Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tam istediğiniz ilişkiyi yaşadığınızı savunuyorsunuz. Ama arada bir karşılaştığınız çözümsüzlükler karşısında da yanıtlar arıyorsunuz. Sevgiliniz sizi biraz yönlendiriyor gibi.

Bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor. İş hayatınızda bugünlerde elle tutulur bir problem görünmüyor. Zamanında yetiştirdiğiniz işler sizi rahatlattı.

Sıkışık durumlarda birikiminize dokunup dokunmamakta kararsız kalıyorsunuz. Ortalama diyerek, kendinize biçtiğiniz kazanç konusunda biraz daha mütevazı olabilirseniz, kafanızdaki para sorunu epeyce azalacak.

Birkaç kişiyi ortak etmeniz gereken bir kararı, tek başınıza vermek üzeresiniz. Bu kararı tek başınıza verip sonradan sorumluluğunu üstlenebileceğiniz koşullara sahip değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde genel anlamda duyduğunuz isteksizlik, bugünlerde sizi terk edebilir. Hayata çok daha istekli bakacağınız yenilikler şu sıralar kapınızda. Sıkıntı yaratan sorunlara bilinçli olarak nötrleşmeye çalışacaksınız. İkili bir ilişkinizde henüz farkına varamadığınız olumluluklar var. Bunların gittikçe belirginleşmesi ilişkiye verdiğiniz önemi arttıracak.

4 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün tamamında Ay Kova burcunda ilerliyor. Aileniz ve eviniz odak noktanız olabilir. Ev değiştirme düşünceniz varsa bugün aradığınız nitelikteki evler karşınıza çıkabilir. Evinizin içinde de dekor değişiklikleri yapabilirsiniz. Bu değişiklik bile hayatınıza olumlu bir enerji verecektir. Akşam Ay-Jüpiter arasındaki pozitif açı etkili oluyor. Ailenizi ilgilendiren bir konuyla ilgili sevindirici haber alabilirsiniz. Hep beraber bu gelişmeyi kutlayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

4 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişikliklere hazırlanıyorsun!İş yerinde radikal değişikliklere şahit olabileceğin gibi, iyi anlaştığını düşündüğün bir arkadaşının senin hakkında yaptığı yorumlar canının sıkılmasına neden olabilir. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinin incelikli yaklaşımları karşısında duygusallaşabilirsin. Bir süredir evinde yapmak istediğin ufak tefek değişiklik isteğin, gün içinde karışılacağın cazip bir teklif ile şekil almaya başlıyor. Beklemediğin bir anda eline geçen nakit parayı hemen değerlendirip salonda artık demode bulduğun birkaç eşya için kullanabilirsin. Akşam arkadaşlarınla organize ettiğin planın iptal edilmesi, dışarı çıkmana engel olmayacak, bir arkadaşına kahve içme davetinde bulunabilirsin.

4 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde biraz daha fazla empati yapmak önemli olacaktır. Gündelik rutinlerinizle ilgili yenilikçi yaklaşımlar benimseyebilirsiniz.

4 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aileye ve köklere ait konular var. Ev hayatınızla ilgili değişiklik düşünüyorsanız, bugün karar verebilirsiniz. Bireyselliğinizi daha fazla yaşamak isteyeceğiniz bugünde yeni fikirlerinizin peşinden gitmek isteyeceğiniz zamanlar var. Bugün seçimlerinizde iç sesinize kulak verebilirsiniz. Akşam saatlerinde aşırılıklardan kaçınmaya özen gösterin.

4 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çekiciliğinizin bilincinde olarak bugün karşı cinsi manipüle etmeye yönelebilirsiniz. Uzun vadede çevrenizdekileri kaybetmenize sebebiyet verebilir.

4 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününde geçmişe dair konular gündeminize gelirken aileniz, aile dostlarınız ve akrabalarınızla haberleşebilir veya görüşebilirsiniz. Evinizle daha çok ilgilenebilirsiniz.

4 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yaratıcı becerilerinize yoğunlaşıp, huzur arayışında olabilirsiniz. Ailenin sizi saran kollayan güvenli alanı memnun ederken, akşam üstü beklentileri yüksek tutup tartışabilirsiniz.

4 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya kafanızda birtakım ikilemler ile başlıyorsunuz. Karar verme mekanizmanız her zaman çok kuvvetlidir. Siz arada kalmazsınız. Ancak bugün sizin için istisnai bir gün olacaktır. Maddi anlamda ciddi dönüşümler yaşayacaksınız. Bugünden yarına değil tabi ki. Ancak ortada bir oluşum var.

4 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konular üzerinde yoğunlaşan düşünceler ön plana çıkacaktır. Radikal bir karar alabilir, bu yolla, ileride büyük menfaatler sağlayacak köklü değişimleri mümkün kılabilirsiniz. Cesaretinizi kaybetmeyin.

4 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 57' 03" R
Ay
Aslan
22° 48' 58" R
Merkür
Koç
29° 29' 26"
Venüs
Boğa
19° 28' 43"
Mars
Koç
11° 14' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 05"
Satürn
Balık
17° 46' 04"
Uranüs
Boğa
23° 12' 53"
Neptün
Balık
29° 19' 13"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
21° 28' 15"
Lilith
Başak
25° 00' 08"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>