Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Önemli İşleri Düşünüyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 60%

Bazen, romantizmden çok arkadaşlığa odaklanıyorsunuz. Şu anda birine karşı olan hisleriniz karmaşık ve bugün bu hisler ortaya çıkabilir. Oldukça çekici bir arkadaşınız olabilir ve ona romantik olarak yaklaşmak isteyebilirsiniz. Fakat eğer flörtleşmeye başlarsanız, arkadaşlığınızın tehlikeye atacağnızdan endişelisiniz. İkiniz için en iyi olana karar vermek için bunları onunla konuşun.

Bugün çekici biri dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir! Bu size karşı ilgisi giderek büyüyen birarkadaşınız olabilir. Zamanla size delicesine aşık olabilir. Bu durumla nasıl başa çıkacağınıza dair karar vermelisiniz. İkiniz arasında biraz kimya hissedebilirsiniz. Ama işinizi zevkle birleştirmek ister misiniz? Bazen kişisel hayatınızı profesyonel yaşamınızdan ayırmak daha güvenlidir.

Bugün biraz gevezeliğiniz tutabilir. Kimse sizi yalancı çıkaramaz veya başkalarının fikrini çaldığınızı ima edemez. Gerçekten hemen öfkelenebilme potensiyeliniz var. Söyleyip de daha sonra pişman olacağınıza, düşüncelerinizi bir günlüğe yazın. Eğer bir konuşma yapma gereği duyuyorsanız, bunu herkesin içinde yapın.

Sağlam görünen bir zemin aslında kum dışında bir şey olmayabilir. Bastığın zemine dikkat et. İnsanlarla anlaşmayı zorlaştırabilecek, heyecanlı ve yanlış anlaşılmayı davet eden bir element havaya hakim. İyi haber şu ki senin hislerin gayet sağlam zeminde ve her ne yaşanırsa yaşansın, içsel sabitliğinin senin için çok önemli olduğunu biliyorsun.Bugün sizin için güzel bir gün olacak. Mutlu, heyecanlı, hevesli ve geleceğe dair iyimser olacaksınız. Aileniz, arkadaşlarınız ve komşularınızla ilişkileriniz muhtemelen sıcak ve uyumlu olacak. Telefon konuşmaları ve ayak işleriyle epey zamanınızı alabilir. Uzun zamandır görmediğiniz biriyle sürpriz bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Biraz eski günleri anıp arayı kapatarak vakit geçirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ahlaki yönleri zayıf olan bir tanıdığınız asılsız dedikodular yayıyor olabilir. Bugün duyduğunuz hiçbir şeye direkt inanmayın. Herhangi bir çıkarım yapmadan önce tüm gerçekleri öğrenin. Ekipmanlar tam ya da arızalı olsun tek yaptıkları şey karışıklığı arttırmak. Gün boyunca derin nefes alın. Yarın her şey daha istikrarlı olacak.

7 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aradığınız doğru insanı bulmak için biraz daha bekleyeceksiniz ama bu beklemenin karşılığını da fazlasıyla alacaksınız. Son günlerde işleriniz fazlasıyla arttı. Bugün programda olmayan bazı işlerin de eklenmesiyle iyice bunalacaksınız. Uzun süredir beklediğiniz para bugünlerde gelecek. Ama yine de sıraya girmiş bekleyen ödemelere yetmeyecek. Tuzlu yiyeceklerden uzak durun. Tuzu kesince neden kilolu durduğunuzu net bir şekilde görebileceksiniz.

7 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün fark edilmek adına daha büyük ve farklı planların peşine düşebilirsin. Bilgisayarının arıza yapması aklındaki planların sekteye uğramasına yol açabilir. Hırslı davranışlar gösteriyorsun. Bu hırslı davranışlar yapmakta usta olduğun işleri dahi doğru düzgün yapamamana sebebiyet verebilir. Dengeli ve aklıselim davranman gereken bir gündesin. Uzun süreli ilişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilini ailenle tanıştırmak isteyebilirsin.

7 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta geçmiş yaraların iyileşmesi için elinizden geleni yapacağınız bir gündesiniz. Geleceğinizi artık doğru şekillendirmek adına adımlar atmalısınız. Kariyerinizle ilgili net olmayan şartlar bugün sizi biraz düşündürebilir.

7 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi öne çıkarabilecek konular ve sorumluluklar da olabilir. Olaylar karşısında daha esnek kalmaya bakmalısınız.

7 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddiyatla alakalı olarak kendinizi daha güvende hissedeceğiniz ve borçlarınızı bir nebze de olsa ödeyebilme fırsatı yakalayacağınız bir zamandasınız.

7 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşk hayatınıza dair hayallere dalacaksınız; daha çabuk inanmak isteyebilirsiniz.

7 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok büyük bir zafer kazanmış olabilirsiniz fakat bunu herkese duyurarak kutlamamanız sizin için daha iyi olacaktır. Sizi kıskanan insanların gözüne başarınızı sokmak için doğru zaman değil.

7 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün kariyer evinizdeki seyahatine devam edecek. Kariyer başarılarınızın görünür olmasını ve size saygı duyulmasını isteyeceğiniz bir gün olacak.Kariyer hedeflerinizi netleştirmek ve sizi hedeflerinize ulaştıracak stratejiyi belirlemek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Evliliğinizle ve toplum önündeki konumunuzla ilgili konular ön planda olacaktır.

7 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, duygusal hayatınızın herşeyin önünde gelmesi olasıdır. Birlikte olduğunuz kişi ile aranızda oluşacak uyum ve ifadelerinizdeki açıklık, beklentilerinizi, ihtiyaçlarınızı ve sorunlarınızı yapıcı şekilde tartışmanızı mümkün kılabilir.

7 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günün Cumartesi olmasının hiçbir önemi yok sizin aklınızda hala işiniz, hala kariyer hayatınızın planı, hala para hesapları var. Belki de haklısınız, hayatın gerçekleri bunlar. Ancak sizin bu dönemde daha fazla heyecanlanmanız gereken konular var.  Öyle değil mi? İş için hayatı kaçırmayın.

7 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; günü toplum içinde yoğun bir tempoyla geçirebilir, kariyerini ilgilendiren kararlar alabilirsin. İş ve sosyal hayatında ön plana çıkıp, toplum içinde kendini ifade edebileceğin bir gündesin. Öz güvenin yüksek olduğundan, cesaretle risk alabileceğin girişimlerde bulunabilirsin.

7 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 16' 28" R
Ay
Terazi
28° 36' 59" R
Merkür
Boğa
06° 53' 43"
Venüs
Boğa
26° 16' 39"
Mars
Koç
15° 26' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 20"
Satürn
Balık
18° 08' 06"
Uranüs
Boğa
23° 32' 06"
Neptün
Balık
29° 26' 56"
Plüton
Kova
02° 01' 42"
Chiron
Koç
21° 44' 52"
Lilith
Başak
25° 36' 54"
True Node
Koç
14° 55' 42"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>