Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Değişim İçin Adım Atıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Kendinizi bugün bir sürprize hazırlayın. Bu sürpriz belki kendinizden belki de başka birinden gelecek. Her iki durumda da, akşam saatleri geldiğinde, çifte kumrular ve aşk sarhoşuymuş gibi hissetmeye hazır olun. Bu akşam benliğinizi uçuracak bu hisse kendinizi kaptırın. Biraz eğlenmenizin zamanı geldi, bu yüzden işi bir kenara koyun ve duygularınızın eylemlerinizi etkilemesine izin verin. İyi eğlenceler.

Bugün saçma sapan bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Sosyalleşmek istemeyeceksiniz, çünkü ciddi konular hakkında düşüneceksiniz. Belki de işiniz hakkında endişelenebilirsiniz. Stresli hissediyorsanız, bir değişiklik yapmayı düşünmenin zamanı olabilir. Birçok farklı kariyerde başarılı olma yeteneğiniz var. Kullanabileceğiniz birçok seçenek olduğunda, kendinizi yalnızca bir alanla sınırlamayın!

Bugün keyif alacağınız huzur iç sesinize daha iyi kulak verebilmeniz için fırsat olabilir. Hislerinizi görmezden geldiğinizde, ödediğiniz bedellerin farkındasınız. Bu yüzden, bugün kendinizi yalnız bulduğunuz an, geçtiğimiz birkaç gün içinde yaşanan olayları hızlıca değerlendirin. Şu an sıkıntı yaşadığınız şey konusunda da bazı sezgileriniz olabilir.

Bugünü disiplinli ve sakin bir tutum sergileyerek geçirmek istiyorsun. Günün enerjisi insanları gergin yapabilir. Sen ise buna pek eyleme geçmeyerek tepki vereceksin. Sakince ve doğrudan, sorunlarla mücadele etmekten çekinme. İnsanların gözünün içine bak ve sağlam bir şekilde kendini ifade et. Çevrendekiler için bağlantılayıcı ruh sen ol.Doğuştan bir lidersiniz fakat size bahşedilen bu nimeti yeterince kullanmıyorsunuz. Buna yeterince güvenmiyor olabilir misiniz? Bugün, kendinize olan inancınızı tazeleme vakti. Bir fark yaratabileceğinizi bildiğiniz bir alan seçin. İş hayatınızda ya da yaşadığınız ortamda olabilir. Bir şeylerin nasıl olması gerektiği hakkındaki görüşlerinizin doğru olduğunu göreceksiniz. Bir adım atıp yönetimi üstlenmeye olan isteksizliğinizin üstesinden gelin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki ikinci el mağazaları ve pazarları gezmek için uygun bir gün. Gözün güzellikleri ve fırsatları görme konusunda başarılı. Şans senden yana; harika ve verimli bir alışveriş yapabilirsin. Evin için objeler ara ve hayatını güzelleştirecek dekorasyon ürünlerine bak. Bir kişinin atığı bir başkasının hazinesi olabilir. Eski ürünleri alıp kullanış biçiminle yaratıcılığını konuştur; yemek odan için yenilikler yap.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yeni hedefler belirlemek için mükemmel bir gün. Yılbaşı ve doğum günleri hariç bunu en son ne zaman yaptınız? Aslında, yaşam koşullara sürekli değişiklik getirdiğinden, hedefleri düzenli olarak yenilemek, yeniden adlandırmak ve yenilemek tavsiye edilir. Kağıt kalem çıkarın ve fikirlerinizi not edin.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gününün yoğun geçeceğini düşünerek günün ilk saatlerinden itibaren kapsamlı bir çalışmaya girebilirsin. Kariyer basamaklarını tırmanmak isteyen bir Akrep burcuysan, çalışmalarına ve davranışlarına ekstradan dikkat etmen gerekebilir. Bugünlerde ailenle iletişim kurman zor olabilir. Kendi işini kurmak isteyen bir Akrep burcuysan, ilk önce ortaklarına değil, kendine güvenmen gerektiğini anlayacaksın. Maddi anlamda birikim yapmanın getirisini alıyorsun. Yakın bir arkadaşından gelen telefon ve sana anlattıkları günün sonunda seni derin düşüncelere itebilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde karşı tarafın sizin için vereceği ani kararlar sizleri de dönüşü olmayan sözler sarf etmeye itekleyebilir. Daha sakin ifadeler kullanmalı, bazı şeyleri zamana yaymalısınız.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha fazla gösterip, kararlı davranabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak aşırılıklara da gidebilirsiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailevi meselelerinizi düzenlemek için uygun bir gün. Zamanınızı sizi eleştiren kişilere vermek yerine evinizin dekorasyonuna yönlendirerek huzuru bulabilirsiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte çalışma ortamınızda, gündelik yaşamınızda insanlardan destek göreceğiniz bir döneme ilerliyorsunuz. Bir spor, beslenme veya yaşam koçu ya da sizi bu konularda destekleyen kişiler yaşamınıza renk katabilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda insanların sizi hayal kırıklığına uğrattığını fark ediyor olabilirsiniz. Bu insanlara güvenmeye devam edin çünkü yakın zamanda beklediğiniz güzel karşılığı alacaksınız.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün itibariyle Aslan burcunda seyahat etmeye başlıyor. Yarın gerçekleşecek olan Dolunay ile kariyerinizle ilgili konular görünür olacaktır.Bugünü işinizi geliştirmeye yoğunlaşarak değerlendirebilirsiniz. Ortaklıklarınızla ilgili şaşırtıcı haberler alabilirsiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güzel bir Cuma günü sizleri bekliyor. Duygularınızla hareket etmeye meyilli ama neşeniz yerinde olduğu için de zarar görmeyeceğiniz bir gün olacaktır. Harcamalarına dikkat etmezseniz bu ayın sonu sizi oldukça zorlayabilir. Fikirlerinize güvenin. Bu dönem oldukça yaratıcısınız.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İnsanlar tarafından fark edilmek için çok fazla çaba harcamamalısınız. Yaptıklarınızla, başarılarınızla zaten fark edilebilecek birisiniz. Ancak siz derinden ilerlemeyi seversiniz. İlgi kazanmak için bu kadar ortada olursanız, bilinmesini istemediğiniz konular da deşifre olabilir. Bu sebeple biraz daha sakin ve eski çizginizde ilerlemenizde fayda var.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; hem ailene hem de sosyal çevrene zaman ayırman gereken bir gündesin. Yüksek enerji ve doğru planlamayla hepsine birden yetişebilirsin. Çalıştığın ortamda bir organizasyonda yer alabilir, katılacağın toplantılarda beğeni toplayabilirsin. Ancak dikkatleri üstünde toplaman bazı kişiler tarafından hoş karşılanmayabilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 15' 09"
Ay
Kova
21° 19' 44"
Merkür
Koç
17° 43' 49"
Venüs
Boğa
03° 19' 08"
Mars
Koç
01° 10' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 49"
Satürn
Balık
16° 44' 22"
Uranüs
Boğa
22° 27' 18"
Neptün
Balık
28° 57' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 53"
Lilith
Başak
23° 32' 48"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>