarak iyi bir konumdasınız ve geleceğiniz için birikim yapmaya başladınız. Bugün kendinizi çok neşeli ve enerjik hissedeceksiniz.

3 Eylül 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Ciddi bir karar vermeniz gerekebilir. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Dostlarınızın desteğini almalısınız. Mutlaka bir çözüm bulunur, moralinizi bozmayın. Üzerinizde baskı hissetmeyin. En doğru kararı vermenizde yardımcı olacak her şeyi deneyin. Parasal konularda büyük sürprizler ve ani değişiklikler olabilir. Ağız sağlığınız için tehlike demek, genel sağlığınız için de tehlike demektir. Bir diş bakımı yaptırmanızın zamanı geldi.

3 Eylül 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>