Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Düşüncelerin Şekilleniyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Beklenmedik mesajlar alabilirsin bugün. İnternetten sana ulaşmaya çalışanlar olabilir. Senden hoşlanan insanlar seninle daha fazla iletişim kurma çabasında olabilir. Eğer kalbini yeni ve keyifli insanlara açmak istiyorsan bugün şans senden yana olacak!

İş yaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Bugün bazı insanlarla oturup konuşmayı düşünüyorsunuz. Birtakım şeylere takılmadan çalışamıyorsunuz. Bu nedenle yeni arayışlar içindesiniz.

Parasal açıdan keyifli bir gün seni bekliyor. Paranın kıymetini bilebilir, daha fazlasını bütçene ekleyebilirsin. Yeni para akışları ve şansın senden yana olması birçok şeyi kolaylaştıracak hayatında.

Bugün kendi enerjini yüksek tutmak sana bağlı olacak. Günün güzel ve rahat geçmesi için insanlarla sağlam sınırlar çizmen gerekebilir. Sadece sana iyi gelecek insanlara kendini açmak, genel olarak enerjini de artırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanların senin adına kararlar alıp uygulaması canını sıkabilir. Özgür bir birey olduğunu onlara göstermek için bugün daha çok sorumluluk almak isteyebilirsin. Abartıya kaçmamak senin için güzel gelişmelerin karşına çıkmasını sağlayabilir.

8 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yakın bir arkadaşınızla veya aile üyenizle oturup, neler yaptıkları hakkında onlarla ciddi bir konuşma yapmanız gerekir. Onlar hakkında zaten hüküm vermiş gibi görünmemeye çalışın. Anlayışlı olacağınızı bilmeleri gerekiyor.

8 Ekim 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin bile yorulduğun düşünceler için profesyonel yardım talep etmenin zamanı gelmiş olabilir. Kendinden çok başkalarının sana nasıl davrandığına dair düşüncelerin ve geçmişe olan bağlılığının huzurunu kaçırdığını hissedebilirsin. Çocukları olan bir Akrep burcuysan, gününü onlarla değerlendireceksin.

8 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni ay başlangıcında bir bütçe planı yapabilirsiniz. Harcamalarınızın nereye ne kadar gittiğini görmek, size riskli durumlar için tedbir alma fırsatı verebilir. Cömertlikte aşırıya kaçmamalısınız.

8 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iddialı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Dışadönük uğraşlar içinde uygun koşullar var.

8 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlıklarınızda arayı açacak tavırlarda bulunmamaya ve kontrollü bir tutum sergilemeye özen gösterin, pişman olacağınız şeyler yapmaya meyilli olabilirsiniz.

8 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mucizelere inanmayı seviyorsunuz ve yıllardır başınıza böyle şeyler geliyor. Bugün, koruyucu meleğinizin size bir mesaj vermeye çalıştığını düşündüren olaylar yaşayabilirsiniz. Radyoda duyduğunuz şarkılara ve kulak misafiri olduğunuz sohbetlere dikkat edin. Bir mesaj tuhaf bir yolla size ulaşabilir ve bu hayatınızda bir şeyi daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

8 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Programınız bugün uyarı vermeden değişebilir. Seyahat etmek veya arkadaşlarınızla buluşmak gibi planlarınız olabilir ve bu fikirler bir süredir üzerinde çalışıyor olabilir. Bunun için yapılan tüm planlamaya rağmen gecikmeler, seyahat planlarında değişiklikler ve son dakika iptalleri yaşama tehlikesiyle karşı karşıyasınız. Bu şekilde yeniden yönlendirme yapmak şu anda stresli olabilir, ancak plandaki bu sürpriz düzenlemelerin muhtemelen yararınıza çalışacağını bilin. Sürece güvenin.

8 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecektir. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok. Bugün, fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız.

8 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

8 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün aşk, ilişki, çocuk, tatil, hobi konularında güzel bir gün geçirebilirsiniz. Hayalleriniz gerçeğe dönüşebilir. Ayrıca Plüton S olduğu için yakın çevre, eğitim, kardeşler ve iletişimle ilgili krizsel durumlar gerçekleşebilir ama işin içinden çıkabileceksiniz. Saat 18:56’dan sonra Ay’ın koç burcuna geçmesiyle; çalışma hayatı, gündelik işlerle ilgilenebilirsiniz.

8 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı davranışlarınızda aşırı kontrollü olmak yerine, ölçülü bir tavırla kendinizi ifade etmenizde fayda var. Bir türlü üzerinizdeki kararsızlığı atamadığınız için endişelerden de kurtulamıyorsunuz. İki cazip teklif ardarda günün saatleri arasına serpilmiş. İş konusunda daha esnek davranmak sizi rahatlatacak. Beklediğiniz yüklü miktarda bir paranın gecikmesi, sizi ister istemez biraz eli sıkı biri yapıyor. Mevsimin ve gerginliklerin de etkisiyle bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

8 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 27' 24" R
Ay
Aslan
03° 51' 34" R
Merkür
Koç
27° 38' 52"
Venüs
Boğa
17° 34' 23"
Mars
Koç
10° 03' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 07' 10"
Satürn
Balık
17° 39' 27"
Uranüs
Boğa
23° 07' 29"
Neptün
Balık
29° 16' 55"
Plüton
Kova
02° 04' 33"
Chiron
Koç
21° 23' 27"
Lilith
Başak
24° 49' 49"
True Node
Koç
14° 54' 40"
Son Güncelleme : 13/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>