Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Bitkin Hissedebilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 20%

Bugün özellikle tutkulu ve seksi hissediyor ve romantik bir karşılaşma yaşamak istiyorsunuz. Planladığınız bir randevunuz bile olabilir. Ancak, bu buluşma sizin veya partnerinizin kontrolü dışındaki nedenler yüzünden ertelenirse şaşırmayın. Eğer öyle olursa, bu duygularınızı yaratıcı faaliyetlerle yönlendirebilirsiniz. Romantik romanlar ve filmler de iyi bir aktivite olabilir, tabii asla gerçeği kadar olmasa da!

Son birkaç aydır çok çalıştınız. Çabalarınızın fark edilmediğini sanmayın! İş yerindeki üst düzey yöneticiler, size nazik bir kelimeyle hatta küçük bir ikramiyeyle takdirlerini gösterecekler. "Küçük meşe palamutlarından büyük meşe ağaçlarının yetiştiğini" unutmayın. Son başarınızı kariyerinizi bir üst seviyeye yükseltmek için kullanmalısınız. Bunu yapma zamanı. Kesinlikle bir hareket halindesiniz ve bundan faydalanmalısınız. Heyecan verici bir gelecek sizi çağırıyor.

Bugü bir tatil planı ve gezi planlayabilirsiniz. Bazı durumlarda, sizi bir seyehat tutkusu sarıyor ve siz de gidip egzotik bir yerde aniden bir gezi ayarlıyorsunuz. Pahalı bir gezi planlamasınız da, kısa bir kaçamak size çok iyi gelecek. Bugün bazı gezi sitelerini inceleyin çünkü iyi bir indirim yakalayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat acentasını arayıp bilgi alabilirsiniz.

Seçtiğin kelimelere dikkat etmelisin. Enerji, seni biraz küstahlaştırabilir. Arkadaşların bunu çok umursamayacak olsa da annen umursayabilir! Beraberindekilerle sohbet ederken ekstra hassas ol ve nabza göre şerbet ver. Yazdığın belgeleri iki kez kontrol edersen hata payını azaltmış olursun. Gezegenleri seni biraz düşüncesiz hale getirecektir; o yüzden dikkatli ol!Beklenmedik bir iletişim kuracak ve bunun epey faydasını göreceksiniz. Başkalarının söyleyeceklerine hazırlıklı olmanız mümkün değil, dolayısıyla bunu denemeyin bile. Bütün argümanlarınızı tasarlamışsınız ve bir münazaraya giriyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Aynı zamanda karşı tarafın söyleyeceklerini de kestirmeye çalışıyorsunuz ki bunları çürütmeye hazır olun. Buna rağmen gafil avlanacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafınızda olup bitenin fazlasıyla farkında olabilir ve başkalarının fikirlerini içselleştirebilirsiniz. Kendinizi çok fazla açmayın, aksi takdirde birinin düşünmeden yaptığı densizce bir yorum sizi incitebilir. Bugün en büyük huzuru ve istikrarda bulacaksınız. Hayatın maddi keyiflerinin tadını çıkarmaktan çekinmeyin.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harcamalar, para çıkışları ve dışardan gelen paralar gündeminizde olabilir. Hediyeleşmeler içinde olabilirsiniz. Bir arkadaşlık ilişkisi ise duygusal bir birlikteliğe dönüşebilir.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakinlik ve huzur istiyorsun. Sosyal hayatında sadece iyi anlaştığın insanlar ile vakit geçirebilirsin Ev işleri ile uğraşmaktan yorgun düştüğün ve sıkıldığın bir gündesin. Ailesinden ayrı yaşayan bir Akrep burcuysan onları ziyaret etmek isteyebilirsin. Onlarla hasbihal etmek sana iyi geliyor.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz git gide sadeleşiyor olabilir. Eleme yaptığınızdan pişmanlık duymasanız da küçük hatalara müsamaha göstermeniz insan kazanma açısından sizleri destekleyecektir. Sizlerin de hataları olduğunu unutmamalısınız.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla geçirmek isteyebilirsiniz. Sosyal konularla ilgili meseleler gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızla ilgili konularda başkalarından destek alabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizi yüksek tutmazsanız, sizin için daha iyi sonuçlar doğabilir. Öğlen saatlerinde gizlilik içeren işlerle uğraşmak hoşunuza gidebilir. Dernek, gruplarla ilgili işlere zaman ayırabilirsiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sınırlı bir kapsam içinde hayatınızda kaçınılmaz değişiklikler yapın. Mühtemelen sizin sınırsız zamanınız ve paranız yok. Büyük kısıtlama gözüküyor. Siz gerekli olanları öğrenmeli ve kabul etmelisiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kişiliğinizle eğlenin. Böylelikle ilgi çekici yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Harika olacağına emin olabilirsiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. İnsanın her ortama uyum sağlayabilmesi için yapacağı tek şey, çevresiyle ilişkilerinde pozitif bir bakış açısıdır. Bu konuya özen gösterin.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. Meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz. Telefonla gelen bir habere sevineceksiniz. Maddi açıdan iyi günlerin başındasınız.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ortak çalışmalara ve sosyal aktivitelere açık olduğunuz bir günde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak işlere imzanızı atabilirsiniz, onlarla fikir birliğinde olmaktan keyif alacağınız bir gün olabilir. Ancak ilişkilerde gizli kalmış olabilecek durumları gözden kaçırmayın.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hareketleriniz duygularınızın etkisinde. O yüzden karar verirken daha dikkatli davranmaya çalışın. Sevgilinizle aranızdaki iletişim harika ve bugünlerde birbirinizi çok iyi anlıyorsunuz. Geleceğe dair planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Asla ve asla karamsar olmayın. İşle ilgili bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. İyi düşünün ve duygularınızın sizi etkilemesine izin vermeyin. Yapacağınız maddi yatırımlar kısa vadede çok olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Zamana ihtiyacınız var.

4 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 11' 31" R
Ay
Aslan
25° 49' 21"
Merkür
Koç
29° 47' 53"
Venüs
Boğa
19° 47' 10"
Mars
Koç
11° 25' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 38"
Satürn
Balık
17° 47' 07"
Uranüs
Boğa
23° 13' 46"
Neptün
Balık
29° 19' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 29' 01"
Lilith
Başak
25° 01' 47"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>