Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu kez büyük olasılıkla mutluluğu yakalayacaksınız. Yerleşik sandığınız güvensizliğinizin izleri silinmek üzere. Bir süre yalnız kalma kararınızı, karşınıza aniden çıkan bir ilişki nedeniyle bozmak zorunda kalacaksınız.

Özel yaşamınız nedeniyle işlerinizi ihmal etmek durumunda kalmanızı, çevrenizdekiler anlayışla karşılayacaklar. Sizden süratli bir tempo bekleniyor. Bu enerjiyi kendinizde bulacaksınız.

Bir yakınınızın önümüzdeki günlerde küçük talepleri olabilir. Paranızı doğru yerlere kanalize edebilmeniz, gerçekçi bir gözlem gerektiriyor. Bugünlerde önemli olan doğru kararlar verebilmeniz.

Atacağınız adımlarda dikkatli olmanız gereken bir gün. Bu sıralar bazı kararlarınızı mantık çerçevesinde veremeyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir devam eden karmaşık ruh halinden artık kurtuluyorsunuz. İç huzurunuzu bulmanıza çok az zaman kaldı. Eski gamsız, tasasız günlerinize dönmek üzeresiniz. Büyük bir heyecan sizi bekliyor. Almanız gerekecek duygusal riskler bile bu heyecanın karşısında önemini yitirebilir. Önemli değişikliklerin yaşamınızı yeniden şekillendirmesi çok mümkün.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Cumartesi gününün ilk etkili görünümü, saat 10:29 Ay-Güneş arasında oluşuyor. Önceden planlanmış bir görüşmenin işaretçisidir. Hızlıca halletmeniz gereken tüm işleriniz için bu enerji faydalıdır. Saat 14:42 Ay-Pluto görünümü, ılımlı olmak gerektiğini işaret ediyor. Özellikle çevremizle olan ilişkimizde bu önemlidir. Saat 19:03 Ay-Merkür görünümü, sağlık veya başka nedenli masraflarınız için bir miktar paraya ihtiyacınız olabilir. Bunları ekonomik bir şekilde halletmeye çalışınız. Acil olmadıkça sağlıkla ilgili kararlar vermeyiniz. Saat 22:37-10 Haziran saat 07:04 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Birilerine mecburen anlayış göstermek bizi rahatsız eder. Oysaki bizim ilgiye ihtiyacımız var. Hassasız ve doğal olarak ufak bir şeye bile tepki gösterebiliriz. Elden geldiğince sakin olalım. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

9 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde senden beklenen sorumluluklar artış gösterirken, kafana göre davranmak isteyebilirsin.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşamınızda yapmış olduğunuz programlara uyulmamasından dolayı üzerinizde baskı hissedebilir ve karşınızdaki kişilere bugün sert tepkiler verebilirsiniz. Bazı konulara karşı daha esnek olmanızda fayda vardır. Çalışma ortamında ise bir arkadaşınızın başarısı sayesinde sizlere de farklı görevler verilebilir.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde konsantre olmanızı gerektiren durumlar olabilir. Sağlık, düzen ve hizmet konularına da yönelebilirsiniz.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru insanlara hak ettiği değeri vermeyip, hak etmeyen insanlara verdiğiniz değerden dolayı kendinize kızacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışın.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Detaylar, irili ufaklı işler bugün sizi epeyce yorarken enerjinizi doğru ve orantılı kullandığınıza emin olmalısınız. Çalışkanlığınız, üretkenliğiniz ve hizmet yönünüz bugün oldukça dikkat çekici olabilir.

9 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal işlerinizde kafanız çok iyi çalışıyor. Bugün duygularınızı da işin içine katarak yönünüzü daha kolay bulabilirsiniz. Sevdiğiniz insanı görme isteğiniz giderek artıyor.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda seyahat eden Ay, rutin işlerinizi çoğaltabilir. Hafta sonunda da bir toplantıdan diğerine yetişmek için koşturup durabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın fikirlerini dinlemek sizi mutlu eder. İş projeniz için yeni bir ekip kurmak ve işin detaylarını şekillendirmek için hiç vakit kaybetmeyin.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

9 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 47' 05" R
Ay
Balık
28° 52' 42"
Merkür
Koç
19° 17' 34"
Venüs
Boğa
06° 32' 07"
Mars
Koç
03° 11' 07"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 31"
Satürn
Balık
16° 57' 38"
Uranüs
Boğa
22° 36' 18"
Neptün
Balık
29° 02' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 35"
Lilith
Başak
23° 50' 10"
True Node
Koç
15° 24' 06"
Son Güncelleme : 04/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>