Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız ilişkiye daha da saygı duyma yolunu seçebilirsiniz. Çevrenizde gözlemlediğiniz olumsuz örnekten, aşka sorular çıkartıp bir yabancılaşma şeklinde etkilenmeniz gerekmiyor.

İşine pek güven duymadığınız birinin bir konuda gösterdiği çaba, onunla ilgili görüşlerinizi değiştirecek. Çözümsüz görüp gözünüzü korkutan problemler bir bir çözülüyor. Rahatlayacaksınız.

Bu günler içinde parayla ilgili bir hukuk işiniz olabilir. Para sıkıntılarınız geçmişe oranla bayağı azalmış durumda. Ama siz, bu sıkıntıları daha da aza indirme çabaları içindesiniz.

Biriyle ilgili önyargınızda zaman sizi haklı çıkartacak. Değişik, ilginç kişiliğiyle, hakkında yaptığınız tespitlerde tepkiler de aldığınız bu kişi, yakında herkese itici gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sessiz halletmeye çalıştığınız bir problem, iradeniz dışında kulaktan kulağa yayılıyor. Bundan sorumlu tutup suçlayacağınız kişi, ummadığınız şekilde ters tepki verebilir. Geçmişte başınızdan geçen sevimsiz bir olayı, onun bir benzeri olaya tanık olarak yeniden anımsayacaksınız. Bu, sıkıntılı bir iki gün geçirmenize neden olabilir.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, günün ilk etkili enerjisi Saat 02:40 Ay-Güneş olumlu görünümü sizleri rahatlatır. En azından üzerinizdeki baskıları hafifleticidir. Saat 08:22 Ay-Neptün karşıtlığında, kiminle konuşsak dertlerinden endişelerden bahsederler. Fakat bir ses, aşk sana yakın der. Ne dersiniz, biraz rahatlamak için o sese kulak verelim mi? Saat 17:15 Ay-Pluto görünümü, sizi destekleyicidir. Çevrenizdeki insanlar üzerinde sözel anlamda etkili olabilirsiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal hayatın haftanın ilk günlerinin tam tersine oldukça hareketli olacak. Rakiplerin geri çekilmesi ile güvenin yeniden oluşuyor. Sana pek uymasa da bile bile yakınlık kurmak istediğin biri olabilir. Sadece kendini düşünürsen, karşındaki kişinin kalbini kırabilirsin. Sonu belli başlangıçlar ne kadar doğru olur? Gün içerisinde sevdiğin bir arkadaşının doğum günü kutlaması için özel planlar düzenleyebilirsin. Uzun süreli ilişkin varsa, ilişkini bir üst seviyeye taşımak isteyebilirsin. Ya da birbirinizin ailesiyle tanışmak için gün belirleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde baba ailesinden bir yakınınla ufak bir tartışma yaşayabilirsin. Bu tartışmayla bazı insanları değiştiremeyeceğine kanaat getirebilirsin.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hayatın genel akışında bazı aksamalar yaşanabilir ve planlar umduğunuz gibi ilerlemeyebilir. Ancak bunlar geçmiş sorumlulukların ertelenmesi sebebiyle yaşanabilir. Sorumluluklarınıza odaklanın.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak da güzel.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal konularda yeni adımlar atacaksınız. Maddi güvenliğinizi arttıracak kazançlı bir işe gireceksiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla ve dostlarınızla bir araya gelebilir, davet ve organizasyonlara katılabilir, sosyal paylaşımlarınızla göz önünde olabilirsiniz. Yenilikçi fikir ve düşüncelerinizi ortaya koyabileceğiniz ve ortak çalışmalarda yer alabileceğiniz bir gündesiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ifade etme arzunuz yüksek. Gün boyu sosyalleşmek duygu ve düşünceleri paylaşmak önemli. Düşüncelerinizin onaylanmasına takılırsanız insanlarla çatışabilirsiniz. Dengeyi korumak ve idealleriniz konusunda baskıcı davranmamak önemli.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcundaki Ay, sizin arkadaşlarla rahat ama üretken bir gün geçirmenizi sağlar. Eleştirel konuşmalardan çıkarılan dersler alacağınız kararları ve geleceğe dair görüşlerinizi destekler. Toprak alım satımı, organik tarım, sağlıklı beslenme günün gündemini oluşturur. Sosyal ilişkileriniz canlanır. Arkadaşlarınızın sorunlarına kulak vermelisiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

3 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 58' 09" R
Ay
Akrep
00° 10' 19" R
Merkür
Koç
16° 07' 46"
Venüs
Koç
22° 49' 05"
Mars
Balık
24° 35' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 25' 01"
Satürn
Balık
15° 58' 03"
Uranüs
Boğa
21° 58' 19"
Neptün
Balık
28° 42' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 46"
Lilith
Başak
22° 36' 05"
True Node
Koç
15° 38' 43"
Son Güncelleme : 23/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>