Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Detayları Öğreniyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Tutkulu, duygusal ve romantik doğanızın ortaya çıkması muhtemel. Havada aşk kokusu var ve gün batımını izlerken birilerinin oturup sizi sarılmasını özlüyorsunuz. Uzun yürüyüşlere çıkın ve gözünüze çarpan küçük şeyler toplayın. Aşık olduğunuzda her şeyde güzelliği görür ve her yeri seversiniz. Yaratıcılığınız önemli düzeyde ve dünya ile paylaşacak muazzam miktarda sevgi ve zarafetiniz var.

İnsanlar örnek vermeniz için sizi bekliyorlar. Verdiğiniz örnekleri uygulamadıkları zaman bu sinir bozucu olabilir! Tüm işi yapan kişi olduğunuzu hissediyorsanız, bunu tartışma zamanı gelmiş olabilir. Liderlik yetenekleriniz yetki verme becerinizden çok daha yüksek. Her ikisi de, herkesin beklentilerini sıfırladığınız anda kullanışlı olacaktır. "Takım" kelimesini yeniden tanımlamak isteyebilirsiniz. Grubunuzdan bazıları bu basit kelimenin anlamını unutmuş görünüyor.

Bugün gelirinizi arttırma yönünde bazı önemli bilgiler alabilirsiniz bu yğüzden gözünüzü kulağınızı dört açın. Bu, bugün gerçekleşmesi gereken harika şeylerden sadece bir tanesi. Harika görünüyorsunuz ve insanlar sizin bu sıcak ve samimi tavırlarınız karşısında kayıtsız kalmıyor. Üzerinizdeki bu ışığın keyfini çıkarın. Ne yazık ki sonsuza kadar böyle sürmeyecek.

Kararsızlığın yüzünden bütün fırsatlar elinden kaçıp gidebilir. Seni gitmek istediğin yöne götüreceğine inandığın yola hemen baş koymalısın. Kendi ismini katılımcılar arasına yazdırmalısın! Bugün fırsatların ayağına gelmesini bekleyebileceğin bir gün değil. Eğer inandığın bir şey karşına çıkarsa, ona doğru ilerle. Spontane hareket et ve giriştiğin eylemin sonuçlarına çok da odaklanma.Bugün hayatınızın farklı alanları arasındaki uyumsuzluğun ayyuka çıkıp harekete geçmenizi gerektireceği yoğun bir gün. İnsanlar aşırı derecede inatçı olabilir, nereye dönseniz gerginlik ve moral bozukluğu yaratabilirler. Durumu dengelemenin yolu eğlenceden geçiyor. Şen şakrak bir ruh hali ve esprili bir tavır sayesinde karşınıza çıkacak her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. İyi vakit geçirmeye bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenle birlikte zaman geçirmek kendini yenilemek için güzel bir fırsat verebilir. Birlikte yeni şeylerle ilgilenmek aile ilişkilerini güçlendirmeye yardımcı olacak. Sevdiğin insanlarla bir arada olmak keyfini yerine getirebilir.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hepimiz bazen kendimizi yetersiz hissedebiliyoruz. Böyle günlerde eşsiz, benzersiz olduğunuzu, dünyaya pek çok katkınız olduğunu hatırlamak iyi gelebilir. Bazen hayatınızı anlamlı kılan şeyleri düşünmek, size sandığınızdan daha iyi gelebilir.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öz benliğinden yola çıkarak kendi isteklerini yerine getiriyorsun. Bu yüzden, bugün daha önce aldığın fakat içine sinmeyen bir ürünü iade etmek için mağazayı ziyaret etmek isteyebilirsin. Çevrene karşı korumacı ve anaç tavrın, eleştirileri beraberinde getirebilir. İlişkisi yeni sonlanmış bir Akrep burcuysan, kafana takılan detaylar açığa çıkabilir.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda ekip arkadaşlarınız ile sorunlar yaşama ihtimalinize karşı önceden tedbir almak isteyeceksiniz. Sezgilerinizin güçlü olması farkındalığınızı yükseltiyor. Böylece yönetme gücünüzü doğru kullanarak büyük olayların önüne geçmiş olacaksınız.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok şey yapmak isteyebilir ve eldeki işleri toparlayabilirsiniz. Ancak tamamlanması gereken uğraşlar yorucu da olabilir.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişi de bu durumdan oldukça hoşnut. Stresini size yansıtan üst çalışanlar ya da başka konular ile kendinizi cendere altında bulabilirsiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni bir şeyler satın almaya karar verebilirsiniz. Muhtemelen bir süredir yeni bir araba almayı düşünüyordunuz. Ya da belki bilgisayarınızın belleğini yükseltmek için masraf yapmak olabilir aklınızda. Uzun süre kullanacağınız bir şey satın almanın tam zamanı. Biraz fiyat karşılaştırması yapın ve mükemmel bir pazarlıkla alışverişinizi yapın. Biraz uğraşırsanız, sizi mutlu edecek bir ürün bulacaksınız.

8 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok fazla planınız ve kısıtlı bir zamanınız var, vaktinizi ne kadar iyi yönetseniz de ruh sağlığınız için bazı şeylerden vazgeçmek veya ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Pek çok hedefin aslında kişisel bir arzu değil, çoğunluğun ittiği bir yön olduğunu fark edebilir ve bunları terk edebilirsiniz. Duygusal olarak ilgiye ve şefkate duyduğunuz ihtiyaç için dostlarınızı alarma geçirin yoksa bunları yanlış yerde arayabilirsiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Yay’daki Mars’dan destek alıyorsunuz. Daha kararlı ve mantıklı düşünmeye başladınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Ortaklıklar konusu gündeme gelecektir.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evinizde ya da çalışma alanınızda yapmanız gereken düzenlemeler, organize etmeniz gerekenler ve rutin işler söz konusu olabilir. Zamanınızı yönetmeye, günlük hayatınızı dengelemeye çalışabileceğiniz bir gün.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kendinize ve sevgilinize odaklanın. Partnerinizin bir hatasına karşı oldukça hoşgörülü olmanız gerekebilir. Enerjinizin büyük kısmını başkalarının problemlerini çözmek için harcıyorsunuz. Başkalarının sizinle bir an için ilgilenmesine izin verin. İş yerinde sabırsız ve karmaşık bir durum içinde bulunabilirsiniz. Bir toplantıda eski bir tanıdığınızla karşılaşmak düşüncelerinizi karıştırabilir. Dikkatinizi yöneltmeniz gereken konudan uzaklaştırmayın. Kronik rahatsızlıklarınız varsa, dikkatli olun.

8 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 38' 12"
Ay
Kova
26° 55' 32"
Merkür
Koç
17° 56' 17"
Venüs
Boğa
03° 48' 23"
Mars
Koç
01° 28' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 22"
Satürn
Balık
16° 46' 25"
Uranüs
Boğa
22° 28' 39"
Neptün
Balık
28° 58' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 12"
Lilith
Başak
23° 35' 26"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>